Messi kaç milyon euro maaş alıyor?

Messi yıllık kaç milyon euro kazanıyor?

Lionel Messi kontratına göre PSG’den yıllık 30 milyon euro net ücret kazanacak. Arjantinli yıldız ayrıca ikinci ve üçüncü sezonunda sadakat bonuslarını cebine koyacak.

Messi PSG den kaç para alacak?

Fransız L’Equipe’in haberine göre Messi, PSG‘deki ilk yılında 30 milyon euro net maaş alacak. 2+1 yıllık sözleşme imzalayan başarılı futbolcu, sonraki 2 yılda Fransız ekibinde kalması halinde sadakat bonususunun da dahil edileceği yeni bir maaşa sahip olacak.

Lionel Messi PSG kaç milyon?

Lionel Messi sözleşmeye göre PSG‘den yıllık 30 milyon Avro net ücret kazanacak. Arjantinli yıldız ayrıca ikinci ve üçüncü sezonunda sadakat bonuslarını cebine koyacak. Lionel Messi‘nin üç yıldaki kazancı 110 milyon Avro ile sınırlı olmayacak.

Messi PSG forması kaç euro?

Verilen resmi rakamlara göre Messi‘nin 30 numaralı PSG forması, kulübün resmi mağazasında 7 dakika içerisinde 150.000 adet sattı. Formalar 157 euro fiyat etiketiyle satılırken elde edilen gelir ise sadece 7 dakikada 23 milyon 550 bin euro oldu.

Messi Barcada ne kadar kazanıyor?

Barcelona’daki son sözleşmesinde vergiler düşüldüğünde 70 milyon Euro kazanan Lionel Messi, 5 yıllık yeni sözleşmede yılda 35 milyon Euro kazanacak. Lionel Messi, Barcelona ile sözleşme uzatırken yaptığı P’lik indirim sebebiyle artık en çok kazanan futbolcu olmayacak.

Ronaldo kaç milyon euro alıyor?

Forbes dergisinin maaş, sponsor gelirleri ve bonusları hesaba katarak hazırladığı listede, yaz transfer döneminde Juventus’tan ayrılarak eski takımı Manchester United’a dönen 36 yaşındaki Ronaldo, 125 milyon dolarla 2021 yılının en fazla kazanan futbolcusu oldu.

Neymar yıllık ne kadar kazanıyor?

2017 yazında 222 milyon euro bonservisle transfer edilen Neymar için PSG’nin vergilerle birlikte toplam 498 milyon 228 bin 117 euroluk maliyete katlandığı da ortaya çıktı. Neymar‘ın komisyonlar, primler ve maaşıyla birlikte 4 yılda Paris’ten aldığı ücret 276 milyon 228 bin 117 euro olarak kayıtlara geçti.

Messi milli takımdan neden ayrıldı?

“Barcelona’yı yeniden kazanan bir takım yapmak için Messi sonrası bir proje hazırlamak gerekiyordu. Bir noktada karara varılmalıydı. Bu hayatın kanunu. Messi, Barcelona’da devam etmediği için değil, bir döngüyü bitirmek üzere olduğu için ağladı.”

Barcelona Messi’yi kaça sattı?

Barcelona‘dan ayrılan Messi, Paris Saint-Germain’e imza atmadan kripto para dünyasını alt üst etti. Arjantinli yıldızın olası PSG’ye transferi üzerine taraftarlar Fransız ekibinin fan tokenlarına akın ederek 500 milyon Dolar’lık alım gerçekleştirdi. Lionel Messi, 17 yıllık Barcelona kariyerine son verdi.

Messi Psgde kaç numara?

30Paris Saint-Germain FC / Forvet
10Arjantin millî futbol takımı / Forvet
Lionel Messi/Numara

Messi PSG ye ne zaman imza atacak?

PSG, 10 Ağustos Salı gününe kadar Lionel Messi‘nin transferini açıklamak istiyor. Arjantinli yıldızın, senelik 40 M€ maaş karşılığında 2+1 yıllık imza atması bekleniyor.

PSG forma kaç Euro?

PSG FORMA SATIŞINDAN NE KADAR KAZANDI? Fransız kulübü, Arjantinli yıldızın forma satışından kısa sürede 120 milyon Euro gelir ederken, Jordan ise 6 milyon Euro‘yu kasasına koydu.

PSG Messi forması ne kadar satıldı?

PSG Sponsorluk Direktörü, Messi transferinin ekonomik boyutunu GOAL’e değerlendirdi. “Tarihi bir gün” ve “büyülü bir oyuncu”. 11 Ağustos’ta Parc des Princes’te, Paris Saint-Germain başkanı Nasser Al-Khelaifi bu sözlerle Lionel Messi‘yi tanıttı.

Ronaldo 1 yılda ne kadar kazanıyor?

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United’da forma giyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, bu yıl en çok kazanan futbolcular listesinde ilk sırada yer aldı. Portekizli futbolcunun yıllık geliri 125 milyon dolar olarak açıklandı.

Messi kaç paraya imza attı?

Yıllık 40 milyon euro alacak olan yıldız oyuncu, imza parası olarak da 25 milyon euro’yu cebine koyacak. Geçen sezon öncesinde de PSG ile görüşmeler yapan 34 yaşındaki yıldız, buna rağmen Barcelona ile sözleşme imzalamıştı.