Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman kalkacak?

Pazar günü sokağa çıkma yasağı ne zaman kalkacak?

Genelgede sokağa çıkma yasaklarının kalkacağı tarih ise şu şekilde açıklandı. 01.06.2021 tarih ve 8878 sayılı genelgemizde belirtilen esaslar çerçevesinde halihazırda uygulanmakta olan sokağa çıkma kısıtlamaları (hafta içi ve hafta sonu dahil) 1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 05.00’e kadar sürdürülecektir.

1 Haziran sokağa çıkma yasağı var mı?

İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgeye göre 1 Haziran‘a kadar, haftaiçleri akşam dokuzdan sabah beşe kadar ve haftasonlarının tamamını kapsayacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmaya devam ediyor.

1 Haziran dan sonra hafta sonu yasağı var mı?

Erdoğan: Bu hafta sonu yasak sürecek, 1 Haziran‘da seyahat kısıtlaması kalkacak, kafeler açılacak”.

1 Temmuz dan sonra sokağa çıkma yasağı var mı?

1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 05.00’ten itibaren ise hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan şehirler arası seyahat kısıtlamaları sona erecek ve belirtilen tarihten itibaren sokağa çıkma ve şehirler arası seyahat kısıtlaması uygulanmayacaktır. “

Pazar gunleri yasak kalkacak mi?

Cumartesi günü yasak saat 22:00’de başlayacak, Pazartesi günü saat 05:00’te sona erecek. Kademeli normalleşme adımları doğrultusunda Cumartesi günü günleri uygulanan sokağa çıkma yasağı kaldırıldı ancak yasak Pazar günleri için devam ediyor.

27 Haziran 2021 pazar günü sokağa çıkma yasağı var mı?

Tam gün sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacağı 27 Haziran Pazar günü, sınav görevlileri ve sınava girecek adaylar ile beraberindeki refakatçi ve/veya yakınları 05.00-19.00 saatleri arasında durumlarını belgelendirmek (görevli ya da aday giriş belgesi) kaydıyla sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak.

1 Haziran dan sonra pazar günü sokağa çıkma yasağı var mı?

1 Haziran itibariyle uygulanmaya başlanan kademeli normalleşme döneminin ikinci etabında; Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 22.00-05.00 saatleri arasında; Pazar günleri ise Cumartesi günü saat 22.00’den başlayıp Pazar gününün tamamını kapsayacak ve Pazartesi günü saat 05.00’de tamamlanacak …

1 Haziran sokağa çıkma yasağı kaçta başlıyor?

Sokağa çıkma yasağının durumu son gelişmeler ile takip ediliyor. 1 Haziran tarihinde başlayan kademli normalleşmenin ikinci etabında hafta içi sokağa çıkma yasağı saatleri güncellendi. Önceden akşam saat 21.00’da başlayan hafta içi sokağa çıkma kısıtlaması artık saat 22.00’da başlıyor.

27 Haziran 2021 pazar günü yasak var mı?

Tam gün sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacağı 27 Haziran Pazar günü, sınav görevlileri ve sınava girecek adaylar ile beraberindeki refakatçi ve/veya yakınları 05.00-19.00 saatleri arasında durumlarını belgelendirmek (görevli ya da aday giriş belgesi) kaydıyla sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak.

1 Temmuz yasaklar bitti mi?

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI BİTTİ Mİ? İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgede, “01.06.2021 tarih ve 8878 sayılı genelgemizde belirtilen esaslar çerçevesinde halihazırda uygulanmakta olan sokağa çıkma kısıtlamaları (hafta içi ve hafta sonu dahil) 1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 05.00’e kadar sürdürülecektir.

1 Temmuz dan sonra hangi yasaklar kalktı?

Hafta içi ve Cumartesi günleri gece saat 22.00’den sonra ve Pazar günü tüm gün uygulanan sokağa çıkma kısıtlamaları kaldırıldı. Daha önce önlemlerin gevşetilmesi sürecinde saat ve müşteri kısıtlaması getirilen kafe ve restoranlarda bu kısıtlamalar 1 Temmuzdan itibaren kaldırıldı.

Pazar günü yasakları devam ediyor mu?

Yeni normalleşme kararlarına göre, Haziran boyunca sokağa çıkma kısıtlaması hafta içi ve cumartesi günü için akşam 22:00 ile sabah 05:00 arasında devam edecektir. Bu sınırlama cumartesi 22.00 ile pazartesi 05.00 arasında yani pazar gününü tam kapsayacak şekilde uygulanacak.

Temmuzda pazar yasakları kalkacak mı?

1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 05.00’ten itibaren ise hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan şehirlerarası seyahat kısıtlamaları sona erecek ve belirtilen tarihten itibaren sokağa çıkma ve şehirlerarası seyahat kısıtlaması uygulanmayacaktır.

2021 Pazar günü sokağa çıkma yasağı var mı?

PAZAR GÜNÜ YASAK VAR MI? 01.06.2021 tarih ve 8878 sayılı Genelgemizde belirtilen esaslar çerçevesinde hali hazırda uygulanmakta olan sokağa çıkma kısıtlamaları (hafta içi ve hafta sonu dahil) 1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 05.00’e kadar sürdürülecektir.

Haziran Pazar günü sokağa çıkma yasağı var mı?

Haziran ayı başında ilan edilen kademeli normalleşme adımları kapsamında sokağa çıkma yasağında değişikler yapıldı. Hafta sonu yasaklarına dair 19 Haziran Cumartesi günü sokağa çıkma yasağı bulunmazken, 20 Haziran Pazar gününün tamamında yasak uygulanacak.