Foursquare ne işe yarar?

Swarm nedir nasıl kullanılır?

Swarm‘ı kullanabilmek için mail adresinizi vermeniz yeterli; bunun dışında Facebook adresinizle de kayıt olabilirsiniz; gayet basit. Uygulamaya giriş yaptığınızda ekranın üst kısmında dört farklı sekme göreceksiniz. Bunlardan ilki, arkadaşlarınızın size ne kadar uzaklıkta olduğunu gösteriyor.

Foursquare ne zaman kuruldu?

Foursquare 2009 yılında ABD’de kurulmuş konum tabanlı bir sosyal ağ web sitesidir. Kurucuları Dennis Crowley ve Naveen Selvadurai’dir.

Foursquare kapandı mı?

Foursquare, gezerek popüler olmayı sağlıyordu. Ülkemizde de çok yaygın kullanılan Foursquare‘in sistemini değiştireceğini geçtiğimiz aylarda yazmıştık. Foursquare bundan sonra check-in (yer bildirimi) için kullanılmayacak. Swarm adlı yeni uygulamayla yer bildirimi yaparken, Foursquare ile yeni mekanlar tanıyacaksınız.

Swarmda neden herkesi göremiyorum?

Tüm check-in yapanları görmek istediğimizde hepsini göremeyiz. İşte bunun başlıca nedeni insanların kendini check-in listesinde gizlemesidir.

Swarm programı ne işe yarıyor?

Swarm; GPS sisteminden faydalanarak, kullanıcıların bulundukları ortamlarda “check-in” yani yer bildirimi paylaşımına olanak veren bir sosyal medya aracıdır. Uygulama internet erişimine sahip akıllı telefon kullanıcılarının telefonlarına bu uygulamayı indirmeleriyle çalışır.

Swarm ın sahibi kim?

Swarm

Geliştirici(ler) Foursquare
İşletim sistemi iOS, Android, Windows Phone 8.1, Windows Phone 10
Lisans Freemium
Resmî sitesi swarmapp.com

Foursquare Profilime kim baktı?

Swarm Profilime kim baktı soruna cevap verecek olursak bu tür uygulamalarda hiç bir zaman böyle bir özellik yoktur , eğer bu tür uygulamalar İnternet üzerinde dolaşıyor ise biliniz ki sahte bir uygulamadır ve bu tür app uygulamalarda kullanıcı adı , e-posta şifreleriniz ile giriş yaparsanız biliniz ki hesabınız …

Foursquare takip ediliyor ne demek?

Foursquare‘deki takipçileriniz, Swarm’da arkadaş olarak eklemediğiniz sürece check-in’lerinizi ve konumunuzu göremez. Bir kişiye Swarm üzerinden arkadaşlık isteği gönderdiğinizde otomatik olarak Foursquare‘de de takibe almış olursunuz. Bu durum sizi Swarm üzerinden ekleyen kişi için de geçerlidir.

TR Foursquare com nedir?

Foursquare GPS sisteminden edindiği konum bilgilerinizi alıp arkadaşlarınıza gösteren bir uygulamadır. 2009 yılında hayata geçen ve daha sonra yoluna Swarm ismiyle devam etme kararı alan Foursquare, daha interaktif ve eğlenceli bir uygulama olmuştur. Kullanım açısından da oldukça kolaydır.

Swarm nasıl arkadaş bulurum?

Arama kutucuğuna aradığınız kişinin adını ve soyadı yazıp sayfanın altında bulunan “Swarm‘daki herkesi ara” butonuna dokunun. Yazdığınız ad ve soyada sahip tüm swarm kullanıcıları listelenecektir. Buradan arkadaş olarak eklemek istediğiniz kişiyi seçip arkadaş olarak ekleyebilirsiniz.

Swarmı nasıl geri alabilirim?

Soru veya sorunlarınızı detaylı olarak Foursqure/Swarm ekibine ilettiğiniz takdirde 2-3 iş gününde geri dönüş alabilirsiniz. Bu süreç içinde yanıt alamazsanız Yardım Merkezi’nin resmi Twitter hesabı olan @4sqSupport’a yukarıdaki ekran görüntüsünde işaretli kayıt ID’nizi yazarak hatırlatma yapabilirsiniz.

Swarm da nasıl arkadaş bulunur?

Arama kutucuğuna aradığınız kişinin adını ve soyadı yazıp sayfanın altında bulunanSwarm‘daki herkesi ara” butonuna dokunun. Yazdığınız ad ve soyada sahip tüm swarm kullanıcıları listelenecektir. Buradan arkadaş olarak eklemek istediğiniz kişiyi seçip arkadaş olarak ekleyebilirsiniz.

Swarm ne üzerine kuruludur?

Swarm kullanıcıların ücretsiz olarak yer bildirimi yapmasına olanak tanıyan popüler bir uygulama olarak bilinir. Foursquare’in sahibi olduğu uygulama önceleri Foursquare ismiyle hizmet verirken, ardından çıtayı biraz daha yükseltti ve yer bildirimi uygulamasını ayrıştırarak Swarm‘ı ortaya çıkardı.

Foursquare profiline bakanlar görülür mü?

Swarm Profilime kim baktı soruna cevap verecek olursak bu tür uygulamalarda hiç bir zaman böyle bir özellik yoktur , eğer bu tür uygulamalar İnternet üzerinde dolaşıyor ise biliniz ki sahte bir uygulamadır ve bu tür app uygulamalarda kullanıcı adı , e-posta şifreleriniz ile giriş yaparsanız biliniz ki hesabınız …

Foursquare ve Swarm aynı mı?

Bildiğiniz gibi konum bazlı çalışan popüler sosyal medya aracı Foursquare, son olarak bir değişim içerisine girdi ve yeni bir uygulamaya geçerek Swarm‘u lanse etti. Her ne kadar farklı isimler altında sunuluyor olsalar da aslında bu iki uygulama entegre bir şekilde çalışıyor.