Vatan kime aittir?

Vatanin kurucusu kimdir?

Hasan VatanVatan Bilgisayar / Kurucusu

Vatan Bilgisayar Devletin mi?

% 100 Vatan ailesi üyelerine aittir.

Vatan hangi şirketin?

Şirket

ŞİRKET TÜRÜ A.Ş.
TİCARET ÜNVANI VATAN BİLGİSAYAR SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
ADRES MERKEZEFENDİ MAH.MEVLANA CAD. NO:138 ZEYTİNBURNU / İSTANBUL
TAAHHÜT EDİLEN SERMAYE MİKTARI 50.000
ÖDENEN SERMAYE MİKTARI 50.000

Hakan Vatan nereli?

“Babam Artvinli, 1955 yılında İstanbul’a gelmiş. Yedek parça içinde çalışmaya başlamışlar. Aile şirketimizdi ben de burada çalıştım. Ardından 2000 yılında Vatan Bilgisayarı kurduk.

Vatan ne zaman kuruldu?

1983, Elmadağ, Şişli, TürkiyeVatan Bilgisayar / Kuruluş

Vatan Bilgisayar kargo ne zaman gelir?

Siparişiniz ortalama 3-4 iş günü içerisinde tarafınıza ulaşmaktadır.

Vatan Bilgisayar 2 el telefon alıyor mu?

Eski cihazınızı bu kutunun içerisine koyup, Yurtiçi Kargo – 9020235 gönderi koduyla Destek Bilişim firmasına ücretsiz kargolayabilirsiniz. Cihazınız Destek Bilişim’e ulaştıktan sonra durumu incelenecektir. İnceleme sonrasında her şey beyanınıza uygun ise teklif bedeli hesabınıza havale yolu ile gönderilecektir.

Vatan ne anlama gelir?

Vatan, bir ulusun bağımsız ve egemen olarak üzerinde yaşadığı yeryüzü parçası ve onun hava sahası ile karasularına denir.

Vatan Bilgisayar ne zaman kuruldu?

1983, Elmadağ, Şişli, TürkiyeVatan Bilgisayar / Kuruluş

Felahı Vatan Grubu neden kuruldu?

Bu milletvekilleri mecliste Mustafa Kemal’i başkan seçtirme amacı gütse de, onu başkan seçtiremedi. Müdafaa-i Hukuk Grubu yerine Felah-ı Vatan (Vatanın Kurtuluşu) grubunu kurdular.

Vatan Bilgisayar kargo ne kadar?

Kargo bedeli 500 TL ve altı siparişlerinizde 9.90 TL’dir. Ürün teslimatı, sipariş esnasında belirttiğiniz adrese yapılacaktır. Siparişinizi tamamladıktan sonra teslimat isminde değişiklik yapılamamaktadır. Vatan Bilgisayar internet sitesinden yaptığınız alışverişleriniz tüm Türkiye’ye kargo yoluyla ulaştırılmaktadır.

Teknosa aynı gün teslimat nasıl yapılır?

Kurye ürünü teslim ettiğinde Teknosa paketini açıp kontrol edebilirsiniz. Adreste olmadığınız durumlarda, kurye sizinle iletişime geçerek uygun olduğunuz ilk gün paketinizi teslim edecektir. Soru ve sorunlarınız için çağrı merkezimize 0850 222 55 99 numaralı telefonu arayarak ulaşabilirsiniz.

Vatanda telefon değişimi oluyor mu?

Ürünün kutusunu açtıysanız; kutuya, ürüne ve aksesuarlara zarar vermeden, hasarsız, hatasız ve eksiksiz olarak getirilmesi ve ürünün kullanılmamış olması durumunda değişim işlemleriniz başlatılabilecektir. 2. Ürünle birlikte verilen tüm hediyelerin de kusursuz ve eksiksiz olarak teslim edilmesi zorunludur.

Vatan Bilgisayar Cep telefonuna taksit yapıyor mu?

Vatan Bilgisayar‘da kredi kartlarına, peşin fiyatına taksitle ödeme seçeneği sunulmaktadır. Vatan Bilgisayar mağazalarından ya da üstün güvenlik önlemleri alınmış olan www.vatanbilgisayar.com’dan yaptığınız alışverişlerde, bankanızın sunduğu taksitli ödeme seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

Vatan deyince aklınıza ne geliyor?

Vatanı korumak ve sahip çıkmak için insanların yaptığı olağan üstü davranışlar. Korkmadan verdiği kavgalardır. Vatanın sahipleri şehitler, gaziler ve kahramanlardır.