TV Plus’ta hangi kanallar var?

Turkcell TV+ da hangi kanallar var?

Kanallar

Sırası Kanal Türü
14 Sinema 1001 HD Film
15 Sinema Yerli 2 HD Film
16 Sinema 2 HD Film
17 Sinema Aksiyon 2 HD Film

TV Plus’ta ne izlenir?

Evdeyken Hiç Sıkılmayın Diye TV+’dan İzleyebileceğiniz 15 Dizi ve Film

  1. Joker (2019) …
  2. Yırtıcı Kuşlar (2020) …
  3. 3. The Son (2017) …
  4. Salgın (2011) …
  5. Öksüz Brooklyn – Motherless Brooklyn (2019) …
  6. Ben, Tonya (2017) …
  7. 7. Victor Lessard (2017) …
  8. 8. Malefiz: Kötülüğün Gücü (2019)

Turkcell TV paketinde neler var?

Yıllık Premium TV+ Paketi: 150’den fazla canlı kanalı, gişe rekortmeni filmler, sevilen diziler, Premier Lig, NBA, Moto GP, Formula 1, spor, haber, çocuk, belgesel programları ve çok daha fazlasını 12 taksitli olarak 16.99 TL/Ay ya da tek çekim olarak 203.88 TL’ye satın alabilirsiniz.

Turkcell TV de Flash TV var mı?

FLASH TV uydu, kablolu yayın, digitürk, teledünya, Turkcell TV, Tivibu gibi sistemler üzerinden izlenebiliyor.

Turkcell TV+ hangi kanallar var?

SSport, NBA TV, Eurosport, Discovery Channel, Nat Geo Wild, Da Vinci Learning, Animal Planet, GINX TV, Disney Junior, Duck TV, Baby TV ve çok daha fazlası… 130’dan fazla yerli ve yabancı kanalı, yüzlerce “Seç İzle” film ve diziyi keyifle izleyin.

TV+ nedir Turkcell?

110’dan fazla yerli ve yabancı kanalları, sevdiğiniz filmleri, dizileri Turkcell TV+ uygulamasını kullanarak cebinizden veya tabletinizden ya da www.turkcelltvplus.com.tr adresine giderek bilgisayarınızdan izleyebileceğiniz, dilerseniz 2 TL’den başlayan fiyatlarla en popüler, en güncel filmleri kiralayabileceğiniz bir …

TV+ nasıl ücretsiz izlenir?

Tüm Turkcell TV+ kanalları, filmler ve diziler kampanya süresince TV+ abonelerine açık olacak. TV+ abonesi olmayanlar da uygulamayı indirerek hesaplarını ücretsiz oluşturup kampanyadan faydalanabilecek. Ayrıca kampanya kapsamında, Turkcell abonelerine Turkcell TV+ platformunda geçerli 5 GB internet hediye edilecek.

TV Plus Turkcell lilere ücretsiz mi?

Tüm TV+ kullanıcılarına ücretsiz! Ek Profil Paketi ile aile fertleriniz için ek profil oluşturarak Sosyal TV, favori yönetimi, ebeveyn kontrolü gibi özellikleri kişiselleştirebilirsiniz.

Turkcell TV Cep paketi nedir?

​+Cep Paketi ile bilgisayarınızdan www.turkcelltvplus.com.tr adresine girerek veya cep telefonu ve tabletinizden mobil uygulamayı indirerek izleyebilirsiniz. Onlarca sen seç filmini paketinize dahil olarak ücretsiz izleyebilir, yayınları veya filmleri kaydedebilirsiniz.

Turkcell tv paketimi nasıl kullanabilirim?

Turkcell.com.tr üst menüdeki “Ürün ve Hizmetler” seçeneğinde yer alan “Servisler” bölümündeki “Turkcell TV+” sayfasından detaylı bilgi alabilir, dilerseniz Turkcell şifrenizle giriş yaparak size uygun paket seçeneğiyle Turkcell TV+ keyfini yaşamaya başlayabilirsiniz.

Turkcell TV de Flash TV hangi kanalda?

Flash TV
KabloTV 47. kanal (HD)
İnternet protokolü üzerinden televizyon
Turkcell TV+ 38. kanal (HD)
Vodafone TV 33. kanal (HD)

Flash TV hangi kanalda çıkıyor?

Ekranların vazgeçilmez kanalı Flash TV, 55. kanaldan yayınlanmaktadır. Flash TV Haber, ekonomi, spor, belgesel, müzik programlarına; yerli yabancı film, çizgi dizi ve diziler sunuyor.

TV+ kaç kişi kullanabilir?

TV+ paketinizdeki içeriklere en fazla 5 cihaz üzerinden erişebilirsiniz. 5 cihaz limiti üyeliğinize bağlı tüm profiller için ortaktır.

TV+ nedir nasıl kullanılır?

110’dan fazla yerli ve yabancı kanalları, sevdiğiniz filmleri, dizileri Turkcell TV+ uygulamasını kullanarak cebinizden veya tabletinizden ya da www.turkcelltvplus.com.tr adresine giderek bilgisayarınızdan izleyebileceğiniz, dilerseniz 2 TL’den başlayan fiyatlarla en popüler, en güncel filmleri kiralayabileceğiniz bir …

TV+ ücretli midir?

Turkcell TV Plus ücretli bir çevrim içi platformdur. Abonelik sisteminin yanı sıra film ve dizi kiralama hizmeti de veren Turkcell TV Plus abonelik paketi ve içerik kiralama ücretlerini Turkcell ve Superonline kullanıcılarının faturalarına yansıtır.