Necip Uysal Türk mü?

Necip Uysal ne oldu?

Beşiktaş, Fenerbahçe derbisinde sakatlanan Necip Uysal‘ın diz iç yan bağında ödem ve kısmi yırtık bulguları saptandığını açıkladı.

Necip Uysal hangi mevki?

Orta sahaNecip Uysal / PozisyonOrta saha pozisyonu, futbolda oyuna yön veren ve defans ile forvet arasında köprü görevi gören pozisyondur. Temel amaçları rakip takımların topunu kapmak ve gerçekleştirdiği atakları kesmek, topa sahip olmak ve forvetleri beslemektir. Vikipedi

Necip Uysal kaç milyon?

Necip Uysal sözleşmesini 1 yıl uzatırken büyük bir fedakârlıkta bulundu. Tecrübeli oyuncu yönetimle yeni bir sözleşme için el sıkıştı. Necip, son iki sezondan kalan toplam 7.8 milyon TL’lik alacağından vazgeçerken, Başkan Ahmet Nur Çebi bu fedakârlığı için oyuncusuna teşekkür etti.

Necip Uysal ın babası kimdir?

Sabri UysalNecip Uysal / Babası

Necip Uysal sakatlandı mı?

Siyah beyazlı ekipte, 18’inci dakikada Mesut Özil ile girdiği ikili mücadele sonrasında sakatlık yaşayan Necip Uysal, oyuna devam edemedi. Kenarda tedavi olduktan sonra bir süre oyuna devam edip kendini deneyen Necip Uysal, mücadelenin 21’inci dakikasında kendini yere bıraktı.

Necip Uysal hangi milli takımı seçti?

Türkiye U-19 millî takım.

Necip Uysal hangi takimlarda oynadi?

BeşiktaşNecip Uysal / Şu andaki takımı (#20 / Orta saha)

Necip Uysal hangi okuldan mezun?

Necip Uysal, 24 Ocak 1991 tarihinde Bakırköy, İstanbul’da ailesinin 3. Çocuğu olarak doğmuştur. Babası şoför, annesi ev hanımıdır. Necip Uysal, Beşiktaş Lisesi ve Yeni Levent Lisesi’nde okuduktan sonra Bahçeşehir Üniversitesi büro yönetiminde okudu ve okulun futbol takımında da yer aldı.

Oğuzhan Özyakup ne kadar kazanıyor?

1,3 milyon EUR (2016)Oğuzhan Özyakup / Maaş

Necip Uysal evli mi?

Nur BeşkardeşNecip Uysal / Eşi (e. 2021)

Necip Uysal ailesi kimdir?

Necip Uysal, 24 Ocak 1991 tarihinde Bakırköy, İstanbul’da ailesinin 3. Çocuğu olarak doğmuştur. Babası şoför, annesi ev hanımıdır. Necip Uysal, Beşiktaş Lisesi ve Yeni Levent Lisesi’nde okuduktan sonra Bahçeşehir Üniversitesi büro yönetiminde okudu ve okulun futbol takımında da yer aldı.

Necip Uysal ailesi nereli?

Bakırköy, İstanbul, TürkiyeNecip Uysal / Doğum yeri

Necip sakat mı?

Fenerbahçe Beşiktaş derbisinde şok bir sakatlık yaşandı. Mesut Özil ile girdiği ikili mücadelede dizine darbe alan Necip Uysal oyuna devam edemedi. Necip yerini Serdar Saatçı’ya bıraktı.

Necip Uysal kaç senedir Beşiktaşta?

Yıldırım Bosna’dan 2004’te Beşiktaş altyapısına transfer olan Necip Uysal tam 17 yıldır siyah-beyazlı kulübün çatısı altında bulunuyor. 2009’da A takım kadrosuna alınan Necip geride kalan 12 yılda 365 resmi maça çıktı.

Necip Uysal Kosova milli takımında oynadı mı?

2009-10 sezonundan beri Beşiktaş’ın A Takımı‘nda görev yapan Necip, Türk Milli Takımı‘nın formasını alt yaş kategorilerinde defalarca giydi. A Milli Takım‘la ise tek maçına Mart 2010’da Honduras karşısında çıktı. Ancak Kosova yeni tanındığı için Necip milli takım tercihini değiştirebiliyor.