Swarovski Çelik mi?

Swarovski satılabilir mi?

Swarovski kristalleri ayrı ayrı parça taş olarak satılır ve Swarovski incileri hariç birbirine bağlanmaz.

Swarovski gerçek mi?

Swarovski, cam, akrilik veya kaya kristalinden elde edilen kristal bir taştır. İnsan eli ile üretilen Swarovski taş ismini Swarovski firmasını kuran Daniel Swarovski‘den alır. Bir cam fabrikasında çalışan Daniel, kristal kesme makinesini geliştirerek 19. Yüzyılın sonlarında Swarovski fabrikasını kurmuştur.

Swarovski orjinal nasıl anlaşılır?

İpeksi bir yüzeye sahip oluşu ve kıvrımlı kesimleri Swarovski taşın en büyük iki özelliğidir. Bunun yanı sıra Swarovski taşa mercekle bakıldığında da taşın kemik yapısından orijinal olup olmadığını anlayabilirsiniz. Eğer taşın yüzeyinden çizikler ya da aşınmalar oluşmuşsa taş orijinal değildir.

Swarovski gerçek altın mı?

Swarovski, özel tasarımlarda yer alan özel taşlardan bir tanesidir ve pırlantaya en yakın olan taş olduğu için hanımlar tarafından daha fazla tercih ediliyor ve çok daha fazla ilgi görüyor.

Swarovski kargo kaç günde gelir?

Siparişleriniz onaylandıktan sonra en geç 1 (bir) iş günü sonunda Kargo firmasına teslim edilir.

Swarovski kaç yıl garantili?

Sitemizde bulunan tüm Swarovski Ürün Modelleri SAAT VE SAAT SANAYİ TİCARET A.Ş güvencesi altındadır. Alacağınız bu ürün 1 yıl garanti kapsamındadır.

Pırlantaya en yakın taş hangisi?

Karborit gerçekten çıplak göz veya pırlanta test cihazları yardımı ile Pırlanta dan ayırt edilemeyen bir mücevherdir.

Swarovski kime ait?

Daniel Swarovski Corporation AG, Avusturya merkezli bir aile şirketidir.

Swarovski imitasyon mu?

Her mücevher gibi Swarovski taşlar da imitasyon olarak piyasada yer almaktadır.

Swarovski hangi ülkenin markası?

Swarovski, 1895 yılında Daniel Swarovski tarafından kurulan Daniel Swarovski Corporation AG bünyesindeki takı ve aksesuar markasıdır.

Swarovski hangi metal?

Metal kısımlar genelde altın ya da rodyum kaplamadır. Bazı durumlarda paladyum kaplama ve PVD kaplama baz metal de kullanılmaktadır. Swarovski‘nin altın takıları 23k altın ile kaplanmaktadır.

Saat saat hangi kargo ile çalışıyor?

Bütün siparişlerimiz anlaşmalı olduğumuz MNG KARGO şirketiyle gönderilmektedir. Türkiye”nin her yerine kargo hizmeti sağlanmaktadır.

Swarovski iade edilir mi?

İade Politikamız Swarovski‘nin önceliği müşteri memnuniyetidir. Teslimat tarihinden itibaren 14 gün içerisinde cayma hakkınızı kullanabilir ve ürünü iade edebilirsiniz.

Swarovski kaç günde gelir?

Sipariş etmiş olduğunuz ürünleri aynı gün kargoya teslim etmeye gayret ediyoruz. Temini zaman alan ürünler için kargo teslim süresi ürün detayında belirtildiği gibi maximum 2 iş günüdür.

Swarovski iade var mı?

Swarovski‘nin önceliği müşteri memnuniyetidir. Teslimat tarihinden itibaren 14 gün içerisinde cayma hakkınızı kullanabilir ve ürünü iade edebilirsiniz.