Messi PSG transfer kaç para?

Messi PSG kaç yıllık imzaladı?

Fransız basını, Paris Saint-Germain ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayan Lionel Messi‘nin ne kadar kazanacağını yazdı. Barcelona ile sözleşmesi bittikten sonra Paris Saint-Germain‘e transfer olan Messi kariyerinde yeni bir sayfa açtı.

Messi kaç milyona PSG ye gitti?

Bu arada Arjantinli futbolcunun, Fransız ekibinde kazanacağı rakam da netleşti. Yıllık 40 milyon euro alacak olan yıldız oyuncu, imza parası olarak da 25 milyon euro’yu cebine koyacak. Geçen sezon öncesinde de PSG ile görüşmeler yapan 34 yaşındaki yıldız, buna rağmen Barcelona ile sözleşme imzalamıştı.

PSG Messi maça çıktı mı?

Arjantinli futbol yıldızı Lionel Messi, yeni transfer olduğu Paris St-Germain ile ilk kez sahaya çıktı. Reims ile oynanan ve 2-0’lık skorla sonuçlanan lig maçının 66. dakikadasında Neymar’ın yerine oyuna giren Messi, 30 numaralı formayı giydi.

PSG Barcelonaya ne kadar ödedi?

Barcelona, kalan 78 milyon Avroluk ödemenin yarısını ise geçtiğimiz yılın Haziran ayında ödedi. Bordo-lacivertli ekip, borcun 39 milyon Avroluk kısmını ise ekonomik sorunlar nedeniyle henüz ödemedi. 34 yaşındaki dünyaca ünlü yıldızın yeni kulübü PSG‘den alacağı yıllık ücretin 35 milyon Avro olacağı öğrenilmişti.

Messi neden PSG ye gitti?

Tüm kulvarlarda zirveye çıkmayı hedeflediği için PSGyi tercih ettim. Umarım amacımıza ulaşırız” dedi. Kısa bir hazırlık sürecine ihtiyacı olduğunu belirten 34 yaşındaki Messi, antrenmanlara başlayacağını ve teknik heyet onay verdikten sonra PSG formasını giyeceğini söyledi.

Messi Psgde kaç numara?

30Paris Saint-Germain FC / Forvet
10Arjantin millî futbol takımı / Forvet
Lionel Messi/Numara

PSG Messi neden kadroda yok?

PSG yöneticisi Mauricio Pochettino, Messi‘nin kış tatilini Arjantin’de geçirdiğini, henüz ülkeden ayrılmadan yaptırdığı testin pozitif çıkması üzerine ülkesinde kaldığını; ileride yapacağı testlerden negatif sonuç alıncaya kadar yola çıkmayacağını açıkladı.

Messi PSG kadrosunda neden yok?

Kulüpten yapılan açıklamada, Arjantinli futbolcunun sol dizinden yaşadığı rahatsızlık ve darbeye bağlı kas ağrısı nedeniyle yarın oynanacak Leipzig maçı kadrosuna dahil edilmediği kaydedildi.

Messi Barçada ne kadar alıyordu?

Messi‘nin Barcelona’da yıllık 138 milyon euro brüt maaş aldığı belirtilirken yıldız futbolcunun sezonluk maaşının ise 65-70 milyon euro arası olduğu kaydedildi.

Messi PSG ye ne zaman imza atacak?

PSG, 10 Ağustos Salı gününe kadar Lionel Messi‘nin transferini açıklamak istiyor. Arjantinli yıldızın, senelik 40 M€ maaş karşılığında 2+1 yıllık imza atması bekleniyor.

Messi neden 30 numara oldu?

Fakat tahminlere göre Messi forma numarasına fazla önem vermiyor. Sonuçta yakın arkadaşlarından olan Neymar 10 numaraya sahip ve Messi gelince 10 numarayı ona verebilirdi. Demek ki forma numarasına fazla önem vermediği için Barcelona’daki ilk sırt numarası olan 30‘u tercih etmiştir diyebiliriz.

Lionel Messi neden 30 numara oldu?

Bana numarasını almamı söyledi. Numarayı, onun bu formayla neler başardığını düşünmeden aldım. Düşünseydim bu numarayı alamazdım.” Messi, PSG’ye transfer olduktan sonra profesyonel kariyerinin başlangıcına bir gönderme yaparak 30 numaralı formayı seçti.

Messi neden 10 numara değil?

Messi‘nin Twitter hesabından paylaştığı forması: Bunun nedeni kesin olarak bilinmiyor. Fakat tahminlere göre Messi forma numarasına fazla önem vermiyor. Sonuçta yakın arkadaşlarından olan Neymar 10 numaraya sahip ve Messi gelince 10 numarayı ona verebilirdi.

Messi neden kadroda yok 2021?

PSG’de Pochettino, Messi‘yi oyundan alma nedenini açıkladı! Fransa 1. Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint-Germain’in (PSG) teknik direktörü Mauricio Pochettino, 2-1 kazandıkları Lille maçının devre arasında yıldız oyuncu Lionel Messi‘yi sakatlık riski gerekçesiyle oyundan çıkardığını söyledi.

Messi niye kadroda yok?

Kulüpten yapılan açıklamada, Arjantinli futbolcunun sol diz ardı kirişinden yaşadığı rahatsızlık ve darbeye bağlı kas ağrısı nedeniyle RB Leipzig maçı kadrosuna dahil edilmediği kaydedildi.