Messi Paris Saint Germain de kaç numaralı formayı giyecek?

Messi kaç numara giyecek PSG?

Messi, PSG‘ye transfer olduktan sonra profesyonel kariyerinin başlangıcına bir gönderme yaparak 30 numaralı formayı seçti.

Messi neden 10 numara değil?

Messi‘nin Twitter hesabından paylaştığı forması: Bunun nedeni kesin olarak bilinmiyor. Fakat tahminlere göre Messi forma numarasına fazla önem vermiyor. Sonuçta yakın arkadaşlarından olan Neymar 10 numaraya sahip ve Messi gelince 10 numarayı ona verebilirdi.

Messi hangi takımda kaç numara?

Buna göre Messi, PSG’de 30 numaralı formayı giyecek. 34 yaşındaki futbolcu yeni formasıyla objektiflere poz verdi. Lionel Messi, Ronaldo’nun Barcelona’da 10 numara giydiği dönemde Katalan ekibinde de 30 numaralı formayı giymişti.

PSG Messiyi kaç paraya aldı?

35 milyon euro da imza parası alacak olan Messi’nin toplam geliri, bonuslar hariç 105 milyon euro’yu bulacak. Bu rakama göre Messi; aylık 35 milyon euro, haftada 675 bin euro, günde 96 bin euro, saatte 4 bin euro, dakikada 67 euro, saniyede ise 1.1 euro kazanacak.

PSG kaç tane Messi forması sattı?

PSG‘nin Lionel Messi transferiyle sattığı forma adedinin tüm zamanların rekoru olduğu belirtildi. Tarihi transferin ardından Lionel Messi‘nin 30 numaralı forması 7 dakika içerisinde tam 150.000 adet satıldı. 24 saat içerisinde ise 832.000 adet satılarak tüm zamanların rekorunu kırmış oldu.

PSG Messi forması kaç euro?

Verilen resmi rakamlara göre Messi‘nin 30 numaralı PSG forması, kulübün resmi mağazasında 7 dakika içerisinde 150.000 adet sattı. Formalar 157 euro fiyat etiketiyle satılırken elde edilen gelir ise sadece 7 dakikada 23 milyon 550 bin euro oldu.

Di Maria Kaç numara giyiyor?

11Paris Saint-Germain FC / Orta saha
11Arjantin millî futbol takımı / Orta saha
Ángel Di María/Numara

Messi kaç numara ayakkabı giyiyor?

10Lionel Messi / Ayakkabı numarası

Futbolda 30 numara nedir?

Barcelona’dan ayrılan Lionel Messi, Fransız devi Paris Saint Germain’in yolunu tuttu. PSG’nin çarşamba günü basın toplantısıyla tanıtacağı Arjantinli yıldız futbolcunun yeni takımında giyeceği forma numarası belli oldu. Buna göre, Messi Barcelona’da giydiği 10 numara yerine PSG’de 30 numaralı formayı giyecek.

Messi’nin kaç golü var toplam?

Mackolik – Ronaldo: Gol: 612 Asist: 200 Toplam gol katkısı: 812 Messi: Gol: 579 Asist: 233 Toplam gol katkısı: 812 (Fotoğraf uzayda çekilmiştir) | Facebook.

Messi kaç milyona PSG ye gitti?

Bu arada Arjantinli futbolcunun, Fransız ekibinde kazanacağı rakam da netleşti. Yıllık 40 milyon euro alacak olan yıldız oyuncu, imza parası olarak da 25 milyon euro’yu cebine koyacak. Geçen sezon öncesinde de PSG ile görüşmeler yapan 34 yaşındaki yıldız, buna rağmen Barcelona ile sözleşme imzalamıştı.

Messi PSG ne kadara satıldı?

PSG FORMA SATIŞINDAN NE KADAR KAZANDI? Fransız kulübü, Arjantinli yıldızın forma satışından kısa sürede 120 milyon Euro gelir ederken, Jordan ise 6 milyon Euro’yu kasasına koydu.

Messi forması kaç tane sattı?

Messi forması 1 milyondan fazla satıldı

Messi PSG forması kaç Euro?

Verilen resmi rakamlara göre Messi‘nin 30 numaralı PSG forması, kulübün resmi mağazasında 7 dakika içerisinde 150.000 adet sattı. Formalar 157 euro fiyat etiketiyle satılırken elde edilen gelir ise sadece 7 dakikada 23 milyon 550 bin euro oldu.

PSG forma kaç Euro?

PSG FORMA SATIŞINDAN NE KADAR KAZANDI? Fransız kulübü, Arjantinli yıldızın forma satışından kısa sürede 120 milyon Euro gelir ederken, Jordan ise 6 milyon Euro‘yu kasasına koydu.