Maysa nın annesinin adı nedir?

Maysa ve Bulut kardeş mı?

Maysa ve Bulut aynı ailedendir fakat kardeş değil kuzendirler.

Maysa ve Bulut turk mu?

bu defa olmuş dediğim türk yapımı çizgi film. gerçekten olmuş. çocuklar izlerken çaktırmadan izliyorum sanıyordum. geçen küçük kızım “baba sen de hiç kaçırmıyorsun bu çizgi filmi haa” dedi. özellikle müziği çok güzel, konu özgün.

Maysa ve Bulut Yörük mü?

Çizgi filmimizin ismi ‘Maysa ve Bulut‘. Maysa küçük bir Yörük kızı. Çobanlık yapan Bulut ise Maysa‘nın en yakın arkadaşı. Bunlar Toroslar’da yaşıyorlar.

Maysa ve Bulut nereli?

– Eskişehir’de bir animasyon stüdyosu tarafından hazırlanan “Maysa ve Bulut” adlı çizgi dizi, çocuklara Yörüklerin kültürünü, oyuncaklarını, oyunlarını ve masallarını eğitici hikayelerle öğretiyor – Stüdyonun kurucusu Gül: “Görselliği çok farklı bir çizgi film.

Maysa ve Bulut neden yasaklandı?

TRT Çocuk’ta yayınlanan Maysa ve Bulut isimli çizgi filmde yer alan görüntü tartışmalara yol açmış ve eşeğe yönelik cinsel istismarın gösterildiğine yönelik kanaat oluşmuştu. 4 Temmuz’da video paylaşım sitesi YouTube’a yüklenen bölümdeki görüntü, sosyal medyada kullanıcıların tepkisini çekti.

Maysa ile bulut ne zaman çıktı?

2013Maysa ve Bulut / İlk bölüm yayın tarihi

Maysa ve Bulut yazarı kim?

Gerekli tüm yasal süreçlerin başlatıldığını kamuoyuna saygıyla duyururuz.” Maysa ve Bulut isimli çizgi filmin yönetmenliğini Osman Çubukçu yapıyor. Dizinin senaryosunu Ceren Olpak yazarken, yapımcılığını da Mustafa Yavuz Gül yapıyor.

Hapşu neden kaldırıldı?

Yapımcı şirket yapmış olduğu açıklamada çizgi filmde kullanılan görselin yabancı bir model artisti tarafından anlamı bilinmeyerek seçildiğini, sosyal medyadan gelen tepkiler sonrasında da ilgili bölümün tüm platformlardan kaldırıldığını belirtti.

Maysa ve Bulut ne zaman çıktı?

2013Maysa ve Bulut / İlk bölüm yayın tarihi

Maysa hangi kanalda?

Maysa ve Bulut İzle TRT Çocuk.

Hapşuu erkek mi?

trt çocuk’ta yayınlanan pembe saçlı yakışıklı ve sevimli bir erkek çocuğun olduğu çizgi film karakteridir. hapşuu ile birlikte takatuka isimli bir robot, vız isimli bir arı ve meli isimli bir koyun macera peşinde oyun oynarlar.

Ibi çizgi filmi zararlı mı?

İbi çizgi filmi, 18 yaş altındaki nüfus un izlemesinin yasak olduğu doğa üstü bir çok karakter olan fantastik filmlerin senaryolarından esinlenerek üretilmiştir. Söz konusu çizgi film. Henüz yetişme çağında olan çocuklarımızın değer algısı ve hayata bakışlarında kalıcı zararlar oluşturabilecek niteliktedir.

Pepe hangi kanalda 2021?

2009 yılından bu yana Düşyeri Çizgi Film Stüdyoları tarafından yüzü geçkin sayıdaki bölümü ile çocukların fenomeni olan Pepee, yepyeni bölümü ve yepyeni maceları ile Pazartesi gününden itibaren her gün Show TV ekranında sevenleri ile buluşacak.

Pepe çizgi film hangi kanalda?

TRT Çocuk
Disney JuniorShow TV
Pepee/Kanallar

Pepe çizgi filmi neden kaldırıldı?

Bütün çocukların severek izlediği Pepe çizgi dizisinin TRT ekranlarından kaldırılma nedeni hikayenin yetersiz bulunması oldu. TRT Çocuk, Pepe‘nin yeni bölümleri geç yenilendiği ve hikayelerini yeterli bulmadığı için çocukların sevdiği çizgi film olan Pepe‘yi kaldımaya karar verdi.