Maysa ve bulut kardeş mı?

Maysa ve Bulut neden yasaklandı?

TRT Çocuk’ta yayınlanan Maysa ve Bulut isimli çizgi filmde yer alan görüntü tartışmalara yol açmış ve eşeğe yönelik cinsel istismarın gösterildiğine yönelik kanaat oluşmuştu. 4 Temmuz’da video paylaşım sitesi YouTube’a yüklenen bölümdeki görüntü, sosyal medyada kullanıcıların tepkisini çekti.

Maysa ve Bulut turk mu?

bu defa olmuş dediğim türk yapımı çizgi film. gerçekten olmuş. çocuklar izlerken çaktırmadan izliyorum sanıyordum. geçen küçük kızım “baba sen de hiç kaçırmıyorsun bu çizgi filmi haa” dedi. özellikle müziği çok güzel, konu özgün.

Maysa ve Bulut nerede?

Eskişehir’de bir animasyon stüdyosu tarafından hazırlanan “Maysa ve Bulut” adlı çizgi dizide Yörüklerin kültürü, oyuncakları, oyunları, masalları aktarılacak Resimli Filim Animasyon Stüdyosu’nun Kurucusu Gül: “Çizgi diziyle Yörük kültürünü anlatmayı hedefliyoruz”

Maysa nın annesinin adı nedir?

Maysa, dedesinin çadırında eski bir eyer bulur. Maysanın annesi toros şakayığı solduğu için üzgündür.

Hapşu neden kaldırıldı?

Yapımcı şirket yapmış olduğu açıklamada çizgi filmde kullanılan görselin yabancı bir model artisti tarafından anlamı bilinmeyerek seçildiğini, sosyal medyadan gelen tepkiler sonrasında da ilgili bölümün tüm platformlardan kaldırıldığını belirtti.

Maysa ve Bulut hangi yöreye aittir?

– Eskişehir’de bir animasyon stüdyosu tarafından hazırlanan “Maysa ve Bulut” adlı çizgi dizi, çocuklara Yörüklerin kültürünü, oyuncaklarını, oyunlarını ve masallarını eğitici hikayelerle öğretiyor – Stüdyonun kurucusu Gül: “Görselliği çok farklı bir çizgi film.

Maysa ve Bulut hangi ülkenin?

Maysa ve Bulut
Ülke Türkiye
Dili Türkçe
Sezon sayısı 1
Bölüm sayısı 66

Maysa ile bulut ne zaman çıktı?

2013Maysa ve Bulut / İlk bölüm yayın tarihi

Maysa ve Bulut ne zaman başladı?

2013Maysa ve Bulut / İlk bölüm yayın tarihi

Hapşuu erkek mi?

trt çocuk’ta yayınlanan pembe saçlı yakışıklı ve sevimli bir erkek çocuğun olduğu çizgi film karakteridir. hapşuu ile birlikte takatuka isimli bir robot, vız isimli bir arı ve meli isimli bir koyun macera peşinde oyun oynarlar.

Ibi çizgi filmi zararlı mı?

İbi çizgi filmi, 18 yaş altındaki nüfus un izlemesinin yasak olduğu doğa üstü bir çok karakter olan fantastik filmlerin senaryolarından esinlenerek üretilmiştir. Söz konusu çizgi film. Henüz yetişme çağında olan çocuklarımızın değer algısı ve hayata bakışlarında kalıcı zararlar oluşturabilecek niteliktedir.

Maysa ve Bulut ne zaman çıktı?

2013Maysa ve Bulut / İlk bölüm yayın tarihi

Mustafa Yavuz Gül kimdir?

Mustafa Yavuz Gül Biyografisi 2010 yılında kuruduğu Resimli Filim Animasyon Stüdyosu’nde yönetmen ve yapımcı olan Gül, 2004 yılında Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldu. Çizgi film ve animasyon sektöründe, çeşitli işlerde illüstratörlük, yapımcılık ve yönetmenlik görevlerini üstlendi.

Caillou seslendiren kim?

Maysa ve Bulut
Öykü Ceren Olpak
Yönetmen Osman Çubukçu Mustafa Yavuz Gül
Seslendiren(ler) Ziya Durukan Kadir Özübek Duru Atılhan Yeliz Alkan Devrim Parscan Ayşe Kurtel Didem Atılhan Hamza Gül
Tema müziği bestecisi Gökhan Tamir

Maysa hangi kanalda?

Maysa ve Bulut İzle TRT Çocuk.