Trakya Üniversitesi Yaz Okulu Var mı?

Trakya Üniversitesi Yaz Okulu kaç kredi?

Üniversitemiz öğrencileri; toplam 10 krediyi aşmayacak şekilde ders alabilirler. Ancak tek bir ders olması kaydıyla kredi değeri 10’un üzerinde olan dersi de yaz okulunda alabilirler.

Yaz okulu ücreti ne kadar?

Yaz Okulunda kayıt yapılan 1 Ders için 225 TL, ilave her ders için 25 TL olarak belirlendi. AÖF YAZ OKULU ÜCRETİ NASIL ÖDENİR?

TÜ ne zaman açılacak?

Trakya Üniversitesi 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Takvimleri belirlendi. Açıklanan akademik takvime göre 13-17 Eylül 2021 tarihleri arasında kayıt yenileme işlemleri gerçekleştirilecek ve 27 Eylül 2021 tarihinde dersler yüz yüze olarak başlayacak.

Trakya Üniversitesi kaç kredi ile mezun olunur?

Lisans derecesi almak için gerekli olan toplam kredi sayısı 240 AKTS kredisi karşılığı ilan edilen lisans ders programından ders alınması ve başarılı bir şekilde bu derslerin tamamlanması gerekmektedir.

Yaz okulunda kaç ders alınır Trakya Üniversitesi?

Açıklamalar: Yaz Okulunda en fazla toplam 10 kredi ders alınabilir. Yaz Okulunda alınacak derslerin içeriklerinin benzer, kredi saatlerinin eşit ya da fazla olması gerekmektedir.

Trakya Üniversitesi Yaz Okulu 2021 var mı?

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA ÜNİVERSİTEMİZDE YAZ OKULU PROGRAMI YAPILMAYACAKTIR.

Yaz okulu ücretli mi?

Yaz Okulunda açılacak derslere kesin kayıt yaptıracak öğrenci, her yıl Üniversite Yönetim Kurulunca belirlenen saat başına Yaz Okulu ücretini öder. Yaz Okulu ücreti ödemeden ders kaydı ve seçimi yapılamaz.

Yaz okulu ücretleri neye göre belirlenir?

Soru 3 – Yaz Okulu ücretleri neye göre belirlenir? Cevap 3 – Yaz Okulunda öğrencinin ödeyeceği ücret 2547 sayılı Kanun ve ilgili diğer mevzuat hükümlerine göre belirlenir ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından ilan edilir.

Trakya Üniversitesi açıldı mı?

1973 senesinde İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp fakültesine bağlı Edirne Tıp fakültesiyle ilk adımları atılan, 20 Temmuz 1982’de kuruluşunu tamamlayan Trakya Üniversitesi 13 fakültesi, 4 enstitüsü, 5 yüksekokulu, 10 meslek yüksekokulu, 1 konservatuvarı, 28 uygulama ve araştırma merkezi, 1 anaokulu, 4 bölümü ve 2017 …

Trakya Üniversitesi yüzyüze mi?

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi’nde derslerin bir kısmı yüz yüze bir kısmı çevrimiçi (online) olarak yürütülecektir. Her iki uygulamaya dair programlar ayrı ayrı oluşturulmuştur. Ders kayıt döneminde kayıt yaptırdığınız dersleri programlardan kontrol ederek haftalık programınızı oluşturmanız gerekmektedir.

Trakya Üniversitesi En Fazla Kaç AKTS?

Yarıyıldan alıp başarısız olduğu derslerle birlikte 4. yarıyılın derslerinden en fazla toplam 45 AKTS kredilik derse kayıt yaptırabilir. Ders seçme işlemi sırasında, Trakya Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Eğitim, Öğretim ve Sınav Yönetmeliğine bakınız.

Trakya Üniversitesi en fazla kaç kredi?

Üniversitede; eğitimde yeniden yapılanma (Bologna) sürecinin tamamlanması halinde, bu Yönetmeliğin 16 ncı maddesindeki derse kayıt yaptırma sınırı olan 45 kredi ve bu krediye ilişkin esaslar, bu sürecin tamamlanamaması halinde ise 30 kredi ve bu krediye ilişkin esaslar uygulanır.

Trakya Üni online mı?

Trakya Üniversitesi, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını tedbirleri kapsamında uzaktan eğitime başladı. … Bu kapsamda Trakya Üniversitesi‘nde, laboratuvar ve uygulama dersleri hariç olmak üzere ön lisans, lisans ve lisansüstü seviyesindeki tüm teorik dersler için uzaktan öğretimin yolu açıldı.

Yaz okulu 1 ders kaç saat?

Yaz okulunda en fazla kaç ders alınabilir. Yaz okulunda öğrenci 12 saate karşılık gelen sayıda ders seçebilir. Örneğin her biri 2 saat olan derslerden 2*6=12 saat olmak üzere toplam en fazla 6 ders seçebilecektir.

Yaz okulu için ortalama kaç olmalı?

Ayrıca genel ağırlıklı not ortalaması (GANO) 3,00 ve üzerinde olan öğrenciler Yaz Okulunda üst yarıyıllardan derslerin açılması kaydıyla ders alabilirler.