YouTube’da yaş kısıtlaması nasıl açılır?

YouTube kısıtlama nasıl yapılır?

Videonuzdaki kısıtlamaları kontrol etme YouTube Studio’da oturum açın. Soldaki menüden İçerik’i seçin. tıklayın ve filtrelerinizi seçin: Yaş kısıtlaması: 18 yaşından büyük olan izleyiciler veya kimse.

YouTube kısıtlama nedir?

Kısıtlı Mod, YouTube‘da kullanabileceğiniz isteğe bağlı bir ayardır. Bu özellik, görmeyi tercih etmeyeceğiniz veya cihazınızı kullanan diğer kişilerin görmesini istemediğiniz erişkinlere uygun olabilecek içerikleri filtrelemenize yardımcı olabilir.

YouTube Google hesabınızla kullanılamıyor ne demek?

Aşağıdaki mesajı görüyorsanız Google Workspace alan yöneticiniz henüz YouTube‘u etkinleştirmemiştir: Maalesef YouTube‘a Google Hesabınızla erişme iznine sahip değilsiniz. Erişiminiz, yöneticiniz tarafından kısıtlanmış.

Play Store minimum yaş sınırı kaç?

Ülkenizdeki yaş şartlarını öğrenme Aşağıdaki listede yer almayan tüm ülkelerde kendi Google Hesabınızı yönetebilmeniz için minimum yaş sınırı 13’tür.

YouTube ebeveyn kilidi nasıl yapılır?

YouTube‘u açın ve sağ üst köşedeki hesap simgesine dokunun. Görüntülenen kutudan Ayarlar’ı seçin. Ardından, standart seçeneklerin olduğu sayfasıyla karşılaşacaksınız. Buradan Genel seçeneğine gelerek Kısıtlı Mod’u bulun ve etkinleştirmek için anahtara dokunun.

YouTube ebeveyn kilidi nasıl yapilir?

İçerik ayarları

  1. Uygulamada herhangi bir sayfanın alt köşesindeki Kilit simgesine dokunun.
  2. Çarpma sorusunu çözün veya gösterilen rakamları okuyup girin. …
  3. Ayarlar’ı seçin.
  4. Çocuğunuzun profilini seçin ve ebeveyn hesabınızın şifresini girin.
  5. Okul Öncesi, Küçük, Büyük veya İçeriği kendiniz onaylayın’ı seçin.

Video neden Kisitlanir?

Her ne kadar platforma yüklenilen videolar incelense de bazı videolarda çocukların görmemesi gereken içerikler bulunabiliyor. … Kısıtlı mod özelliği sizin, diğer kişilerin veya özellikle çocuğunuzun görmesini tercih etmeyeceğiniz içerikleri yani yetişkinlere uygun içerikleri filtrelemenize yardımcı oluyor.

Telif hakları kısıtlaması nedir?

Telif hakkıyla korunan içeriklerin diğer kullanıcılar tarafından tekrar kullanılıp kullanılamayacağına telif hakkı sahipleri karar verir. … Belirli platformları kısıtlama: Telif hakkı sahipleri, içeriklerinin gösterileceği uygulamaları veya web sitelerini kısıtlayabilir.

Google hesap senkronize etmek ne demek?

Geçmiş, yer işaretleri, şifreler ve kablosuz ağlar gibi verileri Google Hesabınıza kaydedip senkronize edebilirsiniz. Bu şekilde, oturum açtığınız her Chromebook’ta ve diğer cihazlardaki Google Chrome’da bu bilgileri her zaman bulabilirsiniz.

YouTube Kanalım neden kapandı?

Kanalların veya hesapların kapatılma nedenleri: Topluluk Kuralları veya Hizmet Şartları’nın farklı içerik türlerinde tekrarlı ihlali (ör. kötüye kullanım amacı taşıyan, nefret unsuru barındıran ve/veya taciz edici videolar ya da yorumlar) … nefret söylemi, taciz veya kimliğe bürünme)

18 yaşından önce banka hesabı açılır mı?

18 yaşın altındaki bir bireyin banka hesabı açabilmesi için velisi ya da vasisinin kimlik fotokopisi, banka hesabı açılmasına izin verdiğine dair imzası gereklidir. Bankalar, bu izinle birlikte 18 yaş altı kişiler için vadeli veya vadesiz hesap açabilir.

Mail hesabı kaç yaşında açılır?

13 yaşından veya ülkenizdeki geçerli olan yaş sınırından küçük çocuklar için bir Google Hesabı oluşturabilir ve hesabı Family Link aracılığıyla yönetebilirsiniz. Google Hesapları ile çocuklar Arama, Chrome ve Gmail gibi Google ürünlerine erişebilir.

Ebeveyn kilidi nasıl yapılır?

Ebeveyn denetimlerini ayarlama

  1. Google Play uygulamasını …
  2. Sağ üst taraftaki profil simgesine dokunun.
  3. Ayarlar Aile. …
  4. Ebeveyn denetimleri’ni açın.
  5. Ebeveyn denetimlerini korumak için çocuğunuzun bilmediği bir PIN oluşturun.
  6. Filtrelemek istediğiniz içerik türünü seçin.

Aile korumasını nasıl iptal ederim?

  1. Ebeveyn cihazınızda Family Link uygulamasını açın.
  2. Çocuğunuzu seçin.
  3. Çocuğunuzun Android cihaz kartına ilerleyin.
  4. Ayarlar. Cihazı sıfırla ve verileri sil’e dokunun.

YouTube’da çocuğumun izlemesini istemediğim videoları nasıl engellerim?

İşte telefonunuzda YouTube Android uygulaması üzerinde filtreleme yapmak istiyorsanız. 1 – Web sayfasından You Tube hesabınıza girin. 2 – Sol üst köşeden ya da sağ da açılır menüden ayarları açın. 3 – Açılan sayfada “Filtreleme” kısmından sistemi “açık” konuma getirin.