Misli Com 250 TL bonus nasıl alınır?

Misli com hoşgeldin bonusu nasıl alınır?

Katılım Koşulları – Kampanya katılımı 250.000 kullanıcı ile sınırlıdır. – Kampanyadan Misli Puan kazanabilmek için misli.com UYGULAMASI üzerinden kampanyaya katılım sağlamanız yeterlidir. – Bir üye kampanyadan yalnızca bir defaya mahsus Misli Puan kazanabilir.

1000 misli puan kaç TL?

1.000 Misli Puan = 1 TL‘ye eşittir.

Misli 10 TL hediye nasıl kullanılır?

– Kampanya kapsamında kazanılan 10 TL değerinde misli puan sadece iddaa oyununda kullanılabilir, sanal bahisde kullanılamaz. – 18 yaşından küçükler misli.com’a üye olamadıklarından kampanyaya katılamaz. – Bu kampanyaya katılan herkes yukarıdaki koşulları kabul etmiş sayılır.

100 TL misli puan ne demek?

Katılım Koşulları Minimum 100 TL‘lik İddaa kuponlarından oluşan, toplamda her 500 TL‘lik İddaa TL oyunu için 15 TL değerinde Misli Puan kazanılır.

Misli 5 TL hediye nasıl alınır?

Canlı maç bülteni Covid-19 öncesindeki yoğunluğuna tekrar kavuştu. Misli.com’a tıklayarak hem 5 TL hediyenizi alabilirsiniz, hem de maçları canlı izleyerek canlı iddaa oynayabilirsiniz.

Tuttur 3 TL hediye nasıl yapılır?

Tuttur promosyon kodu için üyeliğinizi tamamlamanız yeterli. Herhangi bir ekstra ücret yatırma veya herhangi bir oyun oynama şartı yok. Üyeliğinizi tamamladığınız anda işlem tamamlanır ve hesabınıza 3 TL bakiye yüklenir. Bu bakiyeyi direkt olarak çekmeniz mümkün değil ama direkt olarak 3 TL‘lik oyun oynamanız mümkün.

Misli para nasıl çekilir?

Üye girişi yapıp “Hesabım” bölümünden “Para Çek” sayfasına girdikten sonra ”1 SANİYEDE ÇEK” ile kazancınızı önceden belirlediğiniz Garanti Bankası, Denizbank, Vakıfbank, Halkbank, İş Bankası, Akbank, Finansbank, Yapı ve Kredi Bankası, TEB, Şekerbank veya Ziraat Bankası hesabınıza anında çekebilirsiniz.

Misli hoşgeldin bonusu nedir?

Her 100 TL’lik İddaa kuponu için 5 TL değerinde Misli Puan kazanılır. Bir günde maksimum 25 TL, toplamda en fazla 250 TL değerinde Misli Puan kazanılır. Kampanya tarihinden önce yapılan İddaa kuponları geçerli sayılmaz. Sanal Oyun kuponları kampanya kapsamına dahil değildir, puan kazanılamaz.

Misli Comda misli puan nasıl kazanılır?

Katılım Koşulları Her 100 TL’lik İddaa kuponu için 5 TL değerinde Misli Puan kazanılır. Bir günde maksimum 25 TL, toplamda en fazla 250 TL değerinde Misli Puan kazanılır. Kampanya tarihinden önce yapılan İddaa kuponları geçerli sayılmaz. Sanal Oyun kuponları kampanya kapsamına dahil değildir, puan kazanılamaz.

Bilyoner 3 TL bonus nasil alinir?

Hesaplar canlı, maçlar daha heyecanlı olsun diye, Bilyoner‘den herkese 3 TL hediye! İddaa kuponun Bilyoner‘den! Kampanya sayfasında yer alan formu doldur ve hemen kampanyaya katıl, 3 TL‘yi kap, kuponunu yap!

Nesine 3 tl nasıl alınır?

Nesine.com’a yeni üye olan ya da daha önce kupon yapmamış herkese, 3 TL‘lik ilk kuponu bizden hediye!

Misli para çekme ne zaman gelir?

Anlaşmalı bankalarımız dışında yapacağınız para çekme talepleri mesai saatleri içerisinde tanımlı banka hesabınıza aktarılacaktır. Örn: 17:00’dan sonra yapacağınız para çekme işlemi bir sonraki iş günü 09:00’dan sonra gerçekleşecektir. Misli.com hesabınızdan minimum 10 TL para çekebilirsiniz.

Misli com para nasil yatirilir?

Anlaşmalı bankaların internet, telefon, cep-mobil bankacılığı, ATM’lerin kartlı-kartsız işlem kanalı ile 7 gün 24 saat, anlaşma dışı bankalarda ise EFT kanalını kullanarak Misli.com hesabınıza kolayca para yatırma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bilyoner hediye para veriyor mu?

Hesaplar canlı, maçlar daha heyecanlı olsun diye, Bilyoner‘den herkese 3 TL hediye! İddaa kuponun Bilyoner‘den! Kampanya sayfasında yer alan formu doldur ve hemen kampanyaya katıl, 3 TL’yi kap, kuponunu yap!

Tuttur 3 TL hediye nasıl alınır?

Tuttur promosyon kodu için üyeliğinizi tamamlamanız yeterli. Herhangi bir ekstra ücret yatırma veya herhangi bir oyun oynama şartı yok. Üyeliğinizi tamamladığınız anda işlem tamamlanır ve hesabınıza 3 TL bakiye yüklenir. Bu bakiyeyi direkt olarak çekmeniz mümkün değil ama direkt olarak 3 TL‘lik oyun oynamanız mümkün.