Kağıt evdeki kız kim?

Kağıt evde oynayan Azra kimdir?

Kağıt Ev dizisinde Azra‘yı canlandıran Tuvana Türkay, 1990 yılında Bulgaristan göçmeni bir ailenin kızı olarak İstanbul’da doğdu. … Dizi projeleriyle tanınan Tuvana Türkay, Onur Tuna ile birlikte 2020 yapımı Ağır Romantik filminin başrollerini üstlendi.

Kağıt evdeki kız nasıl öldü?

Fakat 16 yaşındaki kızları Cemre, ihaneti yakalar. Ancak şüpheleri onu yanlış kadına götürür. Yıllardır evlerinde çalışan Gülsüm’ün kızı İnci’yi hedefe koyar. Aile tarafından burslu okutulan İnci, Cemre’nin hışmına uğrar ve yaptıkları kavgada ölür.

Kağıt evdeki Cemre hangi dizilerde oynadı?

Cemre Fırtına karakterine hayat veren başarılı oyuncu Helin Kandemir 2 Haziran 2004 yılında doğmuştur. İlk profesyonel oyunculuk deneyimini 2013 yılında Ötesiz İnsanlar’da oynayarak kazanmıştır. Daha sonra Bitmeyen Hikaye, Kollama, İsimsizler adlı yapımlarda rol almıştır.

Kağıt Ev gülsüm kimdir?

Tam adı Nihal Geyran Koldaş olan yetenekli isim, oyunculuğunun yanı sıra oyun yazarı, tiyatro yönetmeni, dramaturg ve çevirmen kimlikleriyle de tanınıyor. 1 Ocak 1956 yılında Ankara’da doğan Koldaş, yoğunlukla tiyatro alanında faaliyet gösteriyor.

Kağıt evdeki psikolog kim?

Star TV ekranlarında yayımlanan ve ilk 2 bölümünde yaşattığı gerilimle bir anda gündem olan Kağıt Ev dizisinin kadrosuna bomba bir isim dahil oldu. Usta oyuncu Bedia Ener, Kağıt Ev’de uzman psikolog Pınar rolüne hayat verecek. Başarılı oyuncu, bu akşam yayımlanacak yeni bölümde izleyici karşısına çıkacak.

Kağıt Ev oyuncuları kim?

Oyuncular

  • Erdal Beşikçioğlu (Cihan Fırtına)
  • Nur Fettahoğlu (Aylin Fırtına)
  • Can Nergis (Bülent)
  • Tuvana Türkay (Azra)
  • Nihal Koldaş (Gülsüm)
  • Yaşar Üzer (Halil)
  • Nejat Uygur (Mert Fırtına)
  • Helin Kandemir (Cemre Fırtına)

Kağıt evde inci öldü mü?

Kendi evi gibi bildiği evde Cemre ile birlikte büyüyen İnci‘nin ölümü Cemre’nin elinden olur.

Kağıt Ev inci öldü mü?

Star’ın sevilen dizisi Kağıt Ev‘in 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İnci‘nin cansız bedenini bahçedeki bostandan çıkarıp, intihar süsü verebilecekleri bir yere taşırken kaza geçiren Cihan ve Aylin; bu tehlikleli hamlelerini hem kızları Cemre hem de oğulları Mert için yapmaktadırlar.

Kağıt evdeki Cemre ne hastası?

Kağıt Ev dizisi Cemre karakterinin hastalığı ile gündemde… Cinayet işleyen Cemre karakterinin öfke, kontrolsüz davranışlar ve saldırgan tavırlar sergilemesiyle ortaya çıkan hastalık herkesi şaşırtıyor. Beyin sinirlerinden kaynaklanan ve gen ile alakalı olan Orbitofrontal Korteks pek çok kişi tarafından araştırılıyor.

Kağıt evin cemresi kimdir?

Helin Kandemir, canlandırdığı ‘Cemre‘ karakterini şöyle tarif ediyor: “Cemre, Fırtına ailesinin 16 yaşındaki ortanca çocukları. Gözükara,ailesine düşkün, ve hayatla olan mücadelesini sert veren bir genç kız. Sahip olduğu mental rahatsızlık ve bir yanlış anlaşılma durumu üzerine bir suç işliyor.

Kağıt evdeki Gülsüm kaç yaşında?

Nihal Yoldaş Kimdir? 1956 doğumlu olan usta oyuncu, özellikle tiyatro alanında bilinen isimlerden birisi. Sadece oyunculuk yönü değil; tiyatro yönetmenliği, oyun yazarı ve dramaturg yetenekleriyle de bilinen usta oyuncunun yer aldığı birçok ünlü yapım var.

Gülsüm Yılmaz kim?

MERSİN’in Erdemli ilçesinde, 2 çocuk annesi 48 yaşındaki Gülsüm Yılmaz evinin önünde odun ateşinde yaptığı yufka (köy ekmeği) ekmeklerini pazarda satarak ailesinin geçimini sağlıyor. ZEYTİNBURNU’nda çöken binanın altında kalmaktan son anda kurtulan kadın güvenlik kamerasına da yansıyan o anları anlattı.

Kağıt Ev inci neden öldü?

Aile tarafından burslu okutulan İnci, Cemre’nin hışmına uğrar ve yaptıkları kavgada ölür.

Kağıt Ev incinin abisi kimdir?

Tamer isminde bir abisi olan genç oyuncu kariyerine ilk adımını 2019’da Getto dizisi ile attı.

Kağıt Ev nereden uyarlama?

Başrollerini Nur Fettahoğlu ile Erdal Beşikçioğlu’nun üstlendiği Kağıt Ev dizisi, Carlos Maria Dominguez’in kitabının ekrana uyarlamasıdır.