Pınar Karşıyaka final maçı hangi kanalda?

Ksk basket final maçı hangi kanalda?

İşte, BAXI Manresa-Pınar Karşıyaka maçından bilgiler… BAXI Manresa ile Pınar Karşıyaka arasındaki müsabaka, Manresa’daki Nou Congost Spor Salonu’nda TSİ 23.00’de başlayacak. Mücadele, Tivibu Spor 2 kanalından canlı olarak ekranlara gelecek.

Karşıyaka Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Beko Basketbol Ligi’nde Pınar Karşıyaka ile Beşiktaş Integral Forex, Karşıyaka Spor Salonu’nda karşılaşacak. Maçın başlangıç saati 14.00. Maç Digiturk Lig TV 2’den canlı yayınlanacak.

Tenerife KSK maçı hangi kanalda?

Pınar Karşıyaka – Iberostar Tenerife, FIBA Şampiyonlar Ligi maçı, 18-01-2022 Salı günü Tivibu Spor 3, Bilyoner TV, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 20:00.

Pınar Karşıyaka Anadolu Efes maçı hangi kanalda?

İşte Anadolu EfesPınar Karşıyaka maç linki ve karşılaşma hakkında bilgiler. Basketbol Bitci Erkekler Türkiye Kupasi Anadolu EfesPınar Karşıyaka takımları karşı karşıya geliyor. 16.02.2022 | Çarşamba günü saat 20:30 ile başlayacak müsabaka, Tivibu Spor aracılığıyla naklen yayınlanacak.

Basketbol Şampiyonlar Ligi Hangi Kanalda?

GALATASARAY IGOKEA BASKETBOL MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? Sinan Erdem’de oynanacak olan FİBA Şampiyonlar Ligi mücadelesi 9 Kasım 2021 Salı günü saat 20:00’de başlayacak. Karşılaşma Tivibu Spor 2 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

Karşıyaka Gaziantep maçı hangi kanalda?

Pınar Karşıyaka ve Gaziantep Basket 05.02.2022 Cumartesi günü Basketbol Süper Ligi karşılaşmasına çıkıyor. Maçı Idman TV, Tivibu Spor 2, TRT Spor 2, TRT Spor Yıldız canlı yayınlıyor.

Karşıyaka Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko – Pınar Karşıyaka, Basketbol Süper Ligi maçı, 30-11-2021 Salı günü Idman TV, Tivibu Spor 2, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 20:15.

Fenerbahçe basketbol maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko, bugün THY EuroLeague’nin 24. haftasında Fransa’nın LDLC Asvel ekibini ağırlayacak. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak karşılaşma, saat 20.45’te başlayacak. Karşılaşma beIN SPORTS Haber’den şifresiz yayınlanacak.

Burgos Darüşşafaka hangi kanalda?

Darüşşafaka – SP Burgos, FIBA Şampiyonlar Ligi Play-In maçı, 18-01-2022 Salı günü Tivibu Spor 4, Bilyoner TV, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 20:00.

Anadolu Efes maçı hangi kanalda saat kaçta?

THY EuroLeague’in 26. haftasında oynanacak Anadolu Efes – Olympiakos maçı 10 Şubat Perşembe (bugün) TSİ 22.00’de başlayacak ve beIN SPORTS HABER kanalından canlı yayınlanacak. Anadolu Efes, Olympiakos müsabakasıyla Avrupa kupalarında 751. maçına çıkacak.

Anadolu Efes maçı hangi kanal?

Müsabaka beIN SPORTS 1’den yayınlanacak. Yeni tip corona virüs (Covid-19) vakaları nedeniyle iki maçı ertelenen Anadolu Efes, organizasyonda çıktığı 23 karşılaşmada 12 galibiyet ve 11 mağlubiyet yaşadı.

Şampiyonlar ligi hangi kanalda izleyebilirim?

Exxen’de UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarını kapsayacak olan spor paketi, ek pakete ilave olarak 24,90 TL ile izlenebilecek.

Galatasaray Basketbol Şampiyonlar Ligi maçı hangi kanalda?

Galatasaray NEF Erkek Basketbol Takımı, FIBA Şampiyonlar Ligi E Grubu 2. maçında yarın Bosna Hersek temsilcisi Igokea ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Laktasi Spor Salonu’ndaki karşılaşma, TSİ 19.30’da başlayacak ve Tivibu Spor 3’ten naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe basket maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko, bugün THY EuroLeague’nin 24. haftasında Fransa’nın LDLC Asvel ekibini ağırlayacak. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak karşılaşma, saat 20.45’te başlayacak. Karşılaşma beIN SPORTS Haber’den şifresiz yayınlanacak.

Fenerbahçe kupa maçı hangi kanalda?

Karşılaşma A Spor’dan naklen yayınlanacak. Kupaya bu turdan dahil olan Fenerbahçe, tek maç eleme usulüne göre oynanacak müsabakayı kazanarak son 16 turunda yükselmeye çalışacak.