Kağıt Ev Çetin Kimdir?

Kağıt evdeki Aylin’in babası kimdir?

Macit Koper, Nur Fettahoğlu’nun hayat verdiği Aylin’in babası Remzi Karan olarak diziye dahil olacak. Marangoz ustası olan Remzi Karan, cinayet suçuyla 30 yıldır cezaevinde yatmaktadır. Aylin‘in yıllar sonra babasını hapishanede ziyarete gitmesiyle ortaya çıkar Remzi diziye bu şekilde dahil olur.

Kağıt evdeki küçük kızın adı ne?

Kağıt Ev konusu ne? KAĞIT EV DİZİSİ KONUSU NE? Cihan (Erdal Beşikçioğlu) ve Aylin Fırtına (Nur Fettahoğlu) oğulları Mert (Nejat Uygur), büyük kızları Cemre (Helin Kandemir) ve küçük kızları Melisa (Bulut Teker) ile; mutluluk ve refah içinde, imrenilecek bir hayat yaşamaktadırlar.

Kağıt Ev gülsüm kimdir?

Tam adı Nihal Geyran Koldaş olan yetenekli isim, oyunculuğunun yanı sıra oyun yazarı, tiyatro yönetmeni, dramaturg ve çevirmen kimlikleriyle de tanınıyor. 1 Ocak 1956 yılında Ankara’da doğan Koldaş, yoğunlukla tiyatro alanında faaliyet gösteriyor.

Kağıt Ev kim oynuyor?

Kağıt Ev dizisinin oyuncu kadrosunda; Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Can Nergis, Tuvana Türkay, Bülent Gültekin, Nejat Uygur, Tuğçe Aykut, Helin Kandemir ve Bulut Eker rol alıyor.

Kağıt Ev Aylin kim?

Nur Fettahoğlu, 12 Kasım 1980 yılında Almanya’nın Duisburg şehrinde dünyaya gelmiştir. Aslen Rizeli olan Nur Fettahoğlu, Haliç Üniversitesi’nde Moda Tasarımı eğitimi aldı ve mezun oldu. Daha sonra çeşitli bankalarda çalıştıktan sonra kamera karşısına ilk kez borsa spikerliği yaparak geçti.

Kağıt evdeki kız nasıl öldü?

Fakat 16 yaşındaki kızları Cemre, ihaneti yakalar. Ancak şüpheleri onu yanlış kadına götürür. Yıllardır evlerinde çalışan Gülsüm’ün kızı İnci’yi hedefe koyar. Aile tarafından burslu okutulan İnci, Cemre’nin hışmına uğrar ve yaptıkları kavgada ölür.

Kağıt Ev Cemre ne hastası?

Kağıt Ev dizisi Cemre karakterinin hastalığı ile gündemde… Cinayet işleyen Cemre karakterinin öfke, kontrolsüz davranışlar ve saldırgan tavırlar sergilemesiyle ortaya çıkan hastalık herkesi şaşırtıyor. Beyin sinirlerinden kaynaklanan ve gen ile alakalı olan Orbitofrontal Korteks pek çok kişi tarafından araştırılıyor.

Kağıt Ev dizisi nereden alıntı?

Kağıt Ev dizisi Carlos Maria Dominguez’in Kağıt Ev kitabından uyarlanmış olup, romanın orijinal ismi ise La Casa De Papeldir.

Kağıt evdeki Gülsüm kaç yaşında?

Nihal Yoldaş Kimdir? 1956 doğumlu olan usta oyuncu, özellikle tiyatro alanında bilinen isimlerden birisi. Sadece oyunculuk yönü değil; tiyatro yönetmenliği, oyun yazarı ve dramaturg yetenekleriyle de bilinen usta oyuncunun yer aldığı birçok ünlü yapım var.

Gülsüm Yılmaz kim?

MERSİN’in Erdemli ilçesinde, 2 çocuk annesi 48 yaşındaki Gülsüm Yılmaz evinin önünde odun ateşinde yaptığı yufka (köy ekmeği) ekmeklerini pazarda satarak ailesinin geçimini sağlıyor. ZEYTİNBURNU’nda çöken binanın altında kalmaktan son anda kurtulan kadın güvenlik kamerasına da yansıyan o anları anlattı.

Kağıt Ev nereden uyarlama?

Başrollerini Nur Fettahoğlu ile Erdal Beşikçioğlu’nun üstlendiği Kağıt Ev dizisi, Carlos Maria Dominguez’in kitabının ekrana uyarlamasıdır.

Kağıt Ev hangi yabancı diziden uyarlama?

Birçok vatandaş, dizinin bir kitaptan uyarlama olup olmadığını araştırdı. İspanyol yazar Carlos Maria Dominguez’in Kağıt Ev adlı kitabından uyarlandığı ortaya çıktı.

Nur Fettah kaç yaşında?

41 yaşında (12 Kasım 1980)Nur Fettahoğlu / Yaş

Arka Sokaklar Aylin kaç yaşında?

Arka Sokaklar isimli dizide canlandırdığı Aylin karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Özlem Çınar, 2 Ekim 1974’te İstanbul’da dünyaya geldi.

Kağıt evde kim öldürdü?

Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu’nu ilk kez bir televizyon dizisinde buluşturan Kağıt Ev dizisi 19 Nisan Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana geldi. Kağıt Ev‘de evli ve 3 çocuk sahibi Aylin ve Cihan Fırtına’nın hayatları kızları Cemre’nin işlediği cinayetle alt üst oldu.