Levent Yüksel Onursuz Olmasın Aşk Hangi yıl?

Onursuz Olmasın Aşk hangi yıl?

levent yüksel’in 1993 senesinde med cezir albümünde, sezen aksu’nun 1996 senesinde düş bahçeleri albümünde; kenan doğulu’nun da geçtiğimiz senenin sonunda çıkan uzay heparı sonsuza albümünde seslendirdiği parça…

Levent Yüksel Onursuz Olmasın Aşk Kaç yılında?

21 Mart 1993’te Tempa & Foneks tarafından yayımlandı.

Onursuz Olmasın Aşk kime ait?

Sanatçı Sezen Aksu 24 yıl önce yaptığı, “Onursuz olmasın aşk” şarkısının devamı niteliğinde yeni bir şarkı yaptı. Aksu’nun yeni şarkısının adı “Onursuz olabilir aşk” oldu. Aksu yeni şarkısı için, “Hayat insanı eninde sonunda bu noktaya getiriyor.

Levent Yüksel Beni bırakın kaç yılında çıktı?

1993 yazının hit parçalarından biridir.

Onursuz olabilir aşk hangi albümde?

Okay Barış’ın, prodüktörlüğünü Sezen Aksu ile birlikte üstlendiği “Artık Sevilmiyor Böyle…” isimli albümü çıktı. 11 şarkıdan oluşan albüm, SN Müzik etiketiyle dijital platformlarda satışa sunuluyor.

Levent Yüksel kadınım sözleri kime ait?

* Albümünüzdeki tüm şarkıların müzikleri ve içlerinden sekizinin sözleri Sezen Aksu’ya ait. Yolunuz nasıl kesişti? – Yıllar önce Levent Yüksel‘in albümündeki ‘Kadınım‘ şarkısının sözleri kafama takıldı. “Kadınım, söyle sen mutlu oldun mu, onları da öptün mü, seviştin mi” falan gibi şeyler vardı sözlerde.

Levent Yüksel neden boşandı?

Sertab‘la birbirimize aşıktık ancak hem onun hem de benim hastalığım nedeniyle birbirimizin hemşiresi gibi olduk. Sevgiliden çok abi-kardeş gibiydik. Bir süre sonra da heyecanımızın kalmadığını ve aşık olmadığımızı fark ettik edip ayrıldık.”

Levent Yüksel’in eşi kim?

Özlem Öztürke. 2020
Sertab Erenere. 1990–1996
Levent Yüksel/Eşi

Sezen Aksu hayatta mı?

Sezen Aksu (d. 13 Temmuz 1954; Sarayköy, Denizli), Türk şarkıcı-şarkı yazarı ve yapımcı. Çıkış yaptığı 1970’lerin ortalarından itibaren şarkılarıyla etkili bir figür hâline gelerek Türk pop müziğine yön verdi.

Şahane Bir Şey Yaşamak sözleri kime ait?

Müziğin divası Sezen Aksu 2017 yılında yaptığı Yaşar Gaga’nın yazdığı Şahane Bir Şey Yaşamak şarkısının sözleri nedeniyle bazı kesimler tarafından linç edildi. Şarkıda geçen ‘Selam söyleyin o cahil Adem ile Havva’ya’ sözleri büyük tepki çekti. Diyanet’in de karıştığı tartışma büyüdü.

Kadınım şarkı sözü kime ait?

Kadınım şarkısının müziği Reggiani’ye, sözleri Mehmet Teoman’a aittir.

Tuana şarkı sözü kimin?

TUANA‘NIN BESTE BABASIYDI Ayrıca Levent Yüksel tarafından seslendirilen, sözleri Sezen Aksu’ya ait olan ‘Tuana‘ isimli parça bir Paco de Lucia bestesidir.

Sertap Erener hastalığı nedir?

Sertab Erener, yıllar önce mücadele ettiği kolit hastalığıyla ilgili ilk kez konuştu. Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde sevenleriyle buluşan Sertab Erener, uzun yıllar kolit hastalığı ile mücadele ettiğini ve kalın bağırsağının alındığını, ince bağırsağıyla yaşamını sürdürdüğünü söyledi.

Sertap Erener Levent Yüksel kaç yıl evli kaldı?

Levent Yüksel özel hayatı: 1990 yılında Sertab Erener ile evlenen Yüksel 18 Haziran 1996 yılında boşanmışlardır.

Levent Yüksel kaç çocuğu var?

Levent Yüksel‘in iki evliliğinden de çocuğu yok. Şarkılar dillerden dile dolanan pop müziğinin sevilen isimlerinden olan Levent Yüksel bu akşam Şarkılar Bizi Söyler’in konuğu olacak. Özellikle 90’lı yıllarda söylediği unutulmaz şarkılar ile takip edilen Levent Yüksel aslen Antalyalı ve 56 yaşında.