Öykü Karayel çocuğu ne zaman doğdu?

Öykü Karayel’in oğlu ne zaman doğdu?

1987 doğumlu olan Can Bonomo, 2021 yılı itibarıyla 34 yaşındadır. 2018 yılından oyuncu Öykü Karayel ile evlendi. Çift, 2021 yılında dünyaya gelen oğluna ‘Roman’ adını verdi.

Can Bonomonun oğlu ne zaman doğdu?

Öykü Karayel ve Can Bonomo’nun nisan ayında dünyaya gelen oğulları Roman ilk kez görüntülendi.

Öykü Karayel’in kaç tane çocuğu var?

2020 yılında Netflix’in Türk yapımı dizilerinden olan Bir Başkadır’da Meryem karakterini canlandıran oyuncu şu anda Kaderimin Oyunu dizisinde Asiye Yılmaz rolünü oynamaktadır. 2018’de Sefarad Yahudisi şarkıcı Can Bonomo ile evlenen Öykü Karayel‘in bu evliliğinden 2021 yılında Roman adında bir oğlu olmuştur.

Can Bonomo eşi kim?

Öykü KarayelCan Bonomo / Eşi (e. 2018)

Öykü Karayel çocuğu doğdu mu?

Cumartesi sabah saatlerinde doğum yapan Öykü Karayel ile bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ünlü oyuncunun babası Cengiz Karayel, torun heyecanını sosyal medya hesabında paylaştı. Dede Karayel, Twitter hesabından, “Evet doğdu.

Can Bonomo’nun kaç çocuğu var?

Roman BonomoCan Bonomo / Çocukları

Öykü Karayel Ezgi Karayel ikiz mi?

31 yaşındaki güzel oyuncu Öykü Karayel sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafla olay oldu. İkizi Ezgi Karayel ile birlikte olduğu bir paylaşımda bulunan Karayel, herkesi şaşkına çevirdi.

Can Bonomo kac cocugu var?

Roman BonomoCan Bonomo / Çocukları

Ezgi Karayel ne iş yapıyor?

ModelistEzgi Karayel / Mesleği

Öykü Karayel kimle evli?

Can BonomoÖykü Karayel / Eşi (e. 2018)

Can Bonomo kaçıncı oldu?

“Love Me Back” (Türkçe: Sen de beni sev), Can Bonomo tarafından seslendirilen, 2012 Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi temsil eden şarkı. 112 puan ile yedinci olmuştur.

Can Bonomo’nun çocuğu var mı?

Roman BonomoCan Bonomo / Çocukları

Hakan Bonomo kim?

Senaryo Yazarı Senarist. Sabancı Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Senaryo yazarlığına 2013 yılında Hiç Memnun Değilim dizisiyle başladı. Daha sonra kiraz Mevsimi, Seviyor Sevmiyor, Söz, Yarım Kalan Aşklar gibi birçok dizinin senaryosuna imza attı.

Ezgi ve Öykü ikiz mi?

Hatta o dönem, oyuncunun Ezgi adındaki ikiz kız kardeşi Öykü Karayel’in hayranları yüzünden sokakta yürüyemediğinden yakınmıştı. Ünlü oyuncu, ikiz kız kardeşinin de yer aldığı bir fotoğrafı paylaştı.

Sarp Akkaya ve Kaya Akkaya ikiz mi?

Oyunculuğu seçen üç kardeşten Sarp ve Kaya, ikizler. Esra Akkaya ise ablaları oluyor. İlk defa öğrenenler için bir hayli şaşırtıcı.