Sapphire Rezidans kaç katlı?

Safir Alışveriş merkezinin sahibi kim?

Biskon Yapı A.Ş.İstanbul Sapphire AVM / Sahibi

Sapphire Residence kaç daire?

Toplamda 165 bin 139 metrekare inşaat alanına sahip Saphhire Residence, 266 metrelik yüsekliği ile Türkiye’de 1., Avrupa’da 4., dünyanın 143. en uzun binası durumunda. 10 kat zemin altı dahil 66 kattan oluşan Saphhire Residence, 187 daire, 970 metrekarelik bir özel sosyal alan, 1.100 metrekarelik bir golf antreman …

Sapphire kim yaptı?

Tabanlıoğlu Mimarlıkİstanbul Sapphire AVM / MimarıTabanlıoğlu Mimarlık 1956 yılında kurulmuş, İstanbul’un Beyoğlu semtinde yer alan bir mimarlık firması. Kurucusu Hayati Tabanlıoğlu’dur. Vikipedi

Istanbul Sapphire kac tl?

İstanbul‘un Avrupa yakasını kuşbakışı seyretmek isteyenler için en iyi noktalardan birisi. Seyir terası kişi başı 55 TL olmuş. Bu tam bilet fiyatı ve ufak 4D gösterim dahil değil onunla beraber fiyat 55 TL.

Safir hangi metro durağında?

Ozan Koltuk – Hacıosman – Yenikapı metrosunun “4. Levent” istasyonunda inip, Çeliktepe tabelası yönünden ilerleyip dışarı çıkmadan Sapphire Avm‘ye ulaşabilirsiniz. Sapphire İstanbul’a metrobüsle ulaşım için, metrobüsün Zincirlikuyu istasyonundan Hacıosman – Yenikapı metrosuna aktarma yapılabilir.

Vahit Kiler kimdir?

NAHİT KİLER(Yönetim Kurulu Başkanı) 1965 Bitlis doğumlu Nahit Kiler, ilk, orta ve lise öğrenimini Bitlis’te tamamladı. Liseden sonra iş hayatına atılan Kiler, babasının emekliliğinden sonra bakkal dükkanlarını geliştirerek 1994 yılında Kiler Marketler Zinciri’ni açtı.

Kiler Holding sahibi kim?

24 Aralık 1966’da Bitlis’te doğan Vahit Kiler, liseden mezun olduktan sonra iş hayatına atıldı. Kiler Holding Yönetim Kurulu Üyeliği görevinin yanı sıra, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD), Türkiye Engelliler Vakfı (TÜREV), Bitlis Eğitim ve Tanıtım Vakfı (BETAV) üyesi oldu.

Sapphire kaç mt?

Toplam 165.169 metrekarelik inşaat alanına sahip binada 10 katı zemin altı olmak üzere toplam 66 kat bulunmaktadır. 30 metre anten ile yüksekliği 261 metreye erişmektedir.

Sapphire de neler var?

EN SEVDİĞİNİZ MARKALAR SAPPHIRE AVM‘DE!

  • Paulmark.
  • Loris Parfüm.
  • Blacktop Cafe & Bistro.
  • Zera Medya.
  • Tavuk Dünyası
  • FLO.
  • CinemaPink.
  • Playland.

Sapphire ne zaman yapildi?

4 Mart 2011İstanbul Sapphire AVM / Açılış tarihi

Safir nereye bağlı?

Kağıthane ilçesine bağlıdır. Istanbul Sapphire haritası İstanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Istanbul Sapphire posta kodu 34330.

Istanbul Sapphire giriş ücretli mi?

İstanbul Sapphire – Safir Yemek İçme Yerleri Ve Fiyatlar Neler? Seyir Terası Giriş Ücreti: Kişi başı 15 ila 20 TL. Arası değişmektedir. Sapphire Seyir Teras’da bulunan “Vista Cafe & Bistro’da” eşsiz bir yemek kişi başı 70 ila 90 Tl.

Istanbul’un en yüksek binası Sapphire nerede?

Istanbul Sapphire veya Sapphire of Istanbul ya da kısaca Sapphire, 261 metre anten yüksekliğiyle Avrupa’nın (Rusya toprakları hariç) Shard London Bridge’den sonra en yüksek 17. binasıdır. İstanbulun Kâğıthane ilçesinin Emniyet Evleri Mahallesi’nde bulunmaktadır.

Safir Avm hangi durak?

İstanbul Sapphire AVM Levent, Maslak arasında yer almaktadır. Ulaşım anlamında toplu taşıma ve metro tercih edilebilir. Toplu taşıma için 4. Levent Metro durağında inmeniz gerekmektedir.

Vahit Kiler hangi partinin milletvekili?

Adalet ve Kalkınma PartisiVahit Kiler / Partisi