Mali işler müdürü ne kadar maaş alır?

Mali Hizmetler Müdürü ne kadar maaş alır?

Muhasebe ve Finansman Müdürü maaşı ortalama aylık 11501,5 _TL’dir. En düşük Muhasebe ve Finansman Müdürü maaşı 4253 _TL, En yüksek ise 18750 _TL’dir.

Maliyeciler ne kadar kazanır?

2022 Maliye Meslek Elemanı Maaşları Maliye Meslek Elemanı maaşı ortalama olarak aylık 6076,5_TL’dir.

Müdürü ne kadar maaş alıyor?

Kariyerinde Maaşlar

EN DÜŞÜK EN YÜKSEK
Okul Müdürü 4.270 16.530
Eğitim Müdür Yardımcısı 7.630 13.740

Idari işler müdürü maaşı ne kadar?

2022 İdari İşler Müdürü Maaşları İdari İşler Müdürü maaşı ortalama aylık 10564 _TL’dir. En düşük İdari İşler Müdürü maaşı 4253 _TL, En yüksek ise 16875 _TL’dir.

Mali işler müdürü ne iş yapar?

Mali işler sorumlusu, mali işler departmanında şirketin ödeme, tahsilat ve diğer tüm işlemleri ile ilgilenen kişidir. Mali işler sorumluları, genellikle kamu iştirakleri ya da özel şirketlerin bünyesinde çalışır.

Mali işler müdürü nasıl olunur?

Nasıl İdari ve Mali İşler Müdürü Olunur? İdari ve mali işler müdürü olmak için dört yıllık eğitim veren üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler fakültelerinin ilgili bölümlerinden lisans derecesi ile mezun olmak gerekmektedir.

Maliye Müfettişi ne kadar maaş alıyor?

Ortalama Maaşı net asgari ücretin %259.04 üzerinde.

Kaymakam maaşı ne kadar?

Kariyerinde Maaşlar

EN DÜŞÜK ORTALAMA
Kaymakam 19.000 23.520

Satış müdürü ne kadar maaş alır?

Kariyerinde Maaşlar

EN DÜŞÜK EN YÜKSEK
Kıdemli Bölge Satış Müdürü 10.990 19.850
Satış Müdürü 5.250 26.020

Bir fabrika müdürü ne kadar maaş alır?

Kariyerinde Maaşlar

EN DÜŞÜK ORTALAMA
Fabrika Direktörü 12.210 24.100
Fabrika Müdürü 9.690 18.920
Fabrika Müdür Yardımcısı 5.310 9.290

Idari işler müdürü nasıl olunur?

Nasıl İdari İşler Müdürü Olunur? İdari İşler Müdürü olmak için resmi bir eğitim zorunluluğu bulunmamaktadır. Firmalar iş yaptıkları sahaya göre, en az lise ya da lisans mezunu adaylar istihdam etmektedir.

Emniyet amiri ne kadar maaş alır?

Ortalama İl Emniyet Müdürü Maaşı net asgari ücretin %268.45 üzerinde.Ortalama İl Emniyet Müdürü Maaşları Maaşı asgari ücret seviyesinde.

Mali işler müdürlüğü ne iş yapar?

Mali işler uzmanı, şirketlerin mali işler ile ilgili tüm işlemlerini takip eder. Mali işler uzmanları, şirketlerin vergi, amortisman, günlük bankacılık ya da bordro gibi farklı işlem ve kayıtlarını yapmak ile yükümlüdür. Mali işler uzmanları genellikle özel şirketlerin mali işler departmanında çalışır.

Mali işler müdürü Hangi bölüm?

Mali işler müdürü olmak isteyen kişilerin, öncelikle üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren İktisat ya da İşletme gibi bölümlerini tamamlaması gerekir. İşletme ya da iktisat mezunu olarak herhangi bir şirketin mali işler departmanında işe başlayan ve tecrübe kazanan kişiler, mali işler müdür olarak hizmet verebilir.

Yazı işleri müdürü olmak için hangi bölüm okunmalı?

Üniversitelerin Türk Dili ve Edebiyatı, Basın ve Yayın, Gazetecilik yahut İletişim bölümlerinden mezun olmak ise kişiye avantaj sağlayacak eğitimlerdir. Yazı işleri müdürü, yazılı basın kuruluşlarında, adliyelerde, belediyelerde görev alan, yazı işleri ekibinin yönetiminden ve tüm süreçlerden sorumlu olan kişidir.