KAFT kimin ürünü?

Kaft markası hangi ülkeye ait?

Türkiye’nin yeni tişört markası KAFT.

Kaft çanta hangi ülkenin?

Tasarım tişörtlerle kendi stilini yaratmak uzun bir süredir gündemde. Kaft, üç arkadaşın bu fikirle yola çıkarak kurduğu ancak 74 ülkeye e-ihracat yapan Türkiye’nin online tekstil markasına dönüştüğü bir girişim.

Kaft kaç yıllık?

Kaft, 2008 yılında planlanıp 2010’da kurulmuş, özel tasarım kıyafet, çanta satışı yapan bir tekstil firmasıdır.

Kaft nereden alabilirim?

Markanın ürünlerine Trendyol’dan ulaşabilir, Trendyol üzerinden uygun fiyat seçenekleriyle Kaft alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Mano UNUS ne demek?

Tişörtün en üst bölümünden etek ucuna kadarki bölümü ifade eder.

Kaft hangi kargo ile çalışıyor?

Türkiye içi gönderilerimizi Yurtiçi Kargo ve Aras Kargo; ve uluslararası gönderilerimizi UPS, PTS ve DHL ile yapıyoruz.

Kaft Çanta makinede yıkanır mı?

ÇANTA: Askı ve taban detaylarında suni deri kullandığımız için yıkama ve kuru temizleme önermiyoruz. Yumuşak, nemli bir bezle hafifçe silebilir, çok kirli olduğu durumlarda ise beyaz sabun kullanabilirsin.

Kaft iade kaç gün?

Satın aldığın ürün/ürünleri teslim tarihinden itibaren 1 yıl içerisinde iade edebilir ya da değiştirebilirsin. İade/değişim koşulları ile ilgili İade ve Değişim sayfamızdan daha fazla bilgi edinebilirsin.

Kaft sipariş ne zaman gelir?

Türkiye içi gönderiler 1-3 iş günü, uluslararası gönderiler gümrüklemede zaman kaybetmediği durumda 2-7 iş günü içinde adrese teslim ediliyor.

Mono mono ne demek?

Mono birlikte kullanıldığı sözcüğe “tek” anlamı katar. Mono ses: Sesin tek kanal olarak gelmesi demektir, stereo tersi. Ses mono olduğu zaman hoparlör iki tanede olsa ikisinden de aynı anda aynı ses gelir.

Kaft sipariş numaramı nasıl öğrenebilirim?

Siparişinin durumunu öğrenmek için sipariş numaranı (sipariş sonrası e-posta ile gönderilmiş olan) ve email adresini girip, siparişimi bul düğmesine tıkla.

Tee Machine nedir?

Tee Machine, senin için seçilmiş KAFT tişörtlerini almanın en eğlenceli ve indirimli yoludur. Bedenini ve istediğin stili seçtikten sonra düğmeye her bastığında, stoklarımızda bol miktarda bulunan tişörtlerimiz arasından 3 farklı tişörtü sana önereceğiz.

Kaft çanta yıkanır mı?

ÇANTA: Askı ve taban detaylarında suni deri kullandığımız için yıkama ve kuru temizleme önermiyoruz. Yumuşak, nemli bir bezle hafifçe silebilir, çok kirli olduğu durumlarda ise beyaz sabun kullanabilirsin.

Kaft çanta laptop sığar mı?

Çantayı sırtta taşımayı sevenler, yanında devamlı laptop (15.6 inch’e kadar) ve taşıyacak çok fazla ıvır zıvırı olanlar için ideal. Okulda, işte, toplu taşımada ve günlük hayatta rahatça kullanabilirsin. Methone, Kaft‘ın postacı çantası ve en küçük boyutlu çanta modelidir.

Kaft geri iade nasıl yapılır?

Herhangi bir sebepten dolayı üründen memnun kalmazsan, 1 yıl içinde iade için gönderebilirsin. Eğer iade yapmak istersen, üye girişi sonrası “Siparişlerim” ekranını ya da “Sipariş Takibi” sayfamızı kullanıp talebini oluşturabilirsin. (Paketin içine sipariş numaranı ekleyerek göndermen yeterli olur.)