Necip Uysal ne kadar kazanıyor?

Necip Uysal kaç para kazanıyor?

MAAŞI 4 MİLYON TL Necip ise “Benim önceliğim para değil, arma ve şampiyonluklar” dedi.

Necip Uysal Beşiktaştan ne kadar kazanıyor?

Yönetim kurulunun yeni şartlarda yaptığı teklifi kabul eden Necip, 3 yıllık mukaveleye imza attı. Mevcut sözleşmesinde Beşiktaş’tan yıllık 9 milyon TL kazanan tecrübeli oyuncu, yeni anlaşmaya göre gelecek sezon 3 milyon TL, bir sonraki yıl 4 milyon TL, 2022-2023 sezonunda ise 5 milyon TL ücret alacak.

Oğuzhan Özyakup ne kadar kazanıyor?

1,3 milyon EUR (2016)Oğuzhan Özyakup / Maaş

Necip Uysal hangi mevkide?

Orta sahaNecip Uysal / PozisyonOrta saha pozisyonu, futbolda oyuna yön veren ve defans ile forvet arasında köprü görevi gören pozisyondur. Temel amaçları rakip takımların topunu kapmak ve gerçekleştirdiği atakları kesmek, topa sahip olmak ve forvetleri beslemektir. Vikipedi

Necip Uysal ne oldu?

Beşiktaş, Fenerbahçe derbisinde sakatlanan Necip Uysal‘ın diz iç yan bağında ödem ve kısmi yırtık bulguları saptandığını açıkladı.

Vida ne kadar maaş alıyor?

Bu isimlerin başında ise Domagoj Vida geliyor. Türkiye Gazetesi’nde yer alan habere göre, 2017-18 sezonu devre arasında transfer edilen ve sözleşmesi 2022’de sona erecek olan Hırvat stoper, yıllık 3 milyon avro garanti ücretle Beşiktaş’ta en fazla kazanan oyuncu durumunda.

Gökhan Töre ne kadar kazanıyor?

1,4 milyon EUR (2015)Gökhan Töre / Maaş

CYLE larin ne kadar kazanıyor?

Beşiktaş’ın primler hariç yıllık net 1.6 milyon euro kazanan Cyle Larin‘e 1.9 milyon euro teklif edeceği bildirildi. Kanadalı oyuncunun ise senelik 2.5 milyon euro garanti ücretin yanı sıra başarıya endeksli bonus ödemeleri istediği kaydedildi.

Adem Ljajic kaç para alıyor?

2 milyon EUR (2013)Adem Ljajić / Maaş

Necip Uysal forvet oynadı mı?

Beşiktaş altyapısından yetişen ve siyah-beyazlı takımdaki 12. sezonunu geçiren Uysal, Beşiktaş’ta şu ana kadar 6 farklı mevkide görev yaptı. Necip, Beşiktaş altyapısında da forvet bölgesinde görev yapmıştı.

Necip Uysal hangi takımdan geldi?

BeşiktaşNecip Uysal / Şu andaki takımı (#20 / Orta saha)

Necip Uysal sakatlandı mı?

Siyah beyazlı ekipte, 18’inci dakikada Mesut Özil ile girdiği ikili mücadele sonrasında sakatlık yaşayan Necip Uysal, oyuna devam edemedi. Kenarda tedavi olduktan sonra bir süre oyuna devam edip kendini deneyen Necip Uysal, mücadelenin 21’inci dakikasında kendini yere bıraktı.

Necip Uysal hangi milli takımı seçti?

Türkiye U-19 millî takım.

Feghouli ne kadar maaş alıyor?

Galatasaray Yönetimi, yıllık toplam maliyeti 4.1 milyon euroyu bulan Feghouli‘nin garanti maaşını 3.8 milyon eurodan 2.5 milyon euro seviyesine düşürmek istiyor.

Gökhan Töre Beşiktaştan ne kadar kazanıyor?

Beşiktaş, Gökhan Töre‘ye 4.5 milyon TL garanti ücret verecek ve maç başı da 100 bin TL ödeyecek. Töre, 40 maçta forma giyerse, yıllık ücreti 8.5 milyon TL’ye yükselecek.