Turkcell TV Plus neler var?

Turkcell TV Plus hangi kanallar var?

TV+ Full Sinema Paketi

  • TV PLUS INFO.
  • PLUS AKSİYON.
  • PLUS KOMEDİ
  • PLUS AİLE.
  • PLUS ROMANTİK.
  • PLUS ANİMASYON.
  • EPIC DRAMA HD.
  • FX.

TV Plusta hangi diziler var?

Two Weeks to Live

  • Lie With Me. Yeni dizi tüm bölümleriyle TV+’ta. The Last Ship. …
  • Masum Dizisi 1. Bölüm İzle 2018 | TV+ …
  • 7Yüz. Popüler isimlerin rol aldığı 7Yüz tüm bölümleriyle TV+’ta. …
  • Vigil. Sonunu tahmin edemeyeceğiniz, 2021 yapımı Vigil tüm bölümleriyle TV+’ta. …
  • Honour. 2020’nin ses getiren mini-dizisi Honour sadece TV+’ta.

Turkcell TV Plus internetsiz çalışır mı?

+Net paketi ile bilgisayarınızdan Turkcell TV Plus‘ın resmi internet sitesine girerek ya da cep telefonu veya tabletinize yine aşağıda bağlantısı verilen mobil uygulamayı indirerek platformu kullanabilirsiniz. Bu paket sadece Wi-Fi üzerinden kullanılabilen bir pakettir, mobil veri ile platforma erişim sağlayamazsınız.

TV Plus ne ise yarar?

TV+, dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerden TV ve film izleyebileceğiniz internet tabanlı dijital TV platformudur. … TV+, çoklu ekran erişimi, yayınları kaydetme, geri alma ve gelişmiş kişiselleştirme özellikleri ile eşsiz bir TV deneyimi sunulmaktadır.

Turkcell TV+ hangi kanallar var?

SSport, NBA TV, Eurosport, Discovery Channel, Nat Geo Wild, Da Vinci Learning, Animal Planet, GINX TV, Disney Junior, Duck TV, Baby TV ve çok daha fazlası… 130’dan fazla yerli ve yabancı kanalı, yüzlerce “Seç İzle” film ve diziyi keyifle izleyin.

TV Plus Turkcell lilere ücretsiz mı?

Tüm TV+ kullanıcılarına ücretsiz! Ek Profil Paketi ile aile fertleriniz için ek profil oluşturarak Sosyal TV, favori yönetimi, ebeveyn kontrolü gibi özellikleri kişiselleştirebilirsiniz. +Ek Profil Paketi ile ekstra 1 ek profil oluşturma hakkı alabilirsiniz.

TV Plus’ta anime var mı?

TV+ Dizileri Online dizi izlemek isteyenler için hem yeni hem de eski dizilerin sunulduğu TV+’ta; çocuk dizileri, anime dizi, bilim kurgu dizileri, fantastik diziler, tarih dizileri, korku dizileri, aksiyon dizileri ve komedi dizileri gibi farklı türlerde içerikler bulunuyor.

TV Plus hangi ligler var?

İngiltere Premier Lig, NBA, Formula 1, teniste grand slamlar, MotoGP ve dövüş sporları TV+’ta.

TV Plus internetten yer mi?

TV+ uygulaması, 3G Mobil Genişbant (MGB/MGBS) erişim noktaları ve kurumsal APN ler üzerinden yapılan TV+ kullanımlarda kullanıcının tarifesine bağlı olarak standart internet bağlantı ücreti yansıtılır veya data paketi varsa paketten düşülür.

Turkcell TV aylık ne kadar?

Herkes İçin TV+ Paketi: 16,99 TL/ay. Temel TV+ Paketi : 14,99 TL. Kurumsal Herkes için TV+ 5 GB Paketi : 27,99 TL/ay – 25​ saat kayıt süresi içinde. Kurumsal Herkes için TV+ 10 GB Paketi : 37,99 TL /ay – 25 saat kayıt süresi içinde.

TV Plus aylık ne kadar?

Herkes İçin TV+ Paketi: 16,99 TL/ay. Temel TV+ Paketi : 14,99 TL. Kurumsal Herkes için TV+ 5 GB Paketi : 27,99 TL/ay – 25​ saat kayıt süresi içinde. Kurumsal Herkes için TV+ 10 GB Paketi : 37,99 TL /ay – 25 saat kayıt süresi içinde.

Evde TV Plus nasıl kullanılır?

TV+ Paketlerin detayları nedir? +Net Paketi ile bilgisayarınızdan www.turkcelltvplus.com.tr adresine girerek veya cep telefonu ve tabletinizden mobil uygulamayı indirerek izleyebilirsiniz. +Net Paketi wi-fi üzerinden kullanılan bir pakettir. Mobil internet (3G, 2G) üzerinden bağlanılarak TV kanalları izlenememektedir.

TV+ nedir Turkcell?

110’dan fazla yerli ve yabancı kanalları, sevdiğiniz filmleri, dizileri Turkcell TV+ uygulamasını kullanarak cebinizden veya tabletinizden ya da www.turkcelltvplus.com.tr adresine giderek bilgisayarınızdan izleyebileceğiniz, dilerseniz 2 TL’den başlayan fiyatlarla en popüler, en güncel filmleri kiralayabileceğiniz bir …

TV+ kaç kişi kullanabilir?

TV+ paketinizdeki içeriklere en fazla 5 cihaz üzerinden erişebilirsiniz. 5 cihaz limiti üyeliğinize bağlı tüm profiller için ortaktır.

TV Plus sadece Turkcell mi?

Web’de TV+ TV+ uygulamasının desteklediği cihazlara sahip tüm kullanıcılar gsm operatörüne bakılmaksızın kullanabilir.