Malefiz in türü nedir?

Malefiz filmi hangi kategoride?

Malefiz (İngilizce: Maleficent; İngilizce telaffuz: [məˈlɛfɪsənt]), Robert Stromberg tarafından yönetilen fantastik türde 2014 yapımı bir ABD filmi.

Malefiz in konusu nedir?

Malefiz, topraklarının koruyucusu olur ama acımasız bir ihanete uğrayınca o saf kalbi taşa dönüşür. Onun bu kadar kin ve öfke dolu olmasının nedeni budur, Aurora’yı 100 yıllık bir ölüme mahkum etmesi de tüm bu çektiği acıların sonucudur…

Malefiz in anlamı nedir?

İngilizce kökenli bir kelimenin orijinali Maleficent’tir. Onun da Türkçe anlamı “Zararlı”. Malefiz kelimesinin anlamı, “Zararlı” demektir. Filmde Malefiz karakterini Angelina Julie canlandırıyor.

Maleficent hangi platformda?

Malefiz: Kötülüğün Gücü – Dijital Platform| Disney.

Malefiz dizimi film mi?

Malefiz filmi, Disney’in 1959’da çektiği Uyuyan Güzel filminin, hikâyeyi kötü peri Malefiz‘in gözünden anlatan canlı aksiyon versiyonudur.

Maleficent kaç seri?

Malefiz2014
Malefiz: Kötülüğün Gücü2019
Maleficent/Filmler

Malefiz 2 konusu nedir?

Malefiz: Kötülüğün Gücü, Malefiz ve Aurora arasındaki karmaşık ilişkiye odaklanıyor. Yıllar Maleficent ve Aurora’ya iyi davranmıştır. İlişkileri kalp kırıklıklarından, intikam öyküsüne ve sonunda sevgiye dönüşür. Ancak hala insanlar ve periler arasındaki nefret ilişkisi sürmektedir.

Malefiz çocuklar için uygun mu?

9+ yaşlarındaki çocukların bu filmle edinebileceği en önemli bilgi de bazen bazı olaylara ve bazı karakterlere ‘farklı bakış açısı’yla yaklaşmak gerektiğini hatırlatması. Ayrıca Malefiz‘in intikam ateşine kapılıp, acısını masum bir kızdan çıkarmaya çalıştığını farketmesi de değerli bir mesaj.

Malefiz 2 Hangi Platformda?

Malefiz filmi 1 Ocak akşamı saat 20:00’de ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Maleficent kaç film?

Malefiz2014
Malefiz: Kötülüğün Gücü2019
Maleficent/Filmler

Malefiz in gerçek adı ne?

BAŞROL OYUNCULARI KİMLER? Bu lanetin hikayesini anlatan filmin yönetmenliğini Robert Stromberg üstlenirken, başrol Malefiz‘i Angelina Jolie canlandırıyor. Genç prenses ise Elle Fanning oynuyor.

Malefiz 2 nerede çekildi?

Ağustos ayına kadar sürecek olan İngiltere’deki Pinewood Studios’da çekimler başladı. Malefiz: Kötülüğün Gücü, 18 Ekim 2019’da Amerika Birleşik Devletleri’nde gösterime girdi ve dünya çapında 161 milyon dolar hasılat elde etti.

Malefiz filmi kaç yaş için?

Fantastik 135 dk. 7 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur.

Malefiz 2 yaş sınırı kaç?

13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur. Şiddet ve korku unsurları içerir. Olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar içerir.

Malefiz hangi kanalda?

Malefiz filmi 1 Ocak akşamı saat 20:00’de ATV ekranlarında yayınlanıyor.