OYAK Total indirim nasıl yapılır?

OYAK Total nasıl üye olunur?

Kampanyaya dahil olmak için Club TOTAL üyeliğinin OYAK Platform üzerinden başvurarak yapılması gerekmektedir. Kampanyaya OYAK üyeleri ve yakınları OYAK Platform üzerinden kendi Club TOTAL üyeliklerini oluşturarak katılabilirler. OYAK üyeleri, yakınlarının yerine kayıt olamazlar.

Total indirim kartı nasıl alınır?

İstasyonlarımızdan veya internet üzerinden, tek sayfalık başvuru formunu doldurmanız yeterli olacaktır. Başvuru formunu doldurup imzaladıktan sonra Club TOTAL kartınız size teslim edilecektir. Kartınızın ilk kullanımda aktivasyonunu yapmak için i stasyon görevlileri size yardımcı olacaktır.

Total kart puan kaç TL?

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Total istasyonları mobil uygulaması üzerinden Club Total‘e üye olarak ilk kez işlem yapan müşteriler 150 lira ve üzeri akaryakıt veya otogaz alışverişlerinde, bir sonraki alışverişlerinde geçerli 25 lira değerinde yakıt puan kazanacak.

Total in sahibi kim?

TotalEnergies Türkiye, Fransa merkezli çok uluslu petrol şirketi TotalEnergies’in Türkiye satış koludur. Türkiye yönetim ofisi Ümraniye, İstanbul’dır. 2020 yılında Demirören Holding bünyesindeki akaryakıt şirketi OYAK tarafından satın alınmıştır.

Total Oyak indirimi ne kadar?

Oyak Total indirimi ne kadar OYAK total 5 indirim uygulaması da Oyak üyeleri tarafından taktirle karşılandı. Yani ortalama 300 TL’ye deponuz doluyorsa Total 15 TL’yi size geri ödüyor. Anlayacağınız yaklaşık olarak 20 kere deponuzu doldurduktan sonra Total‘de deponuzu bir kez ücretsiz bir şekilde dolduruyor.

Total kurumsal kod nasıl alınır?

SIFRE yazıp 3174’e SMS gönderiniz!

Club Total kart ne ise yarar?

Club Total kart sahipleri puanlarını akaryakıt veya otogaz alımında kullanabilecek. Club TOTAL üyesi olabilmek için, Türkiye genelindeki yaklaşık 450 Total istasyonunda bulunan veya www.total.com.tr adresindeki Club Total linkinde yer alan tek sayfalık başvuru formunun doldurulması yeterli oluyor.

Petrol Ofisi indirim kartı nasıl alınır?

Positive Card’a sahip olmak için ne yapmam gerekiyor? Positive Card’ı Petrol Ofisi akaryakıt istasyonlarından ücretsiz olarak temin edebilirsiniz.

Total puanımı nasıl öğrenebilirim?

Total istasyonlarında bulunan Club Total POS’larından, www.total.com.tr adresinden, Ya da SMS ile öğrenebilirsiniz. Puanınızı SMS ile öğrenmek için PUAN yazıp, 0532 750 04 96’ya gönderin.

Club Total kart ne işe yarar?

Club Total kart sahipleri puanlarını akaryakıt veya otogaz alımında kullanabilecek. Club TOTAL üyesi olabilmek için, Türkiye genelindeki yaklaşık 450 Total istasyonunda bulunan veya www.total.com.tr adresindeki Club Total linkinde yer alan tek sayfalık başvuru formunun doldurulması yeterli oluyor.

Total oyak’a kaça satıldı?

TOTAL ve Milangaz geçen yıl OYAK‘a 450 milyon dolara devredilmişti.

OYAK petrol kimin?

OYAK, Demirören Holding’den Güzel Enerji ve M Oil’i satın almasıyla 18 yıl aradan sonra akaryakıt sektörüne geri dönmüş olacak.

Total yakıt nasıl?

Daha az yakıt tüketimi. Yol durumu ve şehir şartlarına göre değişmekle birlikte TOTAL Excellium, ortalama yakıt tüketimini %3.7 oranında azaltmaktadır. İlk doldurmadan/yüklemeden itibaren, motoru temizler ve sürekli olarak temiz tutulmasını sağlar. İç sürtünmeyi azaltır.

OYAK platforma nasıl giriş yapılır?

Yakınlarınızın doğum tarihi, özel gün ve telefon numaranız gibi kolay tahmin edilebilecek parolalardan kaçınınız.

  1. Bilgisayarınızın güvenli olmasına dikkat ediniz.
  2. Adres çubuğuna www.oyak.com.tr yazarak giriş yapınız.
  3. OYAK Online Üye Hizmetleri’ni kullanmak istediğinizde tarayıcınıza www.oyak.com.tr adresini yazınız.

Total Kurumsal Kart nedir?

Kurumsal Kart Nedir? Kurumsal kart, bir şirketin, kurumun, derneğin, odanın veya benzer bir organizasyonun çalışan ve/veya üyelerine, akaryakıt alımlarında belli bir avantaj sağlamak amacıyla Total tarafından geliştirilmiş akıllı ve temazsız kart sistemidir.