Trabzon Havalimanı hangi mahallede?

Trabzon hava alani ile merkeze ne kadar uzak?

Havalimanından Trabzon Şehir Merkezine Ulaşım. Trabzon Havalimanı şehir merkezine 6 km uzaklıkta ve sahil kenarında, Karadeniz Teknik Üniversitesi Kampüsü’ne ise sadece 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor.

Rize Trabzon hava alanı arası kaç km?

TrabzonRize uçuşlarında kalkış havalimanı olarak Trabzon Havalimanı, varış için Trabzon Havalimanı kullanabilirsiniz. TrabzonRize arası uçuş mesafesi kaç kilometre ve uçuş kaç saat sürer? TrabzonRize arası uçuş mesafesi toplam 85 kilometre. İki şehir arasındaki uçak yolculuğu 20 dakika sürüyor.

Trabzon Havalimanının ismi nedir?

Trabzon Havalimanı (IATA: TZX, ICAO: LTCG), Türkiye’nin Trabzon iline hizmet veren uluslararası havalimanı. 1957 yılında hizmete girdi.

Trabzonda kaç tane havaalanı var?

Trabzon‘a aktarmasız uçabileceğiniz 6 havalimanı bulunmaktadır.

Trabzon Rize Havaş kaç TL?

Trabzon Havaalanı’na inen tüm uçuşlar için Havaş firması sefer düzenlemektedir….Havaş Otobüsleri Bilet Fiyatları:

Hopa 60,00 TL (KDV dahil)
Rize 34,00 TL (KDV dahil)
Derepazarı 27.00 TL (KDV dahil)
İyidere 27,00 TL (KDV dahil)
Of 22.00 TL (KDV dahil)

Trabzon Havalimanı Trabzon Otogar arası kaç km?

Trabzon Havalimanı Trabzon Otogarı Arası Taksi Ücreti

TRABZON HAVAALANI
Nerden Gidilecek : Trabzon Otogarı
Varılacak Yer : Trabzon Havalimanı
Kilometre Mesafe : 5,00 km
Kaç Saatte : 7 dk

Trabzon havaalanından Rizeye nasıl gidilir?

Trabzon Havalimanı Rize’ye yaklaşık 70 kilometre uzaklıktadır. Trabzon Havalimanı’na indiğinizde Havaş servisine binerek Rize’ye kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. Havaş servisinin kişi başı ücreti 16 TL’dir ve yolculuk yaklaşık 1,5 saat sürmektedir.

Trabzon Havalimanı Rize Ayder Yaylası kaç km?

Trabzon ve Ayder arasındaki en kısa mesafe (havayolu, kuş uçuşu) 116 km‘dir.

Trabzon Havaalanı hangi ilçeye bağlı?

Trabzon Havalimanı 40.994110 enlem ve 39.782219 boylamda yer almaktadır. Ortahisar ilçesine bağlıdır. Trabzon Havalimanı haritası Trabzon ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Trabzon Havalimanı posta kodu 61010.

Akçaabattan Trabzon havaalanına nasıl giderim?

Trabzon Havalimanı’na indikten sonra HAVAŞ hizmetini kullanarak 30 dakika içerisinde Akçaabat’a geçilmektedir. Bu yolculuk için 7 – 8 TL ödenmektedir. Dolmuş ve şehir içi otobüsleri ile seyahat etmek için 3 – 4 TL ödemeniz gerekmektedir. Bu seyahat yaklaşık 30 dakika sürmektedir.

Trabzon’da havalimanı var mıdır?

Trabzon Havalimanı şehir merkezine 6 km uzaklıkta ve sahil kenarında, Karadeniz Teknik Üniversitesi Kampüsü’ne ise sadece 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor.

Trabzonda havaalanı var mı?

Lokasyon: Trabzon Havaalanı şehir merkezine 2 km mesafede yer alıyor. *Özel araç / otopark: Trabzon Havaalanı‘nda özel aracınızla geldiğinizde kullanabileceğiniz 385 araç kapasiteli bir otopark bulunuyor.

Trabzon Havaş kaç TL?

Mağduriyet oluşmaması adına seyahatiniz öncesinde 0850 222 0 487 numaralı HAVAŞ Çağrı Merkezi hattını arayarak bilgi alabilirsiniz….HOPA – TRABZON HAVAŞ BİLET FİYATLARI.

Hopa 50,00 TL (KDV dahil)
Arhavi 50,00 TL (KDV dahil)
Fındıklı 40,00 TL (KDV dahil)
Ardeşen 40,00 TL (KDV dahil)
Pazar 33,00 TL (KDV dahil)

Havaş ücreti ne kadar?

Sabiha Gökçen Havalimanı – Kadıköy ve Havalimanı – Taksim arasında hizmet veren HAVABUS otobüsleri ile kişi başı 20.50 ve 27.50 TL ücret karşılığında seyahet edebilirsiniz.

Trabzon havaalanından otogara nasıl gidilir?

Havalimanının önünden geçen yoldan kent merkezine doğru giden minibüslere binerek otogara ulaşabilirsiniz. Ücretinizi minibüse bindiğinizde şoföre nakit olarak yapabilirsiniz. Trabzon Havalimanı’ndan minibüsle Trabzon Otogarı’na gitmek ortalama 15 – 20 dakika sürüyor.