Onur Akbayın eşi kimdir?

Onur Albay kimdir?

1990 yılında Diyarbakır’da doğdu. Eğitimini Çukurova Üniversitesinde tamamladı. 2016-2019 arası Savaş Satış, Cihangir Ceyhan, Özgür Meriç, Bertan Uçar gibi isimlerle birlikte yer aldığı Sıfır Bir Adana dizisinde Cihat Sarsılmaz karakterini canlandırdı. Ardından 2020’de Sokağın Çocukları dizisinde Onur rolünde oynadı.

Onur Akbay kaç yaşında?

32 yaşında (1990)Onur Akbay / Yaş

Onur Akbay Türk mü?

Onur Akbay (d. 13 Ağustos 1986, Erbaa), Türk futbolcudur.

Onur Akbay kaç kilo?

Bandırmaspor takımında Defans mevkinde forma giyen Onur Akbay, 13 Ağustos 1986 tarihinde dünyaya gelmiştir. 180 cm boyunda ve 72 kilo olan Onur Akbay, Sağ ayağını kullanmaktadır. Bu sezon ilk 11’de 20 maça çıkan Onur Akbay, 7 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür.

Onur Bakırhan kimdir?

Jandarma Yüzbaşı Onur Bakırhan, Şırnak Uludere`den Erdek`e atandı Erdek ilçe Jandarma Komutanlığı’na Yüzbaşı Onur Bakırhan atandı. 10 gün önce Şırnak’a bağlı Uludere ilçesinden Erdek’e atanan Bakırhan, görevine başladı. 15 yıllık mesleki yaşamı bulunan Bakırhan‘ın, Denizli doğumlu olduğu öğrenildi.

Sıfır bir garip kim?

Kenan Doğan Ciniviz’in Sıfır Bir dizisinde oynadığı Garip Ciniviz karakterinin kısa açıklaması ve resmi.

Mehmet Elmas Kimdir?

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. 1 Ocak 1965, İstanbul doğumlu. Tiyatro ile ortaokul döneminde tanıştı. Çocukluk yılları Çanakkale Biga’da geçen Mehmet Elmas baba tarafından aslen Balıkesir Gönen, anne tarafından ise Çanakkale Biga İlçesi İlyasalan köyündendir.

Savaş satış ne is yapar?

OyuncuSavaş Satış / Mesleği

Profesyonel oyunculuk eğitimi aldıktan sonra reklam filmi, sinema oyunculuğu yaptı. Senaryo yazarlığı eğitimi de alan oyuncu en son Ertuğrul 1980 adlı sinema filminde oynayan Savaş Satış, şimdilerde, BluTV ekranlarında yayınlanmakta olan Sıfır Bir Adana dizisinde Savaş karakterine hayat vermektedir.

Savaş satış nereli?

İzmit, TürkiyeSavaş Satış / Doğum yeri

Hidayet Arıkan Kimdir?

Kars İl Jandarma Komutanı Jandarma Tuğgeneral Hidayet ARIKAN, 1972 yılında Fethiye’de dünyaya gelmiştir.İlk, orta ve lise tahsilini Fethiye’de tamamlamıştır.1989 yılında başladığı Kara Harp Okulu’ndan 1993 yılında mezun olmuştur. Tuğgeneral Hidayet Arıkan evli olup 3 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

Jandarma Genel Komutanı Yardımcısı Kim?

Orgeneral Ali ÇARDAKCI 1963 yılında Adana İli, Karaisalı ilçesi Karakılıç köyünde doğmuştur. İlk ve lise öğrenimini Adana’da tamamlamış ve 1984 yılında Kara Harp okulundan mezun olmuştur.

Sıfır Bir Bilo kim?

Furkan Selahattin Konuş’un Sıfır Bir dizisinde oynadığı Bilo karakterinin kısa açıklaması ve resmi.

Sıfır Bir mesul kimdir?

Sıfır Bir – Ali Rıza Gırgın – Zamir Kimdir?…

Diziler » HABER
Sıfır Bir » MENÜ OYUNCULAR

Mehmet Elmas 01 kimdir?

Rap / Hiphop şarkıcısı, Oyuncu, Müzisyen Müzisyen, rap yorumcusu, sinema ve dizi film oyuncusu. 30 Mart 1997,Viranşehir / Şanlıurfa doğumlu. 14 Aralık 2014 tarihinden beri evlidir. … Sıfır Bir dizisi ile tanındı. 2020’de Sokağın Çocukları dizisinde Rıdvan karakterini canlandırdı.

Mehmet Elmas ne zaman doğdu?

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. 1 Ocak 1965, İstanbul doğumlu. Tiyatro ile ortaokul döneminde tanıştı. Çocukluk yılları Çanakkale Biga’da geçen Mehmet Elmas baba tarafından aslen Balıkesir Gönen, anne tarafından ise Çanakkale Biga İlçesi İlyasalan köyündendir.