Link kısaltma ne kadar kazandırır?

Link TL 1000 tıklama ne kadar?

Her tıklamayı saydığını öne süren ve olumsuz yorumlara sahip olmayan TRLink 1000 tıklamaya 2.05 dolar verebiliyor. Mobil uygulamayla da destekleyen TRLink sadece bilgisayar değil, mobil cihazlar üzerinden de işlem yapma ve para kazanma yolu sunuyor. Türkiyede en fazla ücreti veren link kısaltma servisi PND.TL‘dir.

Hangi linkleri Kısaltabilirim?

Link Kısaltma Nasıl Yapılır? Bitly link kısaltma siteleri arasında dünyada en popüler olan ve en çok kullanılan link kısaltma aracıdır. Kolay kullanıma sahip olan bitly ile saniyeler içinde linkinizi kısaltabilirsiniz.

Link kısalt para kazan nedir?

Para kazanma odaklı link kısaltma servisleri, sizin linklerinize tıkladığında önce kullanıcıyı bir reklam, sayfasına gönderir ve 5 saniyelik geri sayım sona erdiğinde asıl hedef sayfaya ulaşmak için tıklaması gereken link belirir.

Link TL ile nasıl para kazanılır?

Link.TL, ücretsiz bir link kısaltma servisidir. Servisi kullanarak para kazanabilirsiniz! Bunun için yapmanız gereken tek şey üye olmak ve link kısaltmak. Kısaltmış olduğunuz linklere yapılan ziyaretlerden elde ettiğiniz kazançlar düzenli olarak ödenmektedir.

OUO Io kaç para?

Ouo.io. İnternetten ekstra gelir elde etmek için kullanılabilecek en iyi link kısaltma sitelerinden biri. Otomatik olarak her ayın 1. ve 15. gününde ödeme yapıyor. En az para çekme miktarı PayPal veya Payza için 5 ABD doları.

BCVC kaç tıklama?

örneğin bc.vc ile kısalttığınız bir url’ye sitenizden 1000 tıklama oluyorsa bc.vc sistemine yansıyan 750-800 tıklamadır.

Uzun bir linki nasıl kısaltılır?

İşte link kısaltma siteleri: Bit.ly. TinyURL….Link kısaltma işlemi genel olarak şu şekilde yapılır:

  1. Link kısaltma servisine girin.
  2. Kısaltmak istediğiniz linki kopyalayın.
  3. Link kısaltma servisinde yer alan boş kutucuğa linki yapıştırın.
  4. Daha sonra kısaltmak için onay verin.
  5. Servis size kısa bir link sunacaktır.

URL nin açılımı nedir?

URL, Uniform Resource Loader teriminin kısaltılmış halidir. Bu terimin Türkçe karşılığı ise “Tekdüzen Kaynak Bulucu”dur. URL, internet üzerindeki bir kaynağın yerini belirtmek amacıyla kullanılır. URL nedir sorusuna yanıt olarak, tarayıcınızda bulunan, site adresinin belirtildiği çubukta yer alan bilgidir diye biliriz.

Link TL CPM nedir?

Her 1000 görüntülenmede aldığın ücret. Açılımı Cost Per Mille şeklindeymiş.

Link verenler ne kadar kazanıyor?

Bu sitenin pazarlama yöneticileri popüler içerik üreticilerle anlaşma yapıyor. Onlara konseptlere göre ürünlerin yer aldığı linkler hazırlayıp paylaşımları için gönderiyor. Takipçileri hikayedeki bağlantıya gidip alışveriş yaptıkça, içerik üreticileri ortalama yüzde 20 komisyon kazanıyor.

Trendyol nasıl para kazanılıyor?

Trendyoldan koleksiyon oluşturarak para kazanmak için favoriler bölümünden en az on tane ürün seçilerek koleksiyon listesi oluşturulur. Bu liste arkadaşlarla paylaşılır ve listenin kaydedildiği her kişi başına kazanç elde edilir. Buna göre her on kişi kaydettiğinde 5 TL ödeme alınacaktır.

BC VC ne kadar kazandırıyor?

Bu site yabancı bir sitedir. Bu yüzden dolar üzerinden kazanç sağlıyorsunuz. Bizler için doların yüksek olması çok kötü bir durum olsa da bu gibi işlerde iyi tutunduğumuz zaman iyi bir kazanç elde edebiliriz. Site ortalama 1000 görüntülenmeye 2-2.5$ dolar vermektedir.

Adshrink güvenilir mi?

2016’dan bu yana link kısaltma sitesi olarak kullanılabilen Adshrink.it, webdeki en güvenilir url kısaltıcılardan biri olarak kabul ediliyor. Kullanıcılarına iyi düzenlenmiş bir çalışma platformu sağlayabilen sağlam bir programlama yapısına sahip. Adshrink.it, bağlantılarınız için analitik araçlar da sunuyor.

BCVC Live Güvenilir mi?

Toplam 1 Cevap. bc.vc genel olarak güvenilir bir site ama hesabınız ile ilgili şüpheli bir durum olursa sorgusuz sualsiz hesabı kapatıyorlar.

BCVC shortener nedir?

link kısaltmadan kazanılan adf.ly tarzı firmadır . türk ortaklığıdır. url adreslerini kısaltıp reklamlı hale getirerek para kazandırdığını iddia eden bir servistir. … örneğin bc.vc ile kısalttığınız bir url’ye sitenizden 1000 tıklama oluyorsa bc.vc sistemine yansıyan 750-800 tıklamadır.