Swarm nedir ne işe yarar?

Swarm kullanım amacı nedir?

Swarm’ın temel amacı; kullanıcılarının gün içerisinde ziyaret ettiği mekanlarda “yer bildirimi” yaparak “mekanla ilgili yorumlarını” uygulamaya bırakmasıdır.

Swarm nasıl arkadaş bulurum?

Arama kutucuğuna aradığınız kişinin adını ve soyadı yazıp sayfanın altında bulunan “Swarm‘daki herkesi ara” butonuna dokunun. Yazdığınız ad ve soyada sahip tüm swarm kullanıcıları listelenecektir. Buradan arkadaş olarak eklemek istediğiniz kişiyi seçip arkadaş olarak ekleyebilirsiniz.

Swarm ın sahibi kim?

Swarm

Geliştirici(ler) Foursquare
İşletim sistemi iOS, Android, Windows Phone 8.1, Windows Phone 10
Lisans Freemium
Resmî sitesi swarmapp.com

Swarm da check-in nasıl yapılır?

Swarm‘da Gizli Check in Yapma

  1. Swarm uygulamasını açın ve sağ alt köşede bulunan Check-in simgesine dokunun.
  2. Yer bildirimi (check-in) yapmak istediğiniz mekanı seçin.
  3. Check-in Yap butonunun hemen üstünde bulunan Kilit simgesine dokunun.
  4. Kilit (gizlilik) butonuna dokunduğunuz zaman “Gizli” yazısı çıkacaktır.

24 May 2017

Swarmda Coin ne demek?

Swarm‘daki Coin‘lerin, haftalık sıralamada en üstte olmanızı sağlamak gibi saçma sapan bir amacı bulunuyordu. Fakat bu biriken Coin‘ler artık sıralama belirleme dışında da işe yarayacak bir fonksiyona sahip oldu. Uygulamaya gelen son güncelleme ile birlikte Coin‘ler, artık çıkartmaları yükseltmek için kullanılabilecek.

Swarmda neden herkesi göremiyorum?

Tüm check-in yapanları görmek istediğimizde hepsini göremeyiz. İşte bunun başlıca nedeni insanların kendini check-in listesinde gizlemesidir.

Swarm arkadaşlık istekleri nerede?

Swarm üzerinden yolladığınız arkadaşlık isteklerini bir yerde görme şansınız malasef yok ., Yanlız swarm‘da Arkadaş olarak eklediğiniz kişileri Foursqare üzerinden takip edebiliryorsunuz bu kişilerin Adı ve Soyadını biliyor iseniz Swarm‘da arayarak geri çekebilirsiniz.

Foursquare ne oldu?

Foursquare bundan sonra check-in (yer bildirimi) için kullanılmayacak. Swarm adlı yeni uygulamayla yer bildirimi yaparken, Foursquare ile yeni mekanlar tanıyacaksınız. Yıllardır yer bildirimleriyle kendi haritasını ve tavsiye listesini oluşturan Foursquare yarından itibaren mekan bulma uygulaması olacak.

Swarm uygulaması nasıl kullanılır?

Swarm‘ı kullanabilmek için mail adresinizi vermeniz yeterli; bunun dışında Facebook adresinizle de kayıt olabilirsiniz; gayet basit. Uygulamaya giriş yaptığınızda ekranın üst kısmında dört farklı sekme göreceksiniz. Bunlardan ilki, arkadaşlarınızın size ne kadar uzaklıkta olduğunu gösteriyor.

Swarm nedir nasıl yüklenir?

Swarm iOS işletim sistemlerine olduğu gibi, Android cihazlarına da yüklenebiliyor. Android cihaz sahipleri https://play.google.com/store/apps/details? id=com.foursquare.robin&hl=tr&gl=US linkini kullanarak Swarm uygulamasını yükleyebilir.

Swarm Coin ne kadar olur?

Swarm bugünkü fiyatı ₺17.91 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺22,379,633 TRY.

Swarmı nasıl geri alabilirim?

Soru veya sorunlarınızı detaylı olarak Foursqure/Swarm ekibine ilettiğiniz takdirde 2-3 iş gününde geri dönüş alabilirsiniz. Bu süreç içinde yanıt alamazsanız Yardım Merkezi’nin resmi Twitter hesabı olan @4sqSupport’a yukarıdaki ekran görüntüsünde işaretli kayıt ID’nizi yazarak hatırlatma yapabilirsiniz.

Swarm ile Foursquare aynı şey mi?

Swarm kullanıcıların ücretsiz olarak yer bildirimi yapmasına olanak tanıyan popüler bir uygulama… Foursquare‘in sahibi olduğu uygulama önceleri Foursquare ismiyle hizmet verirken, ardından çıtayı biraz daha yükseltti ve yer bildirimi uygulamasını ayrıştırarak Swarm‘ı ortaya çıkardı.

Swarmda neden kişiler görünmüyor?

Genelde bir mekanda check-in yapanlar listesine baktığımız zaman sadece belirli kişileri görürüz. Tüm check-in yapanları görmek istediğimizde hepsini göremeyiz. İşte bunun başlıca nedeni insanların kendini check-in listesinde gizlemesidir.

Foursquare kapandı mı?

Foursquare, gezerek popüler olmayı sağlıyordu. Ülkemizde de çok yaygın kullanılan Foursquare‘in sistemini değiştireceğini geçtiğimiz aylarda yazmıştık. Foursquare bundan sonra check-in (yer bildirimi) için kullanılmayacak. Swarm adlı yeni uygulamayla yer bildirimi yaparken, Foursquare ile yeni mekanlar tanıyacaksınız.