KSV Vakfı kimin?

KSV bursu nedir?

İbrahim Bodur Kaleseramik Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı, belirli üniversitelerde okuyan üniversite öğrencilerine ve Meslek Liselerinin aşağıdaki bölümlerde eğitim gören öğrencilere karşılıksız burs vermektedir.

Kale Vakfı kime ait?

Kaleseramik Vakfı, Kale Grubu kurucusu Dr. (h.c.) İbrahim Bodur tarafından, kendisinin ve Kale Grubu şirketlerinin topluma yaptığı katkıları devamlı ve düzenli hale getirmek amacıyla 27 Temmuz 1991 tarihinde kurulmuştur.

KSV burs geri ödemeli mi?

Sadece Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Kredisi veya Bursuna İzin Verilir. Bu Burs Geri Ödemeli Bir Burs Değildir.

Kale Vakfı bursu kaç TL?

Kale Vakfı, 2021 yılında üniversitelerin 4 yıllık lisans bölümlerinde eğitim alan öğrencilere yönelik burs verileceğini duyurdu. Burs almaya hak kazanan öğrencilere Ekim-Haziran ayları arasında toplam 9 ay boyunca 750 TL burs ödemesi yapacak.

Elginkan Vakfı ne kadar burs veriyor?

Lisans öğrencilerine yönelik Elginkan Vakfı Bursu 400 TL/Ay dir. Elginkan Vakfı, lisans ve lisansüstü kategorilerinde aldığı burs başvuruları için yaptığı açıklamada, başvuruların belirlenen üniversitelerin ilgili bölümlerine yapılacağını duyurdu.

Kadem vakfı ne kadar burs veriyor?

9 ay süreyle aylık 1000 TL verilen burslar için son başvuru tarihi 30 Eylül. KADEM, başarılı ve maddi desteğe ihtiyacı olan üniversite, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine burs vermektedir.

Altuğ Akbaş kimdir?

Mart 2011’de Kalekim A.Ş.’de Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlenen Akbaş, Haziran 2013’den itibaren, Kalekim A.Ş.’de Genel Müdür olarak görevini sürdürmektedir. İzoder’de Isı Yalıtım Komisyonu üyesi, Bosad Yönetim Kurulu Üyesi ve İmsad Tüzel Kişi temsilcisidir.

Kalekimin sahibi kimdir?

Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Kalekim’in kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, markanın 45’inci yılında yapı kimyasallarında üretim ve satış kapasitesiyle Türkiye’de ve bölgede birinci, Avrupa’da ise beşinci sırada yer aldığı bilgisini verdi.

Kale vakıf bursu geri ödemeli mi?

Sadece Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Kredisi veya Bursuna İzin Verilir. Bu Burs Geri Ödemeli Bir Burs Değildir.

Aydın Doğan Vakfı bursu ne kadar?

Aydın Doğan Vakfı Maddi Desteğe İhtiyacı Olan, Başarılı Üniversite Öğrencilerine 2015 Yılından Beri Burs Vermektedir. Vakıf BBOG (Aylık 550 TL) Ve Üstün Başarı Bursu (Aylık 1.525 TL) Vermektedir.

Elginkan Vakfı burs Başvurusu Nasıl Yapılır?

Elginkan Vakfına burs başvurusu yapılmamaktadır. Burs başvuruları Eylül ayının başında yukarıda bahsi geçen Üniversitelerin burs ofislerine yapılmaktadır.

Kadem burs ne zaman yatacak?

Burs kazananlara Ekim ayı itibariyle geçerli olacak şekilde en geç Kasım ayında ilk ödeme yapılır, sonraki aylarda ise aylık olarak ödenmeye devam edilir. Burslar, Ekim-Haziran arası (9 ay) ödenmektedir. Diğer aylarda ödeme yapılmamaktadır. Burs Başvurusu 13 Eylül 2021 İle 30 Eylül 2021 Tarihlerinde Alınacak.

Kadem bursu ne zaman?

Vakıf, yaptığı burs duyurusunda bursların Ekim-Haziran ayları arasında 9 ay ödenmekte olduğunu, artışlar her yıl Ekim ayında yapılacağını açıkladı.

Timur Karaoğlu kimdir?

Timur Karaoğlu Hakkında: 2000 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi’nde İnşaat Mühendisliği Yüksek Lisans eğitimini tamamlayan Timur Karaoğlu 2001 yılında Kale Grubu şirketlerinden Kale Pazarlama’da Kalekim Ürün Sorumlusu olarak iş hayatına başladı ve 2007 yılında İstanbul Kültür Üniversitesi MBA programını bitirdi.

Çanakkale Seramik Genel müdür?

Altuğ Akbaş – General Manager – Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik Sanayi A.Ş.