20 21 Mart sokağa çıkma yasağı hangi illerde?

Pazar günü sokağa çıkma yasağı olan iller hangileri?

PAZAR GÜNÜ HANGİ İLLERDE YASAK VAR? Yüksek risk gurubunda yer alan 12 ilde (Adana, Afyonkarahisar, Ağrı, Bingöl, Burdur, Denizli, Hatay, Kahramanmaraş, Kars, Kırşehir, Manisa ve Tunceli) hafta sonu sokağa çıkma yasağı sadece pazar günü geçerli olacak. Bu illerde sokağa çıkma yasağı 21.00’de başlayacak.

Bu cumartesi yasak var mı?

Cumartesi ve Pazar günü sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak. Hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan birçok yasak sona erdi.

Pazar yasağı kaçta başlıyor?

Pazartesi, salı, çarşamba, perşembe, cuma ve cumartesi günleri 22.00 – 05.00 saatleri arasında; Pazar günleri ise Cumartesi günü saat 22.00’den başlayıp Pazar gününün tamamını kapsayacak ve Pazartesi günü saat 05.00’te tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır.

Haftasonu yasağı devam ediyor mu?

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI BİTTİ Mİ? İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgede, “01.06.2021 tarih ve 8878 sayılı genelgemizde belirtilen esaslar çerçevesinde halihazırda uygulanmakta olan sokağa çıkma kısıtlamaları (hafta içi ve hafta sonu dahil) 1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 05.00’e kadar sürdürülecektir.

Sokağa çıkma yasağı hafta sonu hangi illeri kapsıyor?

Hem cumartesi hem de pazar günleri sokağa çıkma yasağının uygulanacağı çok yüksek risk grubunda yer alan 58 il şunlar: İstanbul, Ankara, İzmir, Adıyaman, Aksaray, Amasya, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bayburt, Bilecik, Bolu, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, …

Hafta sonu yasağı hangi illeri kapsıyor?

29.05.2020 tarihi saat 24.00 ile 31.05.2020 tarihi saat 24.00 arasında aşağıda belirtilen istisnalar hariç olmak üzere Büyükşehir statüsündeki Ankara, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya, Samsun, Van ve Zonguldak olmak üzere toplam 15 ilimiz sınırları içinde …

20 Haziran Pazar günü yasak var mı?

Hafta sonu yasaklarına dair 19 Haziran Cumartesi günü sokağa çıkma yasağı bulunmazken, 20 Haziran Pazar gününün tamamında yasak uygulanacak. Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 22.00-05.00 saatleri arasında sokağa çıkma yasağı olacak.

20 Haziran Pazar günü sokağa çıkma yasağı var mı?

İçişleri Bakanlığı’nın genelgede açıkladığı kararlara göre bu hafta sonunda da sokağa çıkma yasağı pazar günü kesintisiz sürecek. Sokağa çıkma yasağı 19 Haziran Cumartesi akşamı saat 22.00’da başlayacak. 20 Haziran Pazar günü kesintisiz devam edecek ve 21 Haziran Pazartesi günü sabah saat 05.00”da sona erecek.

27 Haziran Pazar günü sokağa çıkma yasağı var mı?

Tam gün sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacağı 27 Haziran Pazar günü, sınav görevlileri ve sınava girecek adaylar ile beraberindeki refakatçi ve/veya yakınları 05.00-19.00 saatleri arasında durumlarını belgelendirmek (görevli ya da aday giriş belgesi) kaydıyla sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak.

6 Haziran Pazar günü sokağa çıkma yasağı var mı?

Bu bilgiler kapsamında sokağa çıkma yasağı cumartesi gündüz uygulanmayacak. Ancak 5 Haziran Cumartesi akşamı sokağa çıkma yasağı saat 22.00’da başlayacak. 6 Haziran Pazar günü kısıtlama kesintisiz sürecek.

Hafta sonları sokağa çıkma yasağı geldi mi?

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan son genelgede sokağa çıkma yasağı saatleri değişmiş, cumartesi tam kapanma kaldırılmış ve sadece pazar günleri uygulanmaya başlamıştı.. Kademeli normalleşmenin ikinci etabında, hafta sonu sokağa çıkma yasağı cumartesi akşamı saat 22.00’da başlayacak.

1 Temmuzda yasaklar kalktı mı?

1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 05.00’ten itibaren ise hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan şehirler arası seyahat kısıtlamaları sona erecek ve belirtilen tarihten itibaren sokağa çıkma ve şehirler arası seyahat kısıtlaması uygulanmayacaktır. “

58 ilde sokağa çıkma yasağı hangi illerde?

İstanbul, Ankara, İzmir, Adıyaman, Aksaray, Amasya, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bayburt, Bilecik, Bolu, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Iğdır, Isparta, Karabük, Karaman, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, …

Cumartesi Pazar sokağa çıkma yasağı hangi illerde kalktı?

Düşük ve orta riskli illerde sokağa çıkma kısıtlaması kaldırıldı. İŞTE TÜRKİYE RİSK HARİTASI! Edirne, Balıkesir, Burdur, Sakarya, Sinop, Samsun, Amasya, Tokat, Ordu, Giresun, Gümüşhane, Trabzon, Rize, Konya, Aksaray, Osmaniye, Adıyaman.

Cumartesi pazar sokağa çıkma yasağı hangi illerde kalktı?

Düşük ve orta riskli illerde sokağa çıkma kısıtlaması kaldırıldı. İŞTE TÜRKİYE RİSK HARİTASI! Edirne, Balıkesir, Burdur, Sakarya, Sinop, Samsun, Amasya, Tokat, Ordu, Giresun, Gümüşhane, Trabzon, Rize, Konya, Aksaray, Osmaniye, Adıyaman.