Liqui Moly MoS2 nasıl?

Liqui Moly MoS2 nasıl kullanılır?

Kullanıldığı Yerler ve Kullanım Şekli Tüm motor viskozitesine sahip motor yağları ile karışabilir. motor yağının konulduğu yağ kapağınını açarak motor yağına ilave edin. 6 litreye kadar motor yağı alan motorlara 200ml kutunun tamamı kullanılabilir. Açmadan önce kutu iyice çalkalanmalıdır!

Liqui Moly duman kesici nasıl kullanılır?

Kullanım Alanları ve Uygulama Şekli Benzinli ve dizel motorlarda her türlü motor yağı ile kullanılabilir. Ambalaj içeriği 4-6 litre motor yağı için yeterlidir. Motor yağına % 10’dan fazla oranda ilave etmeyiniz. Yağ tüketimi yüksek ise her yağ değişiminde kullanılabilir.

Liqui Moly hangi araca uygun yağ?

LIQUI MOLY TOP TEC MTF 5200 75W-80 (20845) ŞANZIMAN YAĞI Özellikle BMW, Ford, GM / Opel, Honda, Nissan, Toyota / Peugeot / Citroën (PSA), Volvo ve diğer üreticilerin araçları için önerilir.

Liqui Moly Oil Additiv nedir?

Liqui Moly Oil Additiv Mos2 Yağ Katkısı 200 Ml Yağ kayganlaştırıcı ve aşınma önleyici yağ katkısı MoS2 (molibden disülfür) tüm sürtünen metal yüzeylerine yüksek basınca dayanıklı bir yağ film tabakası ile kaplar ve sürtünmeleri en aza indirir ve daha rahat bir çalışma garanti eder.

Liqui Moly mos2 nedir?

Sürtünme azaltıcı ve aşınma önleyici yağ katkısı. MoS2 (molibden disülfür) tüm sürtünen metal yüzeylerine yüksek basınca dayanıklı bir yağ filim tabakası ile kaplar ve sürtünmeleri en aza indirir ve daha rahat bir çalışma garanti eder. Bilimsel olarak motor aşınmasın azalttığı ispat edilmiştir.

Liqui Moly motor Clean nasıl kullanılır?

Kullanıldığı Yerler ve Kullanım Şekli : · Motor yağı değiştirilmeden evvel eski yağın içine konularak motor 10 dakika rölantide çalıştırılır. Ardından eski yağ boşaltılır, yağ filtresi değiştirilir ve yeni motor yağı konur.

Duman kesici nasıl kullanılır?

Brio Yağ Duman Kesici Nasıl Kullanılır? Tercihen motor yağı değişimi sonrasında bir şişe Brio Yağ Duman Kesiciyi aracınızın sıcak motor yağına ekleyiniz. Maksimum verimlilik için uygulamadan sonra aracınız ile 15 dakika test sürüşü yapınız. Motor yağınızın maximum yağ seviyesini geçmediğinden emin olunuz.

Motor yağı motor sesini etkiler mi?

Motor sesinin artmasına motor yağının etkisi de olur ama genelde yağ yeni değişince motor sesi azalır.

Hangi araca hangi motor yağı kullanılır?

Benzinle çalışan motorlarda SA, SB, SC, SD, SE, SF ve SG tipi motor yağları kullanılır. Bu yağlardan SA ve SB tipi yağlar hafif yük altında çalışan araçlara uygundur. SG tipi yağ ise piyasadaki en üstün yağ olarak bilinir. Dizel araçlarda ise CA, CB, CC ve CD tipi yağlar kullanılır.

En kaliteli motor yağı hangisi?

Castrol Motor Yağı Otomatik dışında endüstriyel, denizcilik, havacılık alanlarında yağlama ürünleri sunan Castrol sektörün öncü lideri gibi görünmektedir. Castrol Edge, Castrol Magnetec ve ATF Multivehicle çeşitleri ile ön plana çıkmaktadır.

Liqui Moly ne işe yarar?

Liqui Moly CERATEC Seramik Bazlı Motor Koruyucu Katkı Piyasada bulunan tüm motor yağları ve motorlu taşıt dişli yağları ile karışabilir. Sürtünmeyi ve aşınmayı engeller, yağ kalıntılarına karşı metal yüzeylerini korur. PTFE ve Teflon gibi motora zararlı maddeler içermez. Yakıt tüketimini azaltır.

5 40 motor yağı hangi araçlarda kullanılır?

Castrol EDGE 5W40, araç üreticileri tarafından ACEA C3, API SN/CF spesifikasyonlarının tavsiye edildiği, benzinli ve dizel motorlarda kullanımı uygundur.

Liqui Moly nasıl marka?

Liqui Moly GmbH, sentetik yağ, motor yağı, yağlayıcı madde, yağ katkısı konusunda uzmanlaşmış bir Alman firmasıdır. 1 Ocak 2018’den itibaren Liqui Moly, önceki çoğunluk sahibi ve CEO Ernst Prost’un kalan hisselerini alan Würth Grubu’nun bir parçasıdır. Liqui Moly GmbH 1957 yılında Tuna nehrinde Ulm’da kuruldu.

Engine Flush zararlı mı?

Motor iç temizleyici kullanınmanın bir zararı yok aksine yararı vardır. Ancak Motorun durumu çok kötüyse yani çok kurum vs varsa karteri söküp süzgeçin temizlenmesi daha doğru olur. Süzgeçi zaten yarı tıkalı olan bir motora motor iç temizleyici attığınızda diğer yarısıda çözününen kurumlar yüzünden kapanır.

Engine Flush zararlı mi?

Motoru etkili şekilde temizler. Motordaki contalar ve diğer malzemelere kimyasal zarar vermez, nötr bir katkıdır.