ONT Coin hangi ülkenin?

Ontology Coin uzun vadede ne olur?

Ontology kısa vadede% 100 – 300 artabilir. Proje çok iyi ilerliyor ve ekosistem hızla büyüyor. Gelecek, 2022, 2023 ve gelecek için Ontology tahmini için çok parlak görünüyor. 2025 için fiyat büyük olasılıkla katlanarak artacaktır.

ONT en yüksek kaçı gördü?

Güncel fiyat, ONT başına $0,506024. Ontology, $11,18 ile tüm zamanların en yüksek değerinin •,47 altında.

ONT Coin kaç yılında çıktı?

NEP-5 tabanlı olan coinlerden bir tanesidir. Ontology ilk kez 2017 yılında ortaya çıkmıştır. Çinlilerin “Eteryumu” olarak da biliniyor.

ONT Ne projesi?

ONTOLOGY (ONT) COİN NEDİR? Ontology, şirketlere ait blockchain ağlarının Ontology’nin açık blockchain ağının üzerine inşa edilmesine, kişisel verileri ihlal etmeden etkileşime geçilmesine olanak sağlayan, çok çeşitli şirketlere ve projelere hizmet sunan karmaşık dağıtık bir güven protokolüdür.

Ont Bugun ne olur?

Ontology bugünkü fiyatı ₺7.12 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺473,740,793 TRY.

Ont kaç dolar olur?

Son Dakika Ontology Fiyatı Güçlü kripto para borsalarında ortalama Ontology fiyatı 0,4952 USD’dir.

Ont ne iş yapar?

Ontology (ONT) coin, şirketlere ait blockchain ağlarının, ONT blockchain ağlarının üzerine inşa edilmesine ve kişisel verilerini ihlal etmeden etkileşim kurmaya olanak sağlıyor.

1 ont Coin kaç dolar?

Son Dakika Ontology Fiyatı Güçlü kripto para borsalarında ortalama Ontology fiyatı 0,4392 USD’dir. 1 Ontology Türk Lirası bazında ise 0,00 TL değerine sahiptir. Kripto para piyasasında #153 numarada yer alan Ontology toplam piyasa değeri olarak da 384.390.516,00 Dolar değerine sahiptir.

Ada Coin neden düşüyor?

Nedeni ise, İsrail merkezli alım-satım platformu eToro’nun Cardano’yu (ADA) yıl sonuna kadar ABD’deki kullanıcılar için delist edeceğini açıklaması. İsrail merkezli alım satım platformu eToro’nun Cardano’yu yıl sonunda ABD’deki kullanıcılar için delist edeceğini açıklamasının ardından ADA düşüşe geçti.

OXT Coin nedir ne işe yarar?

Orchid, kripto para karşılığında VPN hizmeti veren bir ağdır. Kripto parasının sembolü OXT‘dir.

Ont kaç TL olur?

ONT Fiyatı Canlı Veri Ontology bugünkü fiyatı ₺7.83 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺1,841,957,820 TRY.

Ontology ne iş yapar?

Ontology, şirketlere ait blockchain ağlarının Ontology‘nin açık blockchain ağının üzerine inşa edilmesine, kişisel verileri ihlal etmeden etkileşime geçilmesine olanak sağlayan, çok çeşitli şirketlere ve projelere hizmet sunan karmaşık dağıtık bir güven protokolüdür.

Ontology kac tl olur?

Ontology bugünkü fiyatı ₺7.00 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺826,081,869 TRY.

1 Hnt kaç dolar?

Helium Fiyatı (20.73$), HNT/USD Son Dakika Grafiği – Kriptokoin.com.

OXT Coin Projesi Nedir?

Orchid (OXT), merkezsiz VPN ve kullanıcılara internet bağlantıları üzerinde daha fazla kontrol sağlamak için tasarlanmış diğer özellikleri sunan, eşler arası gizlilik aracı Orchid ağını çalıştıran bir Ethereum tokenıdır.