Fonseca Kimdir Kariyeri?

Paulo Fonseca hangi takımları çalıştırdı?

AS Roma (Menajer, 2019–2021)
Shakhtar Donetsk (Menajer, 2016–2019)SC Braga (Menajer, 2015–2016)FC Paços de Ferreira (Menajer, 2014–2015)
Paulo Fonseca/Çalıştırdığı takımlar

Fonseca nerenin hocası?

Profil bilgileri

Anavatandaki isim: Paulo Alexandre Rodrigues Fonseca
Yaş: 49
Uyruğu: Portekiz Mozambik
Antrenör olarak ø görev süresi: 1.43 Yıl
Antrenör lisansı: UEFA-Pro lisans

Fonseca Kimdir Başarıları?

2020/21 sezonunun sona ermesiyle Roma’dan ayrılan Fonseca‘nın kariyerinde 9 kupa şampiyonluğu var. 48 yaşındaki teknik adam, 2013/14’te Porto ile Portekiz Süper Kupa Şampiyonu oldu. 2015/16’da Braga’da Portekiz Kupası’nı kazanan başarılı hoca, Shakhtar’da ise en başarılı günlerini yaşadı.

Fonseca menajeri kim?

Paulo Fonseca‘nın menajerliğini yapan Empower Sports adlı menajerlik şirketi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Paulo Fonseca‘nın Fenerbahçe’ye gideceği yönündeki haberlerin doğru olmadığını teyit edebiliriz. Portekizli teknik adamla Türk kulübü arasında şu ana kadar herhangi bir görüşme olmadı” denildi.

Okan Buruk nerede teknik direktör?

19 Eylül 2018 tarihinde İbrahim Üzülmez’in ardından Çaykur Rizespor’un teknik direktörlük görevine getirildi.

Ersun Yanal hangi takımın teknik direktörü?

Antalyaspor Yanal il ilki başardı! Fenerbahçe’ye şampiyonluğunu kazandıran son teknik direktör unvanının sahibi Ersun Yanal, eski takımına karşı aldığı beraberlikle yeni takımı Fraport TAV Antalyaspor’un 12 lig maçlık yenilmezlik serisine ulaşarak kulüp tarihine adını yazdırdı.

Fonseca kimdir wikipedia?

Portekizli Mozambik’in Nampula kentinde asker bir babanın çocuğu olarak dünyaya gelen Fonseca, ailesi Barreiro’ya taşındığında 1 yaşındaydı. 14 yıl profesyonel futbol oynadı, memleketi FC Barreirense ile üçüncü ligde başladı ve 1995-96 sezonunda Leça FC ile doğrudan Primeira Liga’ya geçti, Kulübüyle lig maçlarının 21′ …

Paola Fonseca Kimdir?

* Yalnızca lig maçları ve gollerini içerir. Paulo Alexandre Rodrigues Fonseca (d. 5 Mart 1973; Nampula, Mozambik) Portekizli teknik direktör ve eski futbolcudur.

Fonseca nereli?

Maputo, MozambikPaulo Fonseca / Doğum yeri

Paulo Fonseca sözleşmesi ne zaman bitiyor?

PAULO FONSECA Fonseca geçen sezon Roma ile Serie A’da sezonu 62 puanla 7. sırada tamamladı. 48 yaşındaki hocanın sözleşmesi 30 Haziran’da bitiyor.

Okan Buruk memleketi neresi?

Buruk, İstanbul’da doğdu ve spor kariyerine de Karadeniz İdman Ocağı ile başladı. Galatasaray’ın altyapısında yetişen sporcu, A Milli Takım yardımcı antrenörlüğü de yaptı.

Hamza Hamzaoğlu nerede teknik direktör?

Hamza Hamzaoğlu 15 Ocak 1970 yılında, Gümülcine’de doğdu. Eski Türkfutbolcu, teknik direktördür. Süper Lig ekiplerinden Bursaspor’un teknik direktörüdür.

Fenerbahçe teknik direktörü kim?

İsmail KartalFenerbahçe / Teknik direktör

Fatih Terim kimin Teknik Direktörü?

Galatasaray’ın başında 4 dönem (1996-2000/2002-2004/2011-2013/2017-2021) görev yapan Fatih Terim, teknik adam olarak kırılması güç rekorlara imza attı.

Slaven Bilic hangi takımın teknik direktörü?

Slaven Bilic hangi takımları çalıştırdı? Teknik direktörlük kariyerine ise futbolcu olarak formasını giydiği Hajduk Split’te başladı. Sırasıyla Hajduk Split, Hırvatistan U21, Hırvatistan Milli Takımı, Lokomotiv Moscova, Beşiktaş, West Ham, Ittihad, West Brom takımlarında teknik direktörlük yaptı. Şu anda Çin 1.