Onur Tuna Kimdir aslen nerelidir?

Onur Tuna Kimdir Alevi mı?

Filinta ve Bi Küçük Eylül Meselesi adlı yapımlarla adını duyuran Tuna‘nın ailesi anne tarafından aslen Selanik göçmeni, baba tarafından ise Çanakkaleli olup babasıyla abisi matematik öğretmenidir. 14 yaşından beri müzikle de ilgilenen sanatçı, nota ve ses eğitimi aldı.

Onur Tuna kaç yaşında nereli?

Onur Tuna, 02.07.1985 tarihinde Çanakkale’de doğmuştur. 9 Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesinde lisans eğitimini tamamladı. Ege Üniversitesi konservatuvarında Sanat Müziği ses eğitimi de aldı. Ortaokul ve lise yıllarında tiyatro oyunlarında yer almaya başladı.

Mahkum dizisindeki Firat kimdir?

Onur Tuna, Mahkum dizisinin oyuncuları arasında yer alıyor. Her perşembe ekrana gelen dizide Fırat Bulut’u canlandıran Onur Tuna’nın hayatına dair bilgiler haberimizde… Onur Tuna kimdir? 02.07.1985 tarihinde Çanakkale’de doğmuştur.

Onur Tuna evli midir?

İlk evliliği dokuz ay süren Seda Güven ikinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

Onur Tuna kimle sevgili?

Hande Doğandemir ve Onur Tuna Sevgili Oldu!

Onur Tuna memleketi neresi?

Onur Tuna, 2 Temmuz 1985’te Çanakkale’de dünyaya geldi. Aslen Çanakkaleli’dir. Annesi Selanik göçmenidir. İlk ve orta öğrenimini Çanakkale’de, liseyi ise Bursa’da tamamladı.

Onur Tuna yaşı kaç?

36 yaşında (2 Temmuz 1985)Onur Tuna / Yaş

Mahkumdaki savcının boyu kaç?

İlk olarak 2011 senesinde Hayat Devam Ediyor isimli televizyon dizisi ile seyirci karşısına çıkan Tuna, Fox Tv’de yayınlanan Yasak Elma dizisinde Alihan Taşdemir karakteri ile de oyunculuk kariyerine devam etmiştir. Yengeç burcu özelliklerini taşıyan Onur Tuna, 1.95 metre uzunlukta ve 87 kilogram ağırlıktadır.

Mahkum dizisinin savcısı kimdir?

30’lu yaşlarının başında, Cumhuriyet savcısı. Hem çok iyi bir hukukçu hem de gözü kara. Cinayet soruşturmalarını titizlikle yürütürken, ailesine çok az zaman ayırabiliyor.

Mahkum Zeynep kim?

Dizide Zeynep rolünü Alara Bozbey üstleniyor. Savcı Fırat’ın karısıdır. Alara Bozbey kimdir? Alara Bozbey, 20 Şubat 1986 tarihinde Litvanya’da dünyaya geldi.

Onur Tuna sevgilisi kim 2021?

Uzun süredir hayatlarında kimse olmayan Hande Doğandemir ile Onur Tuna‘nın yeni bir aşka yelken açtığı öğrenildi. Ortak dostları sayesinde tanışan çiftin arkadaşlığı, kısa sürede ilişkiye dönüştü.

Onur Tuna sevgilisi kimdir?

Hande Doğandemir aradığı aşkı buldu! Sevgilisi Onur Tuna‘nın adını duyunca yüzünde güller açtı – Son Dakika Magazin Haberleri.

Onur Tuna Sevda Erginci sevgili mi?

Sevda Erginci sayesinde Onur Tuna ve Elif Doğan tanışarak ilişki yaşamaya başlamışlar. Yüzyılın çöpçatanlığını yapan Sevda Erginci, olay bir aşka imza atmış gerçekten. Biz bu ikiliyi birbirine çok yakıştırdık. Çiçeği burnunda çiftimize mutluluklar diliyoruz.

Onur Tuna kardeşi Neslihan Atagül kardeş mi?

Neslihan Atagül‘ün abisini görenler çok şaşırdı. Birbirlerine olan benzerlikleri ile dikkat çeken abi – kardeşi görenler, “Neslihan‘ın erkek versiyonu” şeklinde yorumlarda bulundu. Oyuncu Onur Tuna ise Neslihan Atagül‘ün manevi abisidir. Yani iki yakın arkadaşlar…

Kaan Urgancıoğlu oğlu kaç yaşında?

40 yaşında (8 Mayıs 1981)Kaan Urgancıoğlu / Yaş