POCO Xiaomi nin mi?

Poco ile Xiaomi aynı mı?

Xiaomi‘nin alt markası olarak kurulan Poco da Redmi gibi bağımsız bir marka olarak yoluna devam edecek.

Poco Xiaominin mi?

POCO, Redmi ile beraber Çinli elektronik şirketi Xiaomi’nin sahip olduğu bir yan kuruluştur. Poco markası ilk olarak Ağustos 2018’de orta sınıf bir akıllı telefon hattı olarak duyuruldu.

Poco hangi ülke?

Poco telefonlar aslında Çinli Xiaomi firmasına ait bir alt markadır. Geçen yıl, Xiaomi bir Snapdragon 845 işlemci ile güçlü Pocophone F1 akıllı telefonunu sadece 300 $ karşılığında piyasaya sunarak OnePlus’ı geride bıraktı. Şimdi Çinli şirket, bu alt markayı Poco adlı yepyeni bir şirkete dönüştürdüğünü açıkladı.

Poco Xiaomi den ayrıldı mı?

Poco Xiaomiden ayrıldı Geçen yılın Ocak ayında,Redmi Xiaomiden ayrıldı ve bağımsız bir marka oldu. Ve şimdi sıra başka bir markada. Xiaomi‘nin Poco markası hakkında konuşuyoruz . Böylece, Xiaomi Hindistan bölümünün başkanı Manu Kumar Jain , Poco‘nun bugün Xiaomiden ayrıldığını söyledi.

Poco hangi firmanın?

Akıllı telefon piyasasının liderlerinden Xiaomi’nin alt markası olarak hazırlanmış olan POCO, hazırlamış olduğu telefon modelleri ile orta segment fiyatlara sahip amiral gemisi tasarımlar ortaya koyuyor.

Poco telefon ne mali?

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi, üst seviyeye odaklanan akıllı telefon markası POCO‘nun yeni modeli POCO F2 Pro’yu Türkiye’de duyurdu.

Poco hangi arayüzü kullanıyor?

Xiaomi alt markası POCO‘nun telefonları biliyorsunuz MIUI arayüzü kullanıyor.

Poco kimin mali?

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi, üst seviyeye odaklanan akıllı telefon markası POCO‘nun yeni modeli POCO F2 Pro’yu Türkiye’de duyurdu.

Poco X3 hangi ülkenin?

Çinli elektronik şirketi Xiaomi, yeni telefonu POCO X3 NFC tanıtımını yaptı.

Redmi Xiaomi den ayrıldı mı?

Şirket hem kendi geliştirdiği cihazlarıyla rekabet ederken, hem de alt markası Redmi sayesinde iyi bir ilerleme kaydediyor. Çinli üreticinin alt markası Redmi, normal şartlarda Xiaomiden ayrılarak 2019’da bağımsızlığını ilan etti.

Vivo kimin markası?

Vivo Communication Technology Co. (Çince: 维沃移动通信有限公司), Çin merkezli bir tüketici elektroniği şirketidir. Şirket, 2009 yılında Shen Wei tarafından kurulmuşdur. Oppo, OnePlus, Realme, iQOO ile beraber BBK Electronics’in yan kuruluşudur.

Poco başlatıcı nasıl kullanılır?

poco launcher, miui arayüzünün aksine bir uygulama çekmecesine sahip. ana ekranı yukarıya kaydırarak ulaşabildiğiniz uygulama penceresinde herhangi bir uygulama simgesi üzerinde parmağınızı basılı tutarak o uygulamayla ilgili bazı kısayollara ulaşabiliyorsunuz.

Poco X3 uygulama çekmecesi nedir?

Uygulama Çekmecesi Nedir? Uygulama çekmecesi, telefonunuzdaki tüm uygulamalarınızın yalnızca Ana Ekrana yerleştirme zorunluluğunun aksine bulunduğu bir bölümdür. Bu, Ana ekranınızı düzenli tutma ve daha hızlı erişim için ana ekranda sık kullanılan uygulamalara sahip olma seçeneğini sunar.

Poco X3 hangi ülkede üretiliyor?

Çinli telefon şirketi Xiaomi’nin merakla beklenen telefonu X3 NFC, Türkiye pazarına hızlı bir giriş yaptı. Poco sersinin bir parçası olarak üretilen akıllı telefonun fiyatı ve özellikleri de dikkat çekiyor.

Poco Türkiye garantili ne demek?

Türkiye garantili ürünler Xiaomi desteğine sahip olurken, ithalatçı garantili ürünlerde tüketicilerin muhatabı, ürünü satın aldığı ithalatçı oluyor. Ayrıca şu anda da ithalatçı garantisiyle ürün satın almak mümkün. Hatta bu ürünler, Türkiye garantili cihazlara nispeten daha uygun fiyatlı oluyor.