TRT payitaht ne zaman başlıyor?

Payitaht dizisi ne zaman başlıyor?

Dizi 5 sezondur ekrana geliyor, Abdülhamit’in padişahlık sürecini anlatan dizi gerçek hayattan esinleniyor bu nedenle de öykünün sona ermesi nedeniyle dizi final yapıyor. İlk bölümü 24 Şubat 2017 tarihinde seyirci karşısına çıkan ‘Payitaht Abdülhamid’, final bölümüyle Cuma 20.00’de TRT 1’de izleyici karşısına çıkacak.

Payitaht ne zaman saat kaçta?

PAYİTAHT ABDÜLHAMİT NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? Payitaht Abdülhamid yeni sezonuyla bu akşam saat 20:00 ‘da TRT 1 ekranlarına gelecek.

Payitaht ne zaman hangi gün?

TRT1 ekranlarında yayınlanan, Cuma akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid, yeni sezonda yine çok konuşulacak gelişmeleri ekrana getirecek.

Payitaht dizisi bitti mi?

TRT 1’de beş sezondur yayınlanan ‘Payitaht Abdülhamid’ dizisi final yaparak ekrana veda ediyor. Başrolünde Bülent İnal’ın yer aldığı ve Sultan 2. Abdülhamid dönemini anlatan dizi, 154’üncü bölümüyle final yapacak.

Payitaht Abdülhamid 5 sezon ne zaman başlayacak?

TRT 1 ekranlarının sevilen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid‘in 5‘inci sezonunun ilk bölümü, 9 Ekim’de yayınlanacak.

Payitaht Abdülhamid ne zaman bitti?

4 Haziran 2021Payitaht Abdülhamid / Bitiş Tarihi

Payitaht Abdülhamid kaç saat sürer?

Payitaht Abdülhamid

Payitaht: Abdülhamid
Gösterim süresi 130-180 dakika
Yapım şirketi ES Film
Yayın bilgileri
Kanal TRT 1

Payitaht ne zaman final yapacak?

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD NE ZAMAN FİNAL YAPACAK? Sevilen tarihi dizinin final kararının açıklanmasının ardından dizinin sıkı takipçileri tarafından final tarihi araştırılmaya başlandı. Payitah Abdülhamid dizisi 4 Haziran Cuma günü ekrana gelecek olan 154. bölümü ile ekranlara veda edecek.

Payitaht dizisi ne zaman bitecek?

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD NEDEN FİNAL YAPIYOR, NE ZAMAN BİTECEK? TRT1 ekranlarında 24 Şubat 2017 tarihinde beri yayınlanmakta olan ve yapımcılığını ES Film’in, yönetmenliğini ise Şevki Es’in üstlendiği dizi 4 Haziran 2021 Cuma günü ekrana gelecek olan 154. bölümüyle ekran macerasını noktalayacak.

Payitaht Abdülhamid ne zaman final yapacak 2021?

Payitaht Abdülhamid dizisinin bu sezon final yapıyor. 5 Haziran Cuma akşamı sevenlerine veda edecek.

Payitaht kaçıncı bölümde final yapacak?

Dört yıldır TRT ekranlarından izleyici ile buluşan Payitaht Abdülhamid, final yapma kararı aldı. Cuma akşamlarının sevilen dizisi, 155. bölümle birlikte ekrana veda edecek.

Payitaht neden final yapıyor?

5 sezondur izleyicisi ile buluşan Payitaht Abdülhamid dizisi gerçek hayattan uyarlanan bu öykünün sona ermesi sebebiyle final yapıyor.

Payitaht ne zaman bitecek?

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD NEDEN FİNAL YAPIYOR, NE ZAMAN BİTECEK? TRT1 ekranlarında 24 Şubat 2017 tarihinde beri yayınlanmakta olan ve yapımcılığını ES Film’in, yönetmenliğini ise Şevki Es’in üstlendiği dizi 4 Haziran 2021 Cuma günü ekrana gelecek olan 154. bölümüyle ekran macerasını noktalayacak.

Payitaht Abdülhamit ne zaman bitecek?

4 Haziran 2021Payitaht Abdülhamid / Son bölüm yayın tarihi

Payitaht Abdülhamid kaç bölüm sürdü?

Dizi 34. Osmanlı padişahı II. Abdülhamid‘in saltanatının son 13 yılında (1896-1909) geçmektedir. 5 sezondan oluşan dizi, 4 Haziran 2021 tarihinde yayınlanan 154. bölümü ile final yapmıştır.