Oya Başar ne ameliyatı oldu?

Oya Başar gozune ne oldu?

Hastaneden gözü bandajlı paylaşım yapan oyuncu, “Yarın gözümü güzelliklere, iyiliklere açmak istiyorum” notu düştü. Usta oyuncu Oya Başar gözünden operasyon geçirdi. Ameliyat masasına yatan 65 yaşındaki Başar, Instagram hesabından bu fotoğrafını paylaşıp altına ‘Yarın gözümü güzelliklere iyiliklere açmak istiyorum.

Oya Başar kanser oldu mu?

14 yıl önce meme kanseri tedavisi gören Oya Başar, Ekim 2015’te vefat eden eski eşi Levent Kırca’nın hastane ziyaretini şöyle anlattı: “Levent odaya girdiğinde beni tanımadı.” Ünlü oyuncu Oya Başar bugün 2.Sayfa programına konuk oldu.

Oya Başar hastanede mi?

Başar, hastane odasında çekilen fotoğrafını Instagram hesabından yayınladı. Oya Başar, gönderisine, “Yarın gözümü güzelliklere, iyiliklere açmak istiyorum.” ifadelerini not düştü. Takipçileri ise ünlü sanatçıya, “Geçmiş olsun.” mesajlarıyla destek oldu.

Oya Başar aslen nereli?

Oya Başar (d. 11 Şubat 1956, İstanbul), Türk komedyen, sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu.

Levent Kırca Oya Başar neden ayrıldı?

levent kırca, bu konuda tiyatronun ve olacak o kadar’ın daimi kadrosundan fatma murat ve ebru kural’ı rollerini beğenmedikleri için laf taşımakla ve oya başar‘ı kendisine karşı kışkırtmakla suçladı ve onları kadrodan attı. oya başar da arkadaşlarına yapılan bu muameleyi kabullenemedi ve yolları tümden ayırdılar.

Oya Başar göz ameliyatı oldu mu?

Ünlü oyuncu Oya Başar, sosyal medya hesabından göz ameliyatı olduğunu duyurdu. Oya Başar, dün gözünden ameliyat olduğunu Instagram hesabından duyurdu. Başar, hastane odasında çekilen bir fotoğrafını paylaşarak, “Yarın gözümü güzelliklere, iyiliklere açmak istiyorum” notunu düştü.

Oya Başar ne kanseri?

14 yıl önce meme kanseri tedavisi gören Oya Başar, Ekim 2015’te karaciğer kanseri nedeniyle hayatını kaybeden eski eşi Levent Kırca ile ilgili bir anısını anlattı. Başar, Kırca’nın hastane ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamada “Levent odaya girdiğinde beni tanımadı” diye konuştu.

Hangi ünlü kanser oldu?

Ünlü oyuncu gördüğü tedavilerin ardından kanseri yendi.

  • DEFNE SAMYELİ – RAHİM KANSERİ
  • OYA BAŞAR – MEME KANSERİ
  • ARZUM ONAN – LENF KANSERİ
  • VAHİDE PERÇİN – MEME KANSERİ
  • YILDIZ TİLBE – RAHİM KANSERİ
  • DENİZ UĞUR – MEME KANSERİ
  • YILMAZ MORGÜL – CİLT KANSERİ
  • NİLÜFER – MEME KANSERİ

Vahide Gördüm ne kanseri oldu?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başrol oyuncusu Vahide Gördüm, eski hastalığıyla gündeme geldi. Meme kanseri hastalığı geçiren Bir Zamanlar Çukurova dizisinin usta ismi Vahide Gördüm, başarılı bir dönem geçirerek hastalığını yenmeyi başardı.

Oya başarın hastalığı nedir?

14 yıl önce meme kanseri tedavisi gören Oya Başar, Ekim 2015’te karaciğer kanseri nedeniyle hayatını kaybeden eski eşi Levent Kırca ile ilgili bir anısını anlattı. Başar, Kırca’nın hastane ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamada “Levent odaya girdiğinde beni tanımadı” diye konuştu.

Oya Başar babası kimdir?

Cezmi BaşarOya Başar / Babası

Oya Aydoğan aslen nereli?

Oya Aydoğan 10 Şubat 1957 yılında Cemal-Güldane Aydoğan çiftinin iki çocuğunun tek kızı olarak Erzincan’da doğdu.

Aslı Çetiner kim?

Aslı Çetiner, “Biz Levent ile 2007 yılında Reyting Kasabası filminde tanışmıştık. Ben de oyuncuydum, kendisi belediye başkanı rolündeydi… Bir sanatçı olarak halk onu çok seviyordu, huzura erdi. Türk halkına çok güzel bir farkındalık yaratacağı vasiyet yani mektup bıraktı.

Levent Kırca ne zaman neden öldü?

Ölümü 2015 yılında yakalandığı karaciğer kanseri nedeniyle kemoterapi tedavisi görmekte olduğu Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 12 Ekim 2015 gecesi saat 02.40’ta yaşamını yitirdi.

Zuhal Olcay ne kanseri oldu?

Uzun yıllar oyunculuk yapmak gibi bir planım vardı ancak kolon kanseri olduğumu öğrendiğim gün hayatım değişti. Birden setlerden hastane yatağında buldum kendimi.”