KTÜ Bilgisayar Programcılığı hangi kampüste?

KTÜ Elektrik MYO nerede?

İletişim

Adres : KTÜ Trabzon Meslek Yüksekokulu Dürbinar mah. İnönü cad. 61300 Akçaabat / TRABZON Tel : +90 (462) 3777588 Faks : +90(462) 2281252
BÖLÜM BAŞKANLIĞI
ÖĞRETİM ELEMANLARI
Ofis E-posta
Öğr. Gör. Ergin Şahin B-34 erginshn@ktu.edu.tr

Bilgisayar Programcılığı 2 nedir?

Bilgisayar Programcılığı bir önlisans programıdır ve bölümün amacı bilgisayar programlayabilecek ve yazılım oluşturabilecek kişileri yetiştirerek sektöre kazandırmaktır.

Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama mezunu ne iş yapar?

Bilgisayar Programları mezunları, sektörün ihtiyaç duyduğu yazılım, ağ ve internet teknolojilerini bilen ve bu alanda uygulama yapan bütün sanayi kuruluşlarında, yönetim ve hizmet alanlarında sistem çözümleyicisi ve uygulama programcısı, bilgisayar donanım ve yazılım üreten ve pazarlayan işletmelerde ve bilgi işlem …

Bilgisayar Teknolojisi alanı nedir?

Bilgisayar teknolojisi ve programlama; bilgisayar kullanımı, yazılım yapılması (PC, ağ ortamı ve internet için), donanım, bakım, onarımı ve bilgisayar ağlarının kurulumu ve yönetimi ile ilgili alandır.

KTÜ 2 yıllık elektrik bölümü nerede?

Bölüm, Karadeniz Teknik Üniversitesi Kanuni Kampüsü (Merkez kampüs) içinde yer alan kendi bölüm binasındaki derslik ve laboratuvarları ile her yıl 800 civarında lisans öğrencisine hizmet vermektedir.

KTÜ Bilgisayar Programciliği nerede?

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adresi : Trabzon Meslek Yüksekokulu İnönü Cad. Adliye Karşısı Akçaabat TRABZON
Telefonu : 2281052
Belge Geçer : 2281252
E-Posta : tmyo_bilgisayar@ktu.edu.tr
Web Adresi : http://www.trabzonmyo.ktu.edu.tr/

2 yıllık bilgisayar Programciliği ne iş yapar?

Bilgisayar programcısı, yazılım kodlarını bilgisayarın izleyebileceği mantıksal bir diziye dönüştüren programlar yazar. Bunu, C ++ ve Python dahil olmak üzere çeşitli dillerde yazılım programlarını kullanarak yapar.

2 yıllık bilgisayar Programciliği ne is yapar?

Bilgisayar programcılığı mezunu özel sektörde geniş bir iş imkanı bulabilir. Yazılım şirketlerinde kalifiye yazılım elemanı olarak görev yapabilirler. Buralarda kodlar yazarak yeni programlar oluşturabilirler. Ayrıca yazılım bildiklerinden dolayı bilgisayar programlama kodlarına da hakim olan kişilerdir.

Bilgisayar teknolojisi ne kadar maaş alır?

2022 Bilgisayar Teknolojisi Teknikeri Maaşları Bilgisayar Teknolojisi Teknikeri maaşı ortalama aylık 5467,75 _TL’dir. En düşük Bilgisayar Teknolojisi Teknikeri maaşı 4253 _TL, En yüksek ise 6682,5 _TL’dir.

Bilgisayar programcılığı okuyan biri ne kadar maaş alır?

2022 Bilgisayar Programcısı Maaşları Yeni mezun bir Bilgisayar Programcısı maaşı asgari ücrettir. En yüksek maaşı ise 10.000 TL’dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız, İŞKUR iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

Bilgisayar Teknolojisi okuyan ne olur?

Bilgisayar teknolojisi ve bilişim sistemleri bölümü mezunu olan kişiler şirketlerde, kamu kuruluşlarında ve çeşitli devlet memurluğunda ya da özel sektörde çalışabilirler. Bu bölümden mezun olan kişiler web tasarımı işi veya ağ geliştirme işinde de çalışabilirler.

Bilgisayar teknolojisi nerelerde çalışabilir?

Bilgisayar Teknolojisi Bölümü İş İmkanları Nelerdir?

  • MEB’e bağlı olan okullar ve özel okullar.
  • Üniversitelerde bilgi işlem departmanları
  • Hastaneler.
  • Çeşitli bakanlıklara bağlı teşkilat veya birimlerde yer alabilirler.
  • Teknik servisler.
  • Web tasarım şirketleri.
  • Reklam ajansları
  • Teknik servisler.

2 yıllık elektrik bölümü ne is yapar?

Binaların, yüksek katlı rezidansların elektrik döşemelerini yaparlar. Elektrik kesintilerini belirleyip gerekli arızayı giderirler. Tüm elektrikli makinelerin çalışmasını sağlayıp, bakım ve onarımlarını yaparlar. Elektrik iletimini sağlayıp kablo dağıtım görevinde bulunurlar.

Elektrik 2 nedir?

Elektrik Teknikeri Ne Demek? Elektrik tesisatı ve elektrik enerjisiyle çalışan makinelerin kurulumu, sağlıklı bir şekilde işlemesi ile bakım ve onarımı aşamalarında, mühendisler ile teknisyenler arasında görev yapan kişilere elektrik teknikerleri adı verilir.

KTÜ Harita Kadastro bölümü nerede?

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adresi : KTÜ Trabzon Meslek Yüksekokulu Akçaabat Yerleşkesi Akçaabat/Trabzon
Telefonu :
Belge Geçer :
E-Posta :
Web Adresi :