Liqui Moly nereden alınır?

Liqui Moly nerenin malı?

Liqui Moly GmbH, sentetik yağ, motor yağı, yağlayıcı madde, yağ katkısı konusunda uzmanlaşmış bir Alman firmasıdır. 1 Ocak 2018’den itibaren Liqui Moly, önceki çoğunluk sahibi ve CEO Ernst Prost’un kalan hisselerini alan Würth Grubu’nun bir parçasıdır. Liqui Moly GmbH 1957 yılında Tuna nehrinde Ulm’da kuruldu.

Orjinal yağ nereden alınır?

Yağlarımızı sanayi sitelerindeki Mobil levhalı yağ değişim merkezlerinden, EuroMaster merkezlerinden, GO istasyonlarından kısaca güvenilir yerlerden almanızı öneririm.www.mobiloil.com.tr ye girdiğinizde adres ve telefonlarını bulabilirsiniz.

En kaliteli motor yağı hangisi?

Castrol Motor Yağı Otomatik dışında endüstriyel, denizcilik, havacılık alanlarında yağlama ürünleri sunan Castrol sektörün öncü lideri gibi görünmektedir. Castrol Edge, Castrol Magnetec ve ATF Multivehicle çeşitleri ile ön plana çıkmaktadır.

Liqui Moly yağ nerede üretiliyor?

1957 yılında kurulan LIQUI MOLY bütün geliştirme ve üretim süreçlerini sadece Almanya içinde gerçekleştiriyor. Almanya’da motor katkıları alanında rakipsiz pazar lideri olan şirket, tüketiciler tarafından her yıl yeniden en iyi yağ markası olarak seçiliyor.

Shell motor yağı orjinal mi nasıl anlaşılır?

Yaptığım araştırmalarda yurt dışındaki Shell Madeni yağlarda kapak üzerinde çiftli orijinallik sorgulama etiketi sayesinde, internet üzerinden sorgulama yapılabilmekte ve orijinalliği anlaşılmakta.

Liqui Moly nasil bir yağ?

almanya’da rakipleri castrol, mobil 1 ve total gibi markalara göre daha yüksek fiyatlara satılan, kimi tamircilere göre en iyi yağ markası. madeni yag disinda yakit katkilari da uretirler. dizel araclar icin olan super isimli bir katkilari vardir ki araci farkedilir derecede poizitif etkiler.

Motul yağ nereden alınır?

Hepsiburada’dan güvenilir bir şekilde alabilirsiniz.

Internetten motor yağı alınır mı?

Motor yağı konusunda internet alışverişlerine güvenemiyorsanız en güvenilir 2 adet satın alma yöntemi mevcut. Bunlardan biri aracınızın yetkili servisi üzerinden yağ değişimi yapmanız, diğer bir yöntem ise araç üreticinizin veya yağ firmasının resmi sitesinden size en yakın yetkili satıcının adresine gidip almanız.

Motor yağında marka önemli mi?

Son olarak şunu ifade edebiliriz: Araç için önemli olan motor yağı markası değildir. Markanın aksine yağın içeriği daha önemlidir. Her araç üreticisi, motor teknolojisine en uygun yağın hangisi olduğu hakkında tüketiciyi bilgilendirir.

En sağlıklı yağ hangisi?

Zeytinyağı Belkide dünyadaki en sağlıklı yağdan bahsediyoruz. Zeytinyağı içerisinde bulunan doymamış yağlar ile kalp damar sağlığı için önemli bir bileşen. Ayrıca ekstra virgin tipi zeytinyağı tam olarak katkısız olduğu için içerisindeki antioksidan seviyesi oldukça yüksektir.

Motul hangi ülkenin malı?

Merkezi Fransa’da bulunan Motul 1853 yılında kurulmuştur. 165 yılı aşan tecrübeye sahip marka, kurulduğu günden bugüne motorlu taşıtlar için farklı alanlarda ürünler geliştiriyor.

Orjinal Total yağ nasıl anlaşılır?

TotalEnergies ve ELF markalı motor yağlarının etiketlerinde bulunan QR kod ile son kullanıcılar, artık ürünün orijinal olup olmadığını anlayabilecek.

Motor yağının iyi olduğunu nasıl anlarız?

Aracın gösterge paneli üzerindeki motor yağı basınç uyarı lambası yanıyorsa motor yağının değişim zamanı gelmiş olmalıdır. Bu lambanın yanması motor yağı ile ilgili bir problem olduğuna işaret eder. Bu uyarıyı mutlaka dikkate alın. Eksilmiş, kalitesi bozulmuş motor yağı kullanımı, motora büyük zarar verebilir.

Liqui Moly kaç km gider?

Araç üreticilerinin tavsiyelerine bağlı olarak 50,000 km‘e veya düşük kilometre yapan sürücüler için 2 seneye varan uzun yağ değişim aralıkları sağlar. Gazlı (LPG / CNG) binek araçlar için uygundur.

Liqui Moly hangi araca uygun yağ?

LIQUI MOLY TOP TEC MTF 5200 75W-80 (20845) ŞANZIMAN YAĞI Özellikle BMW, Ford, GM / Opel, Honda, Nissan, Toyota / Peugeot / Citroën (PSA), Volvo ve diğer üreticilerin araçları için önerilir.