Hangi podcast dinlemeli?

Podcastleri nereden dinleyebilirim?

Android telefonunuzda veya tabletinizde şunları yapabilirsiniz:

  • Google Podcasts uygulamasını indirin.
  • Google Asistanınızdan belirli bir podcast çalmasını isteyin.
  • Google uygulamanızda veya google.com sayfasında podcast arayın.

BBC podcast nedir?

BBC Türkçe bazı yayınlarını indirilebilecek şekilde veya podcast uygulaması şeklinde sunuyor. Bilgisayarınıza ya da müzikçalarınıza indirebileceğiniz programları dilediğiniz yerde dinleyebilir, saklayabilirsiniz. Ayrıca abone olduğunuz programların yeni bölümleri doğrudan cihazınıza ulaşacak.

YouTube’da podcast var mı?

Podcast: Ancak YouTube Music’te böyle bir hizmet şimdilik bulunmuyor. Belki de ileride yayıncılara videoları yüklerken “Podcast olarak YouTube Music’te yayınla” seçeneği de sunulabilir. Spotify ise Türkçe de dahil olmak üzere çok sayıda Podcast arşivine sahip. Hatta TRT’nin Radyo Tiyatrosu arşivi bile bunlardan birisi.

Podcast dinlemek ingilizce geliştirir mi?

Podcastler, ana dili ingilizce olan kişilerle iletişim kurmak için için mükemmel bir konuşma başlatıcısıdır. Sürekli ilgi çekici gerçekler ve hikayeler kaynağıdır. Ve ana dili İngilizce olan kişilerle ne kadar çok konuşursanız ingilizce becerilerinizi o kadar geliştirirsiniz.

Podcast ucretsiz mi?

Podcast sistemi sayesinde amatör radyo/televizyon programlarına abone olunarak herhangi bir zamanda, herhangi bir cihazla izlenebilir. iTunes üzerinden sunulan podcast‘ler tamamen ücretsizdir.

Podcast para kazandırır mı?

Podcastler para kazandırır mı? Elbette kazandırır! Meşhur isimler geniş dinleyici kitlelerine ulaşıyor ve karşılığında büyük miktarda reklam geliri elde ediyor. AdvertiseCast’e göre ortalama 30 saniyelik CPM (bin dinleyici başına maliyet) ücreti 18 dolar, öte yandan 60 saniyelik CPM’ler için bu rakam 25 dolar.

Podcast nedir ne işe yarar?

Podcasting, çoğunlukla dizi hâlindeki sayısal ses ve dijital medya ürünlerinin (radyo programları, videolar vs.) internet üzerinden -genellikle bildirim yoluyla- bilgisayar ve taşınabilir cihazlara (cep telefonu, tablet vs.) indirilebilecek şekilde yayınlanması. Bu şekilde indirilmiş dosyalara ise podcast denir.

Podcast türkçesi ne demek?

podcastin çevirisi bir web sitesi vasıtasıyla bilgisayarda ya da MP3 te dinlenebilen kayıt…

YouTube müzik kaç TL?

Kullanıcıların kişiselleştirilmiş müzik listeleri oluşturma imkanı sunan YouTube Music‘in iki temel versiyonu bulunuyor. Uygulamanın ücretsiz versiyonunda reklam gösterimi yapılırken, reklamsız olan YouTube Music Premium ise aylık 16.99 TL olarak sunuluyor.

Podcastten para kazanılıyor mu?

Podcastler para kazandırır mı? Elbette kazandırır! Meşhur isimler geniş dinleyici kitlelerine ulaşıyor ve karşılığında büyük miktarda reklam geliri elde ediyor. AdvertiseCast’e göre ortalama 30 saniyelik CPM (bin dinleyici başına maliyet) ücreti 18 dolar, öte yandan 60 saniyelik CPM’ler için bu rakam 25 dolar.

Dinleme ile ingilizce öğrenilir mi?

Dinleyerek İngilizce Öğrenme ve Önemi Çalışmalar gösteriyor ki dinlemek, öğrenciler tarafından en sık kullanılan dil becerisidir. Dinlemek sadece iletişim için önemli olmakla kalmaz, aynı zamanda öğrenme şeklimizi de büyük ölçüde etkiler. Yapılan çalışmalara göre, yeni bilgileri dinleyerek ediniyor—ve öğreniyoruz.

Ingilizce podcast ne işe yarar?

Podcast, ülkenin her bölgesinden gerçek Amerikalılar ile röportajlar sunuyor. Dil öğrenenler için konuşulan Amerikan İngilizcesinin farklı hızlarına ve bölgesel aksanlarına alışmak adına harika bir yol. Ayrıca This American Life heyecan verici bir dinlemedir. Hikayelerin bazıları, sürükleyici, komik ve şaşırtıcıdır.

Podcastlere abone olmak ücretli mi?

Podcast menüsü içindeki belirli bir programın size bir dergi ya da gazete gibi düzenli olarak ulaştırılması için “abone” olabilirsiniz. BBC’nin tüm podcast yayınları ücretsizdir. Bunları almaktan dilediğiniz bir zamanda vazgeçmeniz de mümkün.

Podcastten nasıl para kazanılır?

Podcast yayınlayarak para kazanmanın 11 yolu

  1. Satış Ortaklığı Satış Ortaklığı ya da performans temelli pazarlama, kişileri diğer şirketlere yönlendirmeniz karşılığında komisyon almanıza denir. …
  2. Sponsorlar ve reklamlar. …
  3. Kurslar. …
  4. Hizmetler. …
  5. Kitle fonlama ve bağış …
  6. Etkinlikler. …
  7. Somut ürünler. …
  8. Kitaplar.

Spotifydan nasıl para kazanılır?

Spotify‘ın sanatçılara dinlenme sonuçlarına göre ödeme yaptığı zaten bilinen bir özelliği. Ortalama 500.000 dinlenme karşılığında 2000 dolar kazandığınız Spotify‘daki bu gelir kapısı sayesinde “birileri” para kazanmaya başladı.