Murat Güler kimdir RTA?

Murat Güler cezası ne zaman bitecek?

KAP kararına göre, RTALB ve GLRYH paylarında tedbirlerin uygulanacağı son tarih 12 Ağustos 2020’dir.

Güler holding sahibi kimdir?

GULER YATIRIM HOLDING A.S.

BİST Kodu GLRYH
Kuruluş Tarihi 18.08.2011
Genel Müdür AYŞE TERZİ
Yönetim Kurulu Üyeleri Murat GÜLER Ayşe TERZİ AYŞE HÜMAY YILDIZ ŞABAN ORÇUN KALKAN ATİLLA ESEN DİLEK ŞARMAN
Merkez Adresi Beybi GİZ Plaza Meydan Sk. No:1 K:14 D:52 Maslak / İstanbul

Murat Güler kaç yaşında?

51 yaşında (1 Şubat 1971)Murat Güler / Yaş

Murat Guler nereli?

İstanbul, TürkiyeMurat Güler / Doğum yeri

Denge hisse brüt takas ne zaman bitiyor?

Tedbirlerin uygulanacağı son tarih 19/02/2021’dir.

RTA brüt takas ne zaman bitiyor?

Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında EDATA.E, EGEPO.E ve METUR.E paylarında 13/12/2021 tarihli işlemlerden (seans başından) 12/01/2022 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır.

Glryh ne iş yapıyor?

GÜLER YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ, eski adıyla Başkent Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı AŞ, Türkiye merkezli bir holding şirketidir. Diğerlerinin yanında finans, enerji, farmasötikler ve inşaat gibi sektörlere odaklanmaktadır.

Güler Yatırım Holding ne yapar?

GÜLER YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Şirket’in ana faaliyeti kurulmuş veya kurulacak şirketlerin sermaye ve idarelerine iştirak etmek, vereceği yatırım kararları doğrultusunda kaynakları kanalize etmek, yatırım, finansman, organizasyon ve yönetim konularında danışmanlık yapmaktır.

Güler Holding ne iş yapar?

GÜLER YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ, eski adıyla Başkent Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı AŞ, Türkiye merkezli bir holding şirketidir. Diğerlerinin yanında finans, enerji, farmasötikler ve inşaat gibi sektörlere odaklanmaktadır.

Murat Tacir nereli?

1970 yılında İstanbul’da doğmuştur. Borsa Aracı Kurumlar Yöneticileri Derneği ve Türkiye Kurumsal Yatırımcılar Derneği üyesidir. 1995 tarihinden itibaren Tacirler Yatırım Menkul Değerler A.Ş’de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Dggyo brüt takas ne zaman bitiyor 2021?

Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında DZGYO.E ve TRILC.E paylarında 29/12/2021 tarihli işlemlerden (seans başından) 28/01/2022 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır.

Izmdc brüt takas ne zaman bitiyor 2021?

Tedbirin uygulanacağı son tarih 24/12/2021‘dir.

Idgyo brüt takas ne zaman bitiyor?

Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında EDATA.E, IDGYO.E ve METUR.E paylarında 09/08/2021 tarihli işlemlerden (seans başından) 23/08/2021 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır.

Dagi brüt takas ne zaman bitiyor?

Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında DAGI.E ve VKING.E paylarında 23/08/2021 tarihli işlemlerden (seans başından) 06/09/2021 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır.

Guler yatırım hangi pazarda?

Güler Yatırım Holding’in payları, BIST’te GLRYH kodu ile Ana Pazar‘da işlem görmektedir.