Tarihin Arka Odası nerede çekiliyor?

Murat Bardakçı program yapıyor mu?

Uzun yıllar boyunca Habertürk kanalında yayınlanan, tarih severlerin büyük bir ilgiyle takip ettiği “Tarihin Arka Odası” programı 2015 yılında yayından kaldırılmıştı. 5 yıllık aranın ardından program Murat Bardakçı, Erhan Afyoncu ve Nurhan Atasoy’un sunumuyla yeniden izleyici ile buluşacak.

Tarihin Arka Odasında kimler var?

Tarihin Arka Odası
Sunucu Murat Bardakçı (2008-2015, 2020-2021) Erol Şadi Erdinç (2008) Erhan Afyoncu (2009-2015, 2020-2021) Pelin Batu (2009-2011) Selin Barlas (2012) Zeynep Özkartal (2012) Nurhan Atasoy (2012-2015, 2020-2021) İnci Çayırlı (2015) Ayşe Özek (2015)
Anlatıcı Murat Bardakçı
Ülke Türkiye
Dili Türkçe

Murat Bardakçı hangi kanalda program yapıyor?

Habertürk’ün 5 yıl önce yayından kaldırdığı “Tarihin Arka Odası” yeniden ekranlara dönüyor. Murat Bardakçı, Erhan Afyoncu ve Nurhan Atasoy’un sunduğu program TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

TRT 1 Tarihin Arka Odası ne zaman?

Türk televizyonlarının unutulmaz programı “Tarihin Arka Odası”, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’nden canlı yayınla 21 Kasım Cumartesi saat 23.30’da TRT 1‘de ekrana gelecek.

Murat Bardakçı programı ne zaman?

Murat Bardakçı, Erhan Afyoncu ve Nurhan Atasoy’un sunduğu “Tarihin Arka Odası” Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’nden canlı yayınla pazartesi 22.30’da TRT 1’de.

Tarihin Arka Odası başladı mı?

Dr. Erhan Afyoncu ve Prof. Dr. Nurhan Atasoy’un sunduğu “Tarihin Arka Odası” programı, özel yayınla 21 Kasım’da izleyiciyle buluşacak.

Tarihin Arka Odası sunucuları kim?

Erhan Afyoncu ve Prof. Dr. Nurhan Atasoy’un sunduğu “Tarihin Arka Odası” programı, özel yayınla 21 Kasım’da izleyiciyle buluşacak.

Güldür güldür dizilerin arka odası kimleri taklit ediyor?

Bunlar, İbrahim Taytaylı, Hayati Akın ve Bilal Çardakçı oluyor. Tabii ki bu isimlerin tamamı kurgu ancak bir yerlerden tanıdık geliyor. Özellikle de seçilen soyisimler herkes tarafından tanıdık geliyor.

Erhan Afyon kimdir?

Erhan Afyoncu (d. 20 Temmuz 1967; Tokat), Türk tarihçi, yazar, akademisyen, televizyon programcısı, köşe yazarı ve Millî Savunma Üniversitesi rektörü.

Tarihin Arka Odası Nurhan Atasoy kimdir?

Nurhan Atasoy (d. 12 Şubat 1934, Reşadiye), Türk sanat tarihi profesörü, akademisyen ve yazardır. Osmanlı ve İslami sanat tarihinde uzmanlaşmış; bu konularda akademik çalışmalar yapmış ve çeşitli eserler kaleme almıştır.

Tarihin Arka Odası Nurhan Hoca neden ayrıldı?

Tarih‘in Arka Odası‘nda Prof. Dr. Nurhan Atasoy‘un evleneceği gerekçesiyle programdan ayrılacağını belirten Murat Bardakçı, ünlü tarihçiyi ‘Ti’ye aldı.

Güldür güldür bakın bakın ne anlaticam kimi taklit ediyor?

BAKIN BAKIN NE ANLATICAM DİYEN KİŞİ KİM? Güldür Güldür adlı programda taklidi yapılan kişi Sunay Akın ‘dır.

Güldür güldür Hayati Akın kimi canlandırıyor?

Show TV ekranlarından yayınlanan ‘Güldür Güldür‘de, Hayati karakterini (Mahir İpek) canlandırdığı kişinin kim olduğu merak ediliyor.

Erhan Afyoncu hala rektör mü?

Erhan Afyoncu (d. 20 Temmuz 1967; Tokat), Türk tarihçi, yazar, akademisyen, televizyon programcısı, köşe yazarı ve Millî Savunma Üniversitesi rektörü.

Milli Savunma Üniversitesi Rektörü nereli?

Prof. Dr. Erhan AFYONCU 20.07.1967’de Tokat’ta doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini burada tamamlamıştır. 1984’te başladığı Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi, Sosyal Bilgiler Eğitimi Bölümü Tarih Öğretmenliği Anabilim Dalı’ndan 1988’de mezun olmuştur.