Murat Gögebakanı eşi kimle aldattı?

Murat Göğebakan eşi ne yapıyor?

Merhum sanatçı Murat Göğebakan‘ın eski eşi Sema Bekmez bu sabaha karşı hayatını kaybetti. 51 yaşındaki Bekmez’in şeker komasına girdiği ortaya çıktı. 2009 yılında kansere yakalanan ve 2014 yılında vefat eden Murat Göğebakan ile 2000-2011 yılları arasında evli olan ünlülerin menajeri Sema Bekmez hayatını kaybetti.

Murat Göğebakan’ın eşi kiminle evlendi?

Sema BekmezMurat Göğebakan / Eşi (e. 2000–2011)

Murat Göğebakan niye öldü?

Kan kanseriMurat Göğebakan / Ölüm nedeniLösemi, kan hücrelerinin özellikle de akyuvarların normalin üzerinde çoğalması ile kendini gösteren bir kanser türüdür.
Yüksek sayıdaki olgunlaşmamış ve malign hücrelerin normal ilik hücrelerinin yerini alması ile iliklerde hasar meydana gelir. Vikipedi

Murat Göğebakan kime aşık?

31 Temmuz 2014 yılında vefat eden Murat Göğebakan Sema Bekmez ile 2000 yılında evlendi ve bu evlilik 11 yıl sürdü.

Murat Göğebakan neden tedaviyi reddetti?

Murat Göğebakan kanser tedavisi görürken eşi onu aldatınca Murat Göğebakan tedavi olmayı reddetti. Annesi de oğlum kanseri yendi ama ihaneti yenemedi demişti. Ve bugün Murat Göğebakan‘ın eski eşi Sema Bekmez şeker komasına girerek hayatını kaybetti.

Murat Göğebakan ne zaman öldü?

31 Temmuz 2014Murat Göğebakan / Ölüm tarihi

Murat Göğebakan aldatıldığını nasıl öğrendi?

Geçen yıl yakalandığı kanser hastalığından 7 aylık tedavi sonrası kurtulan şarkıcı Murat Göğabakan’ın 10 yıllık eşi Sema Bekmez(41) tarafından aldatıldığı iddia edildi.Vatan’da yer alan habere göre; eşinin kendisini İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde oynayan basketbolcu Doğan Deniz Yiğit (21) ile aldattığını doğrulayan …

Doğan Deniz Yiğit kaç yaşında?

Doğan Deniz Yiğit 16 Eylül 1989 İstanbul doğumludur. 1.94 boyundaki basketbolcu Şu anda Türkiye basketbol 2. liginde mücadele eden Beylikdüzü Basketbol İhtisas kulübünde oynamaktadır. Doğan Deniz Yiğit bir dönem kanser tedavisi gören Murat Göğebakan’ın eşi Sema Bekmez ile yaşadığı aşkla gündeme gelmiştir.

31 Temmuz 2014 kim öldü?

Türk Rock ve Anadolu Rock türünün sevilen isimlerinden olan Murat Göğebakan kimdir? 2010 yılında kan kanserine yakalanan Göğebakan 31 Temmuz 2014 tarihinde hayata veda etmişti. Vefatının ardından sık sık anılan bir isim olan Murat Göğebakan ne zaman öldü? sorusunun yanıtı da merak ediliyor.

Murat Göğebakan öldü mü?

31 Temmuz 2014Murat Göğebakan / Ölüm tarihi

Murat Gogebakanin oglu kimden?

31 Temmuz 2014 yılında vefat eden Murat Göğebakan Sema Bekmez ile 2000 yılında evlendi ve bu evlilik 11 yıl sürdü. Çift 2011 yılında ayrıldı. Buruk Mezarlığı’na defnedilen Murat Gögebakan’ın Bülent adında bir oğlu var.

Murat Göğebakanın oğlu kimdir?

Bülent GöğebakanMurat Göğebakan / Oğlu

Murat Göğebakan ne zaman aldatıldı?

2009 yılında kansere yakalanan Murat Göğebakan, hastalığı yendikten kısa süre sonra eşi Sema Bekmez’le yollarını ayırmıştı. Ayrılığın gerekçesi ihanetti. Ünlü şarkıcı, kendisini basketbolcu Doğan Deniz Yiğit’le aldattığını ileri sürdüğü eşine boşanma davası açtı ve dava geçen yıl sonuçlandı, çift resmen boşandı.

Doğan Deniz Yiğit şimdi ne yapıyor?

1.94 boyundaki basketbolcu Şu anda Türkiye basketbol 2. liginde mücadele eden Beylikdüzü Basketbol İhtisas kulübünde oynamaktadır.

Sema pekmez kim?

31 Temmuz 2014 yılında lösemiye bağlı ani kalp durması sonucu hayatını kaybeden şarkıcı Murat Göğebakan’ın eski eşi Sema Bekmez öldü. 51 yaşında ölen Sema Pekmez‘in ölüm sebebi olarak şeker komasına girdiği söylendi. Murat Göğebekan’ın 2011 yılında ayrıldığı eski eşi Sema Bekmez’in Bülent adında bir oğlu var.