Kağıt Ev dizisi yayından kalktı mı?

Kağıt Ev dizisi neden final yaptı?

Star TV ekranlarında yayınlanan Kağıt ev dizisi sürpriz bir şekilde 8. Bölümüyle final yaptı. KAĞIT EV NEDEN FİNAL YAPTI? Kağıt Ev dizisinin bir türlü istenilen reyting grafiğini yakalayamaması sonucu ekrana veda ettiği söyleniyor.

Kağıt Ev dizisi yayından kaldırıldı mı?

7 Haziran Pazartesi yayınlanan Kağıt Ev, yeni bölüm ibaresi yer almasına rağmen final yaptı. Güçlü kadrosu ve sevilen karakterleriyle izleyici karşısına çıkan Kağıt Ev 19 Nisan Pazartesi izleyicisiyle buluşmuştu. 7 Haziran Pazatesi günü yayınlanan 8. bölümüyle ekranlara veda etti.

Kağıt Ev nasıl bitti?

İşte Finalde Olanlar. Final bölümünde Cemre, Azra’nın yaptıklarını öğrendi. Cihan ile ilişkisi olduğunu anladı ve Azra’yı öldürmeye kalktı. Bu sırada ikili arasındaki konuşmaları duran Bülent, Cemre’nin her şeyi itiraf ettiğini gördü.

Kağıt Ev kaç bölüm sürecek?

Kağıt Ev, O3 Medya imzalı, yönetmeliğini Şenol Sönmez’in yaptığı Türk yapımı drama türündeki televizyon dizisi. Dizinin başrolünde Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu yer almaktadır. Dizi 7 Haziran 2021 tarihinde yayımlanan 8. bölümü ile final yaparak sona ermiştir.

Kağıt ne zaman final yapıyor?

Ancak Kağıt Ev sürpriz bir kararla final kararı aldı. Şu sıralar final bölümü çekilen dizi 7 Haziran akşamı 8. bölümüyle final yapacak.