Kuzey Yıldızı kitabı ne anlatıyor?

Kutup Yıldızı kitabı neyi anlatıyor?

Kutup Yıldızı 1 Kitap Açıklaması Geçmişe dair kırgınlıklarını yetimhanede unutmaya çalışan Nisa, bir gün aynı kaderi paylaştığı arkadaşıyla farklı bir dünyanın kapısını aralar. İki dost, bu kapı aralığından uzatılan sıcacık ellere, kimsesizliğin soğuk rüzgârından korunmak ümidiyle sarılır.

Kutup Yıldızı 3 konusu nedir?

Kutup Yıldızı 3 Kitap Açıklaması Asıl Aşk, Kutup Yıldızı‘nın Gizemli Kutusunu Açmasıyla Başladı Ve Yavaş Yavaş Kutunun Derinliklerine Sızdı. Orada Gördü Kalbinin Nasıl Çırpındığını, Nasıl Değiştiğini… Olaylı geçen doğum günü partisinde tüm gerçekleri öğrenen Nisa için artık yeni kapılar aralanmıştır.

Kutup Yıldızı kaç kitap olacak?

Kutup Yıldızı Seti-3 Kitap Takım.

Kutup Yıldızı kaç yaş için?

Kutup Yıldızı

Gözlem verisi Dönem J2000.0
Dönüş Aa: 119 gün
Dönme hızı (v sin i) Aa: 14 B: 110 km/sn
Tahmini yaş 7×107 y
Katalog belirtmeleri

Düşman okullar ne anlatıyor?

İki okulun öğrencileri aslında çok iyi dost olabilecekken, saçma bir öfke kıvılcımını büyük bir yangına dönüştürüp, senelerce kendilerini bu yangında yanmaya mahkûm ederler. Öyle ki, birbirlerine karşı duydukları kin ve nefret, zamanla ‘Düşman Okullar‘ diye anılmalarına yol açar.

Kutup Yıldızı 2 ne anlatıyor?

Yeni hayatlarında her geçen gün birbirinden daha da uzaklaşan Nisa ve Senem’i zor günler beklemektedir. Kalpleri ise bambaşka umutlar için çarpıyordur. Demir’in aniden İstanbul’dan dönmesiyle her geçen gün kalbi ve mantığı arasında kalan Nisa için hayat bu kez daha da zorlu bir sınav haline gelir.

Kutup Yıldızı kac seri?

Kutup Yıldızı Serisi Seti 3 Kitap-Ciltli.

Kutup Yıldızı 4 kitabı var mı?

Ephesus Yayınları Mehtap Fırat 4 Kitap Set Ciltli – Kutup Yıldızı 1-2-3 – Uluslararası Bir Aşk Hikayesi.

Kutup Yıldızı 1 kitap kaç sayfa?

Kutup Yıldızı – 1 (Ciltli)

Dil Türkçe
Basım Yeri TÜRKİYE
Sayfa Sayısı 576
Yayın Tarihi Mart-2020
Baskı Sayısı 3. Baskı

Kutup Yıldızı ne zaman çıkar?

Kuzey Yıldızı olarak bilinen Polaris, dünyanın göksel kuzey kutbuna en yakın yıldızdır. Kuzey Yarımküre’nin herhangi bir bölgesinde sabit olarak her gece aynı noktada net bir şekilde görülebilir.

Düşman Okullar aşk kitabı mı?

peki, düşman okullar‘ın öğrencileri bir yerden sonra sıkılırsa ve düşman olmak istemezse ne olur? bu, içinde fırtınalar kopmasına rağmen fısıldayamayan insanların hikâyesi… bu, adına nefret denilerek inkâr edilen duyguların aşka dönüşmesinin hikâyesi…

Düşman Okullar wattpad kitabi mi?

DÜŞMAN OKULLAR – Dilara Keskin – Wattpad. Ephesus Yayınları aracılığıyla raflarda yerini alan Düşman Okullar serisinin ilk bölümlerini buradan okuyabilirsiniz…

Kutup Yıldızı 2 kitap kaç sayfa?

Kutup Yıldızı – 2 (Ciltli)

Dil Türkçe
Sayfa Sayısı 431
Yayın Tarihi Nisan-2021
Baskı Sayısı 2. Baskı
Ölçü 14×21,5

Kutup Yıldızı 3 kitap kaç sayfa?

Kutup Yıldızı 3 (Ciltli) – Mehtap Fırat

Basım Dili Türkçe
Cilt Durumu Ciltli
Sayfa Sayısı 448
Yayın Tarihi 2019
Yazar Mehtap Fırat

Gecenin Hikayesi kaç seri?

Bu hikâyenin masumu yok. Bu bir aşk hikâyesi değil, nefret hikâyesi. Gecenin soluğunu ensenizde hissedeceğiniz, okurken sıcak bir kahveye muhtaç olacağınız kadar soğuk bir hikâye. Cevap: üç seriden oluşmaktadır.