Kokoskov hangi takıma gitti?

Kokoskov hangi takımdan geldi?

Kokoškov, Belgrad’da çeşitli takımlarda koçluk yapmıştır ve Yugoslavya Milli Basketbol Takımı’nın ana takımı ile yaş gruplarının koç kadrosunda yer almıştır.

Kokoskov neden ayrıldı?

Turkish Airlines EuroLeague’deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko’da koç Igor Kokoskov ile yolların ayrıldığı resmen açıklandı. Igor Kokoskov‘un NBA ekiplerinden Dallas Mavericks’ten aldığı teklif nedeniyle takımdan ayrıldığı belirtildi.

Fenerbahçe Beko Koç neden yok?

Fenerbahçe Beko, Basketbol Süper Ligi’nde Aliağa Petkim Spor ile deplasmanda karşı karşıya gelmeye hazırlanırken koç Aleksandar Djordjevic’ten kötü haber geldi. Sırp koçun rahatsızlığı nedeniyle takımın başında olamayacağı açıklandı.

Kokoskov neden takımın başında değil?

Covid-19 vakaları sebebiyle sıkıntılı günler geçiren sarı-lacivertlilerde Sırp başantrenör Igor Kokoskov ve beş oyuncu, sağlık protokolü nedeniyle kadroda olmayacak. Yardımcı antrenör Erdem Can, bu akşam takımın başında sahaya çıkacak. Sakatlığı süren Jan Vesely, bu akşam forma giyemeyecek bir diğer isim.

Fenerbahçe Beko yeni koçu kim?

Sarı-Lacivertli kulüp bugün gerçekleştirilen yüksek divan kurulu toplantısında erkek basketbol şubesinden sorumlu yöneticisi Sertaç Komsuoğlu yeni koçu açıkladı. Sarı-Lacivertli kulüp, Igor Kokoskov’dan boşalan koltuğa Sırbistan Milli Takımı’nı çalıştıran Aleksandar Djordjevic ile sözleşme imzaladı.

Igor Kokoskov ne oldu?

Fenerbahçe Beko ile yollarını ayıran Igor Kokoskov‘un sarı-lacivertli kulübe tazminat ödeyeceği öğrenildi. NBA takımlarından Dallas Mavericks ile yardımcı antrenörlük için büyük ölçüde anlaşan Sırp başantrenör, Fenerbahçe’ye 1.5 milyon euro ödeyeccek. Fenerbahçe Beko, başantrenör Igor Kokoskov‘la yollarını ayırdı.

Kokoskov gidiyor mu?

Igor Kokoskov, Fenerbahçe Beko’daki görevinden ayrıldı ve Dallas ile anlaşmaya vardı. NBA takımlarından Dallas Mavericks’tan Jason Kidd’in asistanlığı için teklif alan Igor Kokoskov, Fenerbahçe Beko’ya resmen veda edecek.

Igor Kokoskov gidiyor mu?

Fenerbahçe Beko’da sürpriz bir ayrılık yaşanabilir. Amerikan basınına göre Igor Kokoskov, sarı lacivertlilerden ayrılacak. İddia NBA’i takip eden yazarlardan Marc Stein’a ait. Buna göre, Fenerbahçe Başantrenörü Igor Kokoskov, Dallas Mavericks ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı.

De Colo niye oynamıyor?

Fenerbahçe Kulübü, ASVEL maçında sakatlanan Nando De Colo‘nun ameliyat edildiğini açıkladı. … Fenerbahçe Beko Başantrenörü Djordjevic, ASVEL maçında sakatlanan De Colo ve Vesely’nin sakatlıklarının ciddi olduğunu açıkladı.

De Colo ne zaman dönecek?

İki yıldızın da öngörülen dönüş tarihleri açıklandı. Kulüpten yapılan resmî açıklamaya göre Nando De Colo‘nun 8-10 hafta arasında, Jan Vesely’nin ise 6 hafta sonra döneceklerinin öngörüldüğü belirtildi.

Igor Kokoskov cezalı mı?

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Igor Kokoskov‘a ceza! Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı’nın başantrenörü Igor Kokoskov, THY Avrupa Ligi’nin 5. haftasındaki Panathinaikos OPAP maçının hakemleriyle yaşadığı tartışma nedeniyle 5000 avro ceza aldı.

FB Beko koçu kim?

Aleksandar Đorđević
Igor Kokoškov
Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı/Koçlar

Fenerbahçe Beko dan kimler ayrıldı?

Fenerbahçe Beko‘da yeni sezon öncesi kadro yapılanması devam ediyor. Sarı-lacivertliler sözleşmesi sona eren 6 isimle yolların ayrıldığını açıkladı. Fenerbahçe Beko, Berkay Candan, Lorenzo Brown, Kenan Sipahi, Kyle O’Quinn, Alex Perez ve Johnny Hamilton ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Sertaç Komsuoğlu kim?

Sertaç Komsuoğlu, 2011 yılında da reklamcılık alanının liderlerinden biri konumuna gelen RM İstanbul A.Ş. şirketini kurmuştur. 2012 yılından bu yana Sarı Lacivert Derneği’nin Başkanlığını yürüten A. Sertaç Komsuoğlu, Fenerbahçe 1907 Derneği üyesi, Fenerbahçe USA Derneği’nin de Onur Kurulu üyesidir.

Fenerbahçe Beko koçu kim?

Aleksandar Đorđević
Igor Kokoškov
Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı/Koçlar