Safiport ne?

Safiport ne iş yapar?

Katı yakıt, gayrimenkul, denizcilik ve gıda sektörlerinde faaliyet gösteren Safi Holding, sürekli gelişen ve vizyonu geniş bir sektör olan “liman işletmeciliği” alanında da faaliyetlerini sürdürmektedir.

Safiport sahibi kim?

Hakan Safi, Safi Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanıdır. Hakan Safi, 1973 yılı İstanbul doğumludur. Marmara Üniversitesi İktisat Bölümü’nde lisans eğitimini tamamlayan Safi, Yüksek lisans eğitimini ise yine Marmara Üniversitesi’nin İngilizce İktisat bölümünde yaptı.

Safiport hangi gümrük?

Derince Gümrük Müdürlüğü’nün yanı sıra Dilovası Gümrük Müdürlüğü’nün de açılış ve işletme izinlerini alan Safiport Derince, tek limanda iki farklı gümrüğe bağlı gemi elleçleme hizmeti veren tek liman oldu.

Derince Limanı kimin?

Derince Limanı Safi Holding`in oldu. Özelleştirme kararı alındıktan sonra birçok protesto gösterileri yapılan Derince Limanı‘nın 39 yıl işletme hakkı için 2014 yılı Ocak ayınca açılan ihaleyi Safi Holding kazandı.

Safi Port hangi gümrüğe bağli?

Safiport Derince Limanına İnceleme Ziyareti Bölge Müdürümüz Mehmet Ali Arslan, Derince Gümrük Müdürü Mehmet Sağlam ile birlikte Derince Gümrük Müdürlüğüne bağlı Safiport Derince Limanına inceleme ziyaretinde bulunarak Safiport Derince yetkililerinden limanda yürütülen çalışmalar ve limanın işleyişi hakkında bilgi aldı.

Trabzon liman ne iş yapar?

Avrupa ve Asya’yı birbirine bağlayan Trabzon Limanı, modern İpek Yolu misyonunu deniz taşımacılığının kalbi olarak devam ettirirken; kılavuzluk, römorkaj, barınma, ardiye, terminal, yük alma ve boşaltma, elektrik ve su gibi işlemlerde kesintisiz hizmet vermektedir.

Safi Holding ne iş yapar?

İlk adımını madencilik ile atmış olan SAFİ HOLDİNG, 1990 yılında yer altı madenciliği ve hafriyatçılık ile adını duyurmuş, 2000’li yıllarda Safi Katı Yakıt olarak Türkiye çapında genişlettiği bayi ağı ile sektördeki gücünü tüm ülkeye yaymıştır.

Çorum Şeker Fabrikasını kim yaptı?

Safi Holding, Çorum Şeker Fabrikası‘nı bünyesine katarak diğer alanlardaki başarısını gıda sektörüne de taşımıştır. Haziran ayından itibaren Safi grup şirketleri bünyesinde yer alan Çorum Şeker A.Ş.

Kumport hangi gümrüğe bağlı?

Kumport Liman İşletmeleri 2 gümrüklü sahadan oluşmaktadır. Kumport liman sahası olarak adlandırılan Geçici Depolama Alanı Gümrük Ambar Kodumuz; G0058’dir. Kumport Lojistik Park (KLP) olarak adlandırılan Geçici Depolama Alanı Gümrük Ambar Kodumuz : G0281’dir.

Evyap hangi gümrük?

26- Evyapport Tank Terminali antrepo kodu nedir ve hangi gümrük müdürlüğüne bağlı olarak hizmet vermektedir? Doğu Marmara Ticaret Bölge Müdürlüğü / Körfez Petrokimya Gümrük Müdürlüğü’ne bağlı olarak A-41000066 Antrepo Kod Numarası ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Derince Limanı kaça satıldı?

Dairesi, 543 milyon dolara ihale edilen Kocaeli Derince Limanı‘nın imar planı değişikliklerinin yürütmesini oybirliğiyle durdurdu.

Yilport limanı hangi gümrüğe bağlı?

Bölge Müdürümüz Mehmet Ali Arslan, Dilovası Gümrük Müdürü Şenel Küçük ile birlikte Dilovası Gümrük Müdürlüğüne bağlı Yılport Limanına inceleme ziyaretinde bulunarak Yılport yetkililerinden limanda yürütülen çalışmalar ve limanın işleyişi hakkında bilgi aldı.

Trabzon liman hisse kimin?

TLMAN. AKSİS ULUSLARARASI BAĞIMSIZ DENETİM A.Ş.

Trabzon Limanı kim işletiyor?

Yapılan özelleştirme ihalesi sonucunda Albayrak Grubu tarafından 21 Kasım 2003 tarihinde 30 yıllık işletme hakkı devralınan liman, geride kalan süre zarfında önemli projelerin de buluşma noktası haline geldi.

Safi Kömür nerede üretiliyor?

Tüm Türkiye`de kurduğu bayilik ağı ile sektördeki faaliyetlerine Dilovası, Samsun, Trabzon, Ceyhan-Adana ve Artvin-Borçka`da bulunan fabrikalarda devam etmekte olan şirketimiz senede 2.200.000 MT kömür ithalatı yapmaktadır.