Necmettin Erbakan Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi nerede?

Necmettin Erbakan Üniversitesi nerede?

Necmettin Erbakan Üniversitesi
Rektör Prof. Dr. Cem Zorlu
Akademik birimler 14 Fakülte, 4 Enstitü, 2 Yüksekokul ve 4 Meslek Yüksekokulu
Konum Konya, Türkiye
Web sitesi Resmî site

Havacılık Yönetimi hangi alan?

Havacılık Yönetimi, üniversitelerin İşletme Fakültesi ya da Havacılık ve Uzay Fakültesi kapsamında eğitimi verilmekte olan 4 yıllık lisans bölümüdür. Bu bölüm yalnızca Eşit Ağırlık puan türünden öğrenci kabul etmektedir.

Necmettin Erbakan Üniversitesi hangi ilde?

Necmettin Erbakan Üniversitesi, 2010 yılında Konya’da kurulmuş bir devlet üniversitesidir.

Necmettin Erbakan Üniversitesi hangi ilçede?

Necmettin Erbakan Üniversitesi Haritası Necmettin Erbakan Üniversitesi 37.876175 enlem ve 32.432079 boylamda yer almaktadır. Meram ilçesine bağlıdır. Necmettin Erbakan Üniversitesi haritası Konya ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.

Eşit Ağırlık havacılık bölümleri nelerdir?

Havacılık Yönetimi Bölümü dersleri şunlardır:

  • Havacılık.
  • Genel İktisat.
  • Sivil Havacılık.
  • Uçuş Teorisi.
  • Hava Taşımacılığı
  • Yer Hizmetleri.
  • Meteoroloji.
  • Yönetim ve Organizasyon.

Havacılık Yönetimi mezunu hangi alanda yüksek lisans yapabilir?

Havacılık Yönetimi yüksek lisans programı, havacılık faaliyet alanlarında hizmet veren havacılık sektöründeki kuruluşların uçuş operasyon, emniyet yönetimi, pazarlama sorumlusu gibi yönetim ve alt kademe pek çok departmanlarında çalışabilecek nitelikli insan kaynağını yetiştirmektedir.

Neu hangi şehirde?

Üniversitemiz, köklü ilim geçmişine sahip Konya’da, yeni kurulan bir üniversite olmasına rağmen tıptan temel bilimlere, sosyal bilimlerden mühendisliğe kadar farklı bölümlerde ve alanlarda eğitim vermekte, geleceğimiz olan gençlerimizin maneviyatı yüksek, ahlaklı ve donanımlı bir şekilde yetişmesi için çaba sarf …

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi hangi semtte?

Necmettin Erbakan Üniversitesi Haritası Necmettin Erbakan Üniversitesi 37.876175 enlem ve 32.432079 boylamda yer almaktadır. Meram ilçesine bağlıdır. Necmettin Erbakan Üniversitesi haritası Konya ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Necmettin Erbakan Üniversitesi posta kodu 42080.

Necmettin Erbakan Üniversitesi merkezde mi?

Fakültemiz Konya kent merkezinde, merkez ilçelerden Meram semtindedir.

Havacılık bölümleri nelerdir?

Havacılık Yönetimi Bölümü Dersleri Nelerdir?

  • Havacılık.
  • Genel İktisat.
  • Sivil Havacılık.
  • Uçuş Teorisi.
  • Hava Taşımacılığı
  • Yer Hizmetleri.
  • Meteoroloji.
  • Yönetim ve Organizasyon.

Havacılık bölümünden ne olunur?

Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri bölümü mezunları, havayolu şirketlerinin genel müdürlükleri, yurt içi ve yurtdışı yolcu taşıyan havayolu şirketleri, yabancı havayolu şirketleri, sivil havacılıkla ilgili her türlü firma ve şirketlerde çalışabilirler.

Havacılık yönetimi Yüksek Lisans kimler yapabilir?

Sivil havacılık alanında lisans derecesine sahip, akademisyen olmak isteyen veya hâlihazırda akademik kadroda bulunan adaylar ile havacılık sektöründe faaliyet gösteren havaalanı, havayolu, yer hizmetleri, havaaracı bakım ve ikram alanlarındaki işletmelerde hâlihazırda çalışan veya bu işletmelerde çalışmayı arzulayan …

Havacılık yönetimi maaşları ne kadar?

Havacılık Yönetimi Bölümü mezunları maaş aralığı 4500 TL ile 6000 TL arasında değişmektedir. Bir senelik deneyime sahip havaalanı yöneticisi 4500 TL maaş alırken iki yıl deneyimli bir yönetici 5000 TL, üç yıl deneyimli bir yönetici 5500 TL, dört yıl deneyimli bir yönetici ise 6000 TL maaş almaktadır.

NEÜ hangi ilçede?

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi 37.879528 enlem ve 32.485199 boylamda yer almaktadır. Selçuklu ilçesine bağlıdır. Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi haritası Konya ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi posta kodu 42060.

Neu özel mi?

Necmettin Erbakan Üniversitesi, 2010 yılında kurulan bir Devlet Üniversitesidir.